TravelingHoteller

Hotellet er ... Konceptet og definition. hotelklasse

Hotel - det er byens ansigt og figur af gæstfrihed. For første gang på restaurationsbranchen, blev det kendt i XII - XIII århundreder. Kroer - så engang kaldte hoteller for rejsende. De første hoteller var pakhuse, restauranter, lille møbleret værelse eller almindelig by- hus, hvor værtinden tog bemærkelsesværdige udenlandske gæster. I 1910 kunne Rusland prale af 3.000 sådanne institutioner.

Hotel: koncept og definition

Turist aktivitet er aktivt at udvikle i stort set alle lande. Og til rejsende ikke vandrede i en fremmed by på udkig efter indkvartering, blev særlige pensionater skabt - hotellet. De vinder i popularitet indtil nu, hver dag.

Hotel - et sæt af tjenester, værelse / værelser, rekreative faciliteter, behandling og levering. Som regel er efterspørgslen efter denne type virksomhed afhænger af placeringen (i prioriteringen af byens centrum eller sporet), tiltrækningskraft institutioner i almindelighed, vedligeholdelse (en række værelser, behagelig atmosfære, renlighed, høflige personale), tilgængelighed af yderligere underholdning og business centre.

Det er muligt at identificere de vigtigste typer af hotelkomplekser. Dette hostel, motel, pension, ROTEL, turist base, specialiserede stjernede hoteller.

Vandrerhjem - billig og munter

Hostel (med andre ord "vandrehjem") - det bedste budget mulighed for rejsende. På kort sigt får sovekabine, at retten til at bruge den fælles toilet, bad, spisestue, opholdsstue. Vigtigst er det, at beskytte værdigenstande: enkeltværelser, som regel på vandrehjem er ikke, så at leve / søvn, du har med fremmede. Derfor det negative - faren for tyveri. Nogle sovesale har delt køkkener, hvor gæsterne kan forberede sig selv og ikke spildt i spisestuen. Det første hotel økonomi (hostel) blev introduceret i 1901 i Tyskland.

Bilen - ikke et sted at sove

Motel (engelsk oversættes som bil + hotel) - en vejkontrol hotel for sovende med en særlig service og parkering til deres biler. Dette hotel virksomhed tilbyder komfortable værelser, stuer, en spisestue / cafe. Nogle moteller tilbyde vores gæster individuelle garager, brændstof og støtte i reparation køretøjer, hvis det er nødvendigt. Priser for overnatning / nat, som regel, er lav. Dog kan ikke alle hoteller vejene prale rette niveau af sikkerhed. Vær opmærksom på organiseringen af beskyttelse, eksistensen af barrierer / høje hegn og så videre.

Gæst private palæer

Pension - et privat hotel, klar til at rumme op til 10 - 15 personer. Oftest er disse separate huse / palæer i et roligt og smukt sted, bygget til den store familie, men på grund af visse omstændigheder begyndte at give turisterne. Det tjener en elskerinde, eller lejet en tjenestepige. Gæsterne har en hyggelig privat rum, måltider og andre tjenester på skøn af ejerne. Priserne har tendens til at variere afhængigt af placeringen af pensionatet, dets tiltrækningskraft og tjenester. Men under alle omstændigheder er det billigere end konventionelle eller stjernede hoteller.

Rotel: to i en

Rotel - en af de mest usædvanlige hoteller, da det er en mobil bil med en eller to senge, et toilet, et lille køkken og cabanas. Det har en dobbelt funktion: natten - søvn og hvile, og dagen - for at udforske byen. En ideel løsning for dem, der kan lide at prøve noget nyt og originalt. Hvis du er "fast" i byen transplantation for en dag, det er sikkert at leve i rotele og derved tilpasse forretning med fornøjelse og slappe af mellem rejse og se seværdigheder og interessante steder.

Vandrerhjem for aktivister

Turistcenter - er en separat hotelkompleks, der er designet specielt til den aktive rejsende. Vandrerhjem er bygget i de bedste naturskønne pletter, hvor folk kommer for at slappe af og børn og voksne: langrend, mountain, vand ture, wellness, vandreture og andre underholdningsprogrammer vil ikke få lov til at sidde hele dagen i rummet. Hvad er i dette tilfælde omkostningerne? Hoteller af denne type af fastsatte priser afhængig af byen og de tjenester, der tilbydes, men normalt ophold i dem tilgængelige for middelklasse borgere. Her kan du se hele familier, der er knyttet til sport og kultur; sportsfolk træning før vigtige konkurrencer; venner / kollegaer, der kom sammen og slappe af.

hotelklasse

De mest populære er den specialitet af hotellet, som ligger i byens centrum (eller tættere på centrum). Omkostninger, servicekvalitet og vifte af tjenester er en størrelsesorden højere end tidligere beskrevet. Så at turister ikke bruger tid på at lede efter det bedste og det bedste hotel stjerne klassifikationssystem blev skabt, som gør det muligt at beregne dit budget og straks bestemme ønsker og muligheder.

Star (kategori D)

Billige hoteller med en stjerne har samme type værelse, og et minimum antal tjenester. Her kan du bo i, hvis du er en aktiv turist og det rum, du kun har brug for en nats hvile og søvn. Ellers vil du være keder sig, som økonomi-klasse hotel har ingen underholdning. Værelserne selv er generelt små, beskedne, men komfortable.

To stjerner (kategori C)

Budget hotel - et budget mulighed for at bo med et begrænset udvalg af services: badeværelse, brusebad, tv, og nogle gange morgenmad. Også velegnet til en eller flere nætter for den aktive rejsende.

Tre stjerner (kategori B)

mellemklasse Hoteller har tre stjernede status og er i stor efterspørgsel i feriebyer. Det kan tilbyde sine gæster enkelt / dobbeltværelser med tv, minibar, køleskab, privat badeværelse og daglig rengøring. Hertil kommer, at hotellet er kaffebar, vaskeri, separate stuer og business centre.

Fire stjerner (kategori A)

høj klasse hotel, som er beliggende i centrum af byen og bortset fra de ovennævnte tjenester omfatter ekstra (ofte gratis) funktioner: swimming, pool, fitnesscenter, konferencecentre, catering, spa massage osv Priserne for disse tal, selvfølgelig, høj. . Men det serviceniveau, tilgængelighed af de vigtigste attraktioner i byen og muligheden for høj kvalitet hvile - de vigtigste fordele, for hvilke turister er villige til bord.

Five Star (kategori De Luxe)

Ikke alle hotel er i stand til at få titlen af de bedste. Dette er en særskilt "by" med sin egen infrastruktur :. restauranter, barer, fitnesscentre, butikker, klubber, skønhedssaloner, multi-værelses lejligheder, parkering, biludlejning mv Priserne er meget høje, for nogle turister selv skyhøj, dog, og tilbyde passende indkvartering. Alligevel De Luxe - en eksklusiv bolig. Hvad er det De Luxe og Topper, tage et nærmere kig:

  • De fem-stjernede værelser, kan gæsterne drage fordel af en privat badeværelse, hvor du kan finde et komplet sæt af sengelinned, håndklæder, toiletartikler.
  • Også i rummet en stor komfortabel seng, farve-tv med flere kanaler, telefon, aircondition, kaffemaskine med kapsler, minibar, køleskab og andre apparater til at lette hverdagen.

  • Daglig rengøring rooms "tavse" tjenestepiger, der forsøger at styre renheden i dit fravær, for ikke at forstyrre resten. Hvis du er tvunget til at tilbringe hele dagen på hotellet, værelserne er på døren, du kan hænge et skilt "Forstyr ikke".
  • Afhængig af klassen af indkvartering, du bestiller tjenesten kan tilgås fødevarer / drikkevarer i rummet. Du behøver ikke at gå ned til restauranten eller i hotellets bar: personale bringe selve orden.
  • Gæsterne kan slappe af, ikke blot i komfort på dit værelse, men også slappe af ved poolen, en massage i spa, et fitnesscenter, et forretningsmøde i konferencecentret eller bestille en bil for en tur til en koncert / teater / biograf og så videre.

gæstfrihed

Hotel - det er ikke bare et sted at bo / bopæl, det er den første ting, der trækker de besøgendes opmærksomhed på en fremmed by. Og hvordan vil det blive serveret, og hotellet vil afhænge af det første indtryk og stemning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.