SundhedPræparater

Herbal forberedelse "plantaglyutsid": brugsanvisning

instruktioner betyder "plantaglyutsid' til karakteriseres som et lægemiddel af vegetabilsk oprindelse, som er kernen af et ekstrakt fra bladene af vejbred. Desuden dette lægemiddel indeholder en blanding af polysaccharider. Modtagelse "plantaglyutsid" lægemiddel (brugerapplikations bekræfter) har på den menneskelige krop er udtrykt ved inflammatoriske, spasmolytisk og astringerende virkning. Som et resultat af anvendelse af denne medicin hævelse folder af maveslimhinden er betydeligt reduceret, samt mindsker tonen i intestinale muskler. Generelt henviser dette til en urtemedicin gruppe farmakologiske medikamenter, den vigtigste virkning er rettet til en normalisering af metabolisme og fordøjelsessystemet.

Tilgængelige stof "plantaglyutsid", hvis pris er (i gennemsnit) to hundrede 50-300 rubler i form af granulat mørk brun, lys brun eller mørk grå farve, der har en sød smag og en karakteristisk lugt.

Sammensætningen af lægemiddelstoffet i f.eks plantaglyutsid indbefattet som den vigtigste aktive element. I rollen som en ekstra komponent tjener raffineret sukker.

Tag granulat "plantaglyutsid" brugsanvisning anbefaler, at mennesker, der lider af forskellige sygdomme i tarmen og maven, ledsaget af en reduktion af gastrisk surhedsgrad indeks. Desuden bør denne urtemedicin bruges som en del af behandlingen og forebyggelsen af hypoacid gastritis.

Som for narkotika regime overvejes, da, som regel, læger anbefaler at tage det for tyve - tredive minutter før måltider, præ-fortyndet i en lille mængde varmt vand. Samtidig voksne og børn, der har nået en alder af tolv, anbefales det at bruge flere gange om dagen i en hel pakke "plantaglyutsid".

Yngre patienter bør tage ½ - ¼ medicin også to til tre gange om dagen. Brug drogetilberedningen "plantaglyutsid" brugsanvisning rådgiver i tre til fire uger (ved akutte sygdomme). For at hindre en gentagelse af denne medicin anbefales at tage den samme dosis i en eller to måneder.

Er overført urtemedicin, sædvanligvis godt i forskellige patientgrupper, og kun undtagelsesvis kan forårsage halsbrand, og forskellige allergiske reaktioner. For eksempel kan der være en hududslæt og urticaria granuler skyldes modtagelse "plantaglyutsid". Anmeldelser og læger foreslår en lille risiko for angioneurotisk ødem eller rødme.

Ordineret lægemiddel "plantaglyutsid" fabrikant forbyder i tilfælde af en patients individuelle følsomhed over for den vigtigste aktive ingrediens, mavesår eller sår på tolvfingertarmen. Hertil kommer, at listen omfatter direkte kontraindikationer hyperacid gastritis og en alder af seks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.