SundhedPræparater

"Kinder Biovital" (gel): brugsanvisning, reelle

Det er ingen hemmelighed, at vitaminer og mineraler er afgørende for den normale eksistens af det menneskelige legeme. Dette gælder især for små børn. Efter alt, så vidt vækst og udvikling, de har brug for en stor mængde af næringsstoffer. Ellers kan barnet blive reduceret immunitet, således at eventuelle forskellige sygdomme.

Den mest populære multivitamin kompleks til børn er et stof "Kinder Biovital" (gel). Instruktioner, anmeldelser, egenskaberne ved lægemidlet og dets bivirkninger og kontraindikationer præsenteres nedenfor.

Sammensætning, beskrivelse, sammensætning og emballering af lægemidlet

Hvad er vitaminer "Kinder Biovital" (gel)? Guide rapporterer, at lægemidlet er beregnet til oral administration til børn. Den kommer i form af en lys gul tyktflydende og homogen masse, som indeholder en enorm mængde af luftbobler, har en svag frugtagtig (orange) smag og sød-sur smag.

De aktive ingredienser i midlerne er:

 • thiaminhydrochlorid ;
 • retinolpalmitat ;
 • riboflavin;
 • Kolekaltsiferol;
 • calciumpantothenat ;
 • α-tocopherolacetat;
 • cyanocobalamin;
 • ascorbinsyre;
 • calcium phosphinat;
 • pyridoxinhydrochlorid;
 • natriummolybdat;
 • nikotinamid;
 • opløseligt mangan citrat;
 • lecithin (dvs. phospholipider fra sojabønner).

Med hensyn til den ekstra bestanddel, derefter bruge dem som ethanol, isopropylmyristat, rød orange smag, kaliumsorbat, demineraliseret vand, natriumbenzoat, natriumcarboxymethylcellulose, saccharose og vanillin.

Lægemidlet "Kinder Biovital" (gel), som er indeholdt i instruktionen stak af pap sælges i rør af aluminium ved 175 g

farmakologi

Hvad der udgør et sådant lægemiddel som "Kinder Biovital" (gel)? Instruktion, at stoffet er i stand til at kompensere for en mangel på vitaminer og mineraler i kroppen af barnet.

Næringsstoffer, der udgør denne facilitet, er vigtige elementer i komponenterne til den normale udvikling af barnet. De er afgørende for syntesen af forskellige enzymer, hormoner og andre ting.

Egenskaberne af komplekset

Hvorfor pædiatriske stof er så populære "Kinder Biovital" (gel)? Instruktioner angiver, at den terapeutiske virkning af dette værktøj udelukkende skyldes dens sammensætning:

 • Vitamin A er stand til at udøve en immunmodulatorisk virkning. Det fremskynder helingsprocessen af nedskæringer og sår på huden, epitel former, forbedrer synet, og deltager også i syntesen af de visuelle pigmenter.
 • E-vitamin er en naturlig antioxidant. Det er involveret i erythropoiese, det beskytter kroppen mod den negative påvirkning af frie radikaler og fremmer dannelsen af muskelvæv. Også, E-vitamin spiller en vigtig rolle i den normale funktion af nervesystemet, øger modstanden mod stress og ydeevne.
 • Vitaminer B6, B12, riboflavin og andre styrker immunforsvaret og nervesystem. Vi kan ikke sige, at B6-vitamin har en positiv effekt på muskel vækst og funktion af hjertet, der er involveret i kulhydrat og fedt metabolisme, og metaboliske processer.
 • Ascorbinsyre understøtter immunsystemet, accelererer optagelsen af vitaminer og mineraler. Hun deltager også i syntesen af collagen, har en antioxidant virkning og støtte redoxprocesser.
 • D3-vitamin er et fremragende værktøj til forebyggelse af muskelsvaghed, engelsk syge, og sygdomme i nervesystemet hos børn. Desuden dette element bidrager til den hurtige absorption af calcium. Takket være ham, tænder og knogler vinde styrke, og nervesystemet og det muskulære system bliver mere holdbar.
 • Folinsyre er involveret i syntesen af puriner, thymidylat, methionin og andre reaktioner af methylering. Den accelererer og forbedrer stofskiftet, fremmer reaktioner replikation og cellevækst.

Det bemærkes, at vitamin-kompleks "Kinder Biovital" (gel), den instruktion, som er vist nedenfor, absorberes godt af kroppen af barnet og alle undergår metaboliske reaktioner.

Indikationer

Til hvilket formål kompleks "Biovital" (gel til børn) kan bruges? Vejledning til brug af kravene, at dette værktøj aktivt tildelt til forebyggelse og behandling af hypo-og vitamin, mineral mangler, der observeres, når:

 • forsinkelse i væksten af barnet;
 • ubalanceret og underernæring (spilde, kost);
 • inflammation af mundslimhinden (fx stomatitis);
 • Forebyggelse af engelsk syge.

Vi kan ikke sige, at dette værktøj bruges i restitutionsperiode på patienten efter længerevarende eller tunge forekommende sygdomme, herunder infektionssygdomme. Ligeledes kan medikamentet anvendes i kombinationsterapi sammen med antibiotika.

Kontraindikationer

Hvad er patientens tilstand forbyder ham fra at bruge "Kinder Biovital" (gel)? Manuel angiver, at der ikke skal tages stoffet med:

 • vitaminer hypervitaminose A eller D;
 • en allergisk reaktion på enhver bestanddel af komplekset;
 • sarkoidose, hypercalcæmi, Cushings sygdom, hyperparathyroidisme, og hypothyroidisme.

Børns medicin "Kinder Biovital" (gel): Vejledning

Producenten bemærker, at lægemidlet er beregnet til intern eller udvortes brug. Det bruges, uanset fødeindtagelse. Kursus varighed af behandling er udelukkende bestemt af den behandlende læge.

Så i hvilken dosis bør overvejes et lægemiddel? Unge og børn fra 10 år, betyder det, udpege en dessertske to gange om dagen. Som for babyer og børn i skolealderen, gel stof som de får af ½ lille ske tre gange om dagen.

Hvis lægemidlet blev udpeget til lokal terapi (fx stomatitis og andre læsioner af mundslimhinden) gelen påføres på det angrebne område og fik lov til at fuldføre resorption.

bivirkninger

Kan forårsage uønskede reaktioner "Kinder Biovital Lecithin" (gel)? Guide rapporterer, at dette kompleks ikke indeholder en mængde af aktive ingredienser, der bidrager til forekomsten af alvorlige bivirkninger.

Undertiden baggrund af gelen i patienter kan opleve overfølsomhedsreaktioner og allergiske reaktioner.

tilfælde af overdosering

I øjeblikket oplysninger om multivitamin komplekser overdosering. Men eksperter mener, at højere doser af lægemidlet, kan patienten forekomme hypervitaminose.

Det skal også bemærkes, at anvendelsen af mere end 100 gram gel forårsager kvalme, diarré og mavesmerter. I dette tilfælde er ofret nødvendigt at vaske ud maven og tilbringe symptomatisk terapi.

specifikke anbefalinger

Anskaf et præparat apotek anses for muligt uden en læges recept. Men giv den til barnet uden at konsultere en børnelæge er strengt forbudt.

For at undgå udvikling af hypervitaminosis komplekse "Kinder Biovital" det anbefales ikke at blive kombineret med andre multivitaminpræparater.

Det betyder med stor omhu gives til patienter, der lider af diabetes.

Anmeldelser af børnelæger og forbrugere

Ifølge børnelæger narkotika "Kinder Biovital" repræsenterer en meget effektiv multivitamin kompleks. Den samme opfattelse deles af mange forældre til små børn. De forlader denne facilitet kun positive tilbagemeldinger.

Tager gelen, at barnet bliver syg langt sjældnere, føler munter og altid i godt humør. Mange forældre kan lide og i form af dette stof. De rapporterer, at det har en meget behagelig frugtagtig aroma og smag. Børn næsten aldrig nægter at acceptere denne delikatesse. Selv om der er nogle patienter, som har en smag og lugt af gelen, tværtimod, kan ikke rigtig lide.

Det skal også bemærkes, at berettigelsen af dette stof nogle brugere henvise det relativt billig pris og tilgængelighed.

Af den måde, hvis du ikke kan lide en medicin "Kinder Biovital" i form af en gel, kan det erstattes af orale sugetabletter i form af gelatine bjørne gule eller røde med orange eller hindbær smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.