TravelingRejsetips

Rejsetip: hvad at bringe med dig til Cypern

Cypern i dag er et mekka for russiske turister. Tidligere, for at komme dertil, ikke brug for endnu et visum. Nu, med indrejse i Den Europæiske Union af Afrodites ø, uden tilladelse til at indtaste det ikke er nok, men for vores medborgere, er det gjort på en forenklet måde - online, uden at give nogen dokumenter. Alle dine visum! Gonna flyve. For ikke at ødelægge din ferie, skal du forberede godt. Hvad du skal have med dig til Cypern for at komme ud til det maksimale ferie?

Først og fremmest, er du nødt til at være i besiddelse af penge nok. Alt her er selvfølgelig, især individuelt, men der er generelt begreber / præsentation. Hvis dine behov er gennemsnitlige, vil det være tilstrækkeligt at beløbe sig til 500 euro pr uge. Dette er svaret på spørgsmålet om, hvordan man får de penge til Cypern. I så fald, hvis hotellet betalt for systemet "all inclusive", og du behøver ikke at bekymre sig om deres daglige brød, det er nok til 200 euro. Disse penge vil være nok til at besøge et par gange et værtshus og smag nationale retter, hvis det er nødvendigt, betale et solarium og paraply på den kommunale strand, rejser med offentlig transport.

I tilfælde af udflugter, hav ture på yachten, dykning og andre sådanne underholdning, du kan på en dag ikke er nok til 500 euro. Under alle variant af hvile, er det ønskeligt at bringe et kredit- eller betalingskort til at bruge det, hvis løbe tør for kontanter.

Hvad du skal have med dig til Cypern endnu? I intet tilfælde glem ikke at tage til øen en lille førstehjælpskasse, som skal indeholde alle de nødvendige midler til at yde førstehjælp til solskoldning, insektbid, og spiseforstyrrelser, halsbrand. Det er tilrådeligt at medbringe dine egne personlige hygiejne, sol spray og cremer, feber tabletter. Det er muligt, at den lokale mad og vand bliver nødt til at vænne sig til, så det er bedst at være forberedt på mindre problemer.

Ingen siger, at øen kan du ikke købe noget, men først, nogle medikamenter kræver en recept, og for det andet, kan de lokale navne afvige fra de russiske kolleger, og for det tredje, kan i høj grad variere og udgifter til lægemidler. Under alle omstændigheder, skal du kontakte dit forsikringsselskab eller til de russisktalende læger, hvilket er nok.

Pondering spørgsmålet om, hvad de skal medbringe til Cypern, jeg kan huske, at ankomme i en anden klimazone, og det er nødvendigt at tage sig af den passende beklædning. Læg i kufferten shorts, kjoler, tunikaer, T-shirts, sandaler, flip-flops til at gå til stranden og kun i tilfælde skoene sammen med et sæt varmt tøj.

Afhængigt af placeringen af hotellet, beslutter hvad at tage til Cypern, tage sig af en række forskellige teknikker: en bærbar computer, videokamera, kamera, telefon, diverse adaptere og opladning, jern og hårtørrer. Selvfølgelig kan cigaretter og kaffe (kvalitet) købes på øen, men de er meget dyre, og rammer en betydelig hul i dit budget. Fang med en karton cigaretter og en krukke med kaffe. Til sammenligning, så prøv og lokale.

Sidst men meget vigtigt fra hvad at bringe med dig til Cypern, det er hele sæt dokumenter: pas, forsikring, rejser. Hvis du planlægger at leje en bil, glem ikke kørekort.

Nyd din ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.