HjemlighedVærktøj og udstyr

El-varme i det indre af lejligheden

Når du opretter det indre af hans hus en masse mennesker har en idé om, hvordan du installerer elektriske pejse, der tilføjer komfort til rummet. De, der bor i private hjem har råd til pejse, der fungerer ved hjælp af brænde. Men i sådan en højhus ikke har råd til. Den el-radiator i det indre af en vej ud af denne situation. Han er ikke ringere i mange henseender pejs, der kører på træ.

Hvorfor han har brug for

El-varme i det indre udfører følgende funktioner:

 • Det skaber den varme og komfort i rummet, og familien arne, omkring hvilken samles i aften og tale om forskellige emner.
 • Den elektriske varmelegeme bruges som varmekilde i vintersæsonen. I sommeren varmestrømmen kan slukkes, og bare nyde flammen brændende.
 • Elektrisk pejs bliver centrum for enhver stue eller soveværelse og vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed. Producenter tilbyder en bred vifte af elektriske pejse, så du kan vælge den perfekte mulighed for en specifik interiør.

Klassificering Elektroapparatanordning

Denne type adskiller sig ikke fra konventionelle træ analoger. Det har en pejs, men skorstenen er fraværende, da branden er ikke reel. Med hjælp fra en særlig teknologi til at simulere mulig brand og give det videre til skærmen. Der er således et udvalg af infrarøde stråler, og værelset opvarmes. Takket være ham, kan du skabe den perfekte stemning. Der er et stort antal af elektriske pejse. Ifølge en metode til at placere elektriske pejse er:

 • Wall - du kan vedhæfte dem til væggen, hvis denne indstilling passer godt ind i det indre af lokaler;
 • pristennye - installeret langs den bærende konstruktion;
 • hjørne - monteret i det ene hjørne af lokalet, på trods af sin placering, er det stadig passer ind i det indre og tiltrækker besøgende;
 • bygget - de kan monteres i de andre møbler.

Også, kan de opdeles efter størrelse:

 • konventionel - bredde op til 62 cm;
 • bred - op til 76 cm;
 • meget bred - bredde op til 1m.

Mange fabrikanter fremstiller el-radiator i det indre med varme og uden. Desuden kan det være slukket i sommersæsonen. Nogle modeller udsender lydeffekter træ forbrænding. Flame vises på en særlig skærm, der ser mere realistisk. Hvis vi ser på el-radiator i det indre, er klassificeret efter den magt, varme typen, og så videre. D. Generelt er det kan afhente enheden for enhver form for rum. De mest almindelige modeller er væggen og hjørnet.

Corner elektrisk pejs i det indre

Sådanne indretninger er klassificeret i to typer: symmetriske og asymmetriske. Den første form vægge stramt an væggene og den forreste del har en anden geometriske elementer. Den anden type forekommer oftest i rektangulær udgave. For at udføre sin installation, skal du installere kolonnen. Hjørne elektrisk pejs i det indre af stuen er det perfekte sted at slappe af efter en hård dag. Du kan også installere det i det andet rum. For eksempel, på et kontor eller et soveværelse for at skabe en romantisk atmosfære. De ser godt ud i køkkenet.

Vægmonteret elektrisk varmeapparat i det indre

Dens navn taler for sig selv. Apparatet er monteret på væggen eller i den. På den del af en sådan en elektrisk pejs er som en stor plasma-tv. Han overrasker sin dekorativ effekt. Væghængt pejs er ikke kun til opvarmning, men også tjener som en belysningsanordning. Hvis folk er meget vigtige visuel effekt, en sådan model er ganske velegnet til dem.

Fordele ved den elektriske indretning

El-varme i det indre af stuen har en masse positive egenskaber:

 • Du behøver ikke at pop i pejsen kul, træ og andre elementer for at holde ilden;
 • Det udsender ikke skadelige dampe;
 • for sin installation kræver ikke en skriftlig tilladelse fra brandvæsenet, og behovet for at tilslutte og tråd;
 • Det kræver ikke særlig pleje;
 • Han vil tjene som opvarmning af lokalet, når opvarmningen er slukket;
 • høj sikkerhed;
 • muligheden for at styre temperatur og tilstanden af varmelegeme med fjernbetjeningen.

negative aspekter

Hver enhed har ulemper, ikke undtagelsen, og er blevet den elektriske varmelegeme for den indvendige:

 • Apparatet forbruger en stor mængde strøm, især i rumopvarmning tilstand, og derfor skaber en høj belastning. Derfor skal du planlægge på forhånd for placeringen installation, til at udstyre sin særlige stik og ledninger kan vinde. Hvis det bruges i de dekorative formål, strømforbruget er kun 2 kW.
 • Med langvarig brug, mistet følelse af realisme, især hvis ligger i umiddelbar nærhed.
 • Kvalitative modeller af sådanne anordninger er meget dyre. Elektriske pejse i det indre af stuen, hvis priserne spænder fra 20.000 til 60.000 rubler, er multi-funktionelle udstyr. Udgifterne til nogle af enhederne kommer til 500.000 rubler.

Overnatning i forskellige interiører

Før du installerer en pejs, skal du huske, at det altid vil være centrum for opmærksomhed og hurtigt tiltrækker besøgende. Derfor bør du ikke være placeret tæt på ham for meget unødvendige elementer. Undtagelsen er tv, som er placeret over ildstedet. Denne indstilling er ikke den bedste, da det vil være svært at være opmærksom på to ting. At anbringe den bedre passer den modsatte zone. I nærheden af pejsen, kan du sætte en stol og et lille bord, der vil tjene til at slappe af efter en hård dags arbejde.

Valg foretages i overensstemmelse med de indvendige lokaler. Overvej de mest populære destinationer. El-varme i det indre af en by lejlighed i klassisk stil er en fantastisk tilføjelse til den generelle baggrund. Valget af stil afhænger af præferencer ejeren. I nærheden af det du kan hænge malerier eller pålægge dekorative gips. Trail på gulvet en speciel form for gulvbelægning - Art. Den klassiske stil er kendetegnet ved en høj pris, så kaminen skal installeres præcist i det indre.

Mange landhuse er lavet i et land stil. Dens det perfekte supplement er pejsen. Han passer perfekt ind i rummet med en høj loft. Den plads ved siden af den er lavet af træ og sten elementer. Du kan stadig hænge våben jæger.

For lokaler, der er designet i jugendstil, så det passer til el-radiator firkantede form. Den er positioneret langs de bærende konstruktioner. De enorme blyindfattede ruder fungere som et supplement. Ved installation af varmelegeme i højteknologiske ingen yderligere efterbehandling predkaminnogo plads. Det materiale, hvoraf den er fremstillet, vil tjene som en dekoration.

installation

Hvor meget tid tager installation af varmelegeme? Alle dele kan tilsluttes i et par minutter. For at gøre dette, skal du vælge den passende stikkontakt. Andre bestanddele og vil ikke tage meget tid. Indsæt f.eks enheden i nichen og vedhæfte forsiden af panelet. Derefter kan du nyde ikke kun branden, men også lyden af en brændende ild.

De mest almindelige modeller er bredden på 55 cm og en højde på 60 cm. Alt for enorme pejse ikke ser i små byområder lejligheder. Derudover vil der være plads til andre møbler. Et andet vigtigt punkt - oprettelse predkaminnogo plads. Dens udstyret med forskellige naturlige elementer, samt malerier og statuer.

sikkerhedsbestemmelser

Elektriske pejse er sikre og ufarlige enheder. Men de kan ikke bruges i nærheden af vand eller udendørs. Stadig ikke tørre på disse ting. I nærheden af pejsen bør ikke være brændbare genstande.

Hvis du har nogen mistanke om skaden, skal det være afbrudt fra netværket og til at søge hjælp fra fagfolk. Elektriske enheder kan ikke erstatte en levende flamme, men præcis skabe al den nødvendige erfaring. Du kan høre knitrende logs, varme, og se flammerne. Ingen grund til at installere ordentlig ventilation som enheden ikke kommer til at ryge. For at forlade dit hus i integritet, skal overholde alle regler for driften.

anmeldelser

Generelt er brugerne tilfredse med elektrisk brand. For en person, det er et varmeapparat, og for nogen - et sted at slappe af efter en hård dag. Etableret pejs i lejlighederne tiltrækker mange besøgende. Den eneste betydelige ulempe er den store forbrug af el til opvarmning af lokaler, samt yderligere omkostninger til at styrke ledninger.

konklusion

By lejlighed kan blive en sand kunstværk med brug af elektriske pejse. Et vigtigt aspekt er den korrekte udvælgelse og arrangement predkaminnogo plads. El-varme i det indre, hvis pris varierer fra 20 tusind til 400 tusind rubler, vil bestemt overraske dine gæster i huset.

Så fandt vi alle funktionerne i den elektroniske enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.