HjemlighedVærktøj og udstyr

Vandpumper, der øger vandtryk

Vandpumper, trykforøgelse, er en integreret del af næsten ethvert system af varmtvandsforsyningen. Udstyret skal være i de øjeblikke, hvor trykket i vandforsyningsnettet ikke tillader fuld udnyttelse af husholdningsapparater (opvaskemaskiner, vaskemaskiner, gejsere) på steder, hvor ingen central vandforsyning.

Egenskaber

Næsten alle vandpumper, forøgelse af trykket, er små størrelse, så de er uden kan placeres vanskeligheder direkte på røret. De er nemme at blive betjent, ikke kun i private husholdninger, men også i lejligheder.

Det er også vigtigt at bemærke, at udstyret giver kun en svag stigning i vandtrykket indikator eller varmeanlæg. Men selv sit minimum stigning anses for tilstrækkelig til at sikre den normale drift af husholdningsapparater og forbedre cirkulationen af kølemidlet i varmeapparatet.

Vandpumpe, øger vandtrykket arbejdsfluid ved en temperatur på fra 10 til 100 ° C, hvor den omgivende komponenten ikke bør være mere end 40 ° C.

arter

Dette udstyr kan klassificeres afhængigt af kontrolmetode af følgende kategorier:

 • Manual.
 • Automatisk.

I manuel drift en velfungerende pumpe modregne på initiativ af operatøren er tvunget.

Automatiske vandpumper, trykforøgelse, der er udstyret med en flowmåler, der udløses ved åbning af kranen og giver opstart enhed. Efter lukning af strømningsventilen stoppet sker, og slukkes ved hjælp af pumper sensor.

De vigtigste parametre

I dag byggemarked tilbyder en række forskellige enheder af denne type. Derfor, når du vælger den mest passende model bør være styret af de specifikke mål og prioriterede opmærksomhed til følgende specifikationer:

 • støj.
 • Strøm.
 • Den maksimalt mulige tryk.
 • Performance.

At reducere støj i mange boliginstallationer pumpestationer drejningsmoment rotor er placeret direkte i væsken. Dette design kaldes "våd rotor".

fordele

Vandpumper, forøgelse af trykket, har mange positive egenskaber, bestemt ved hjælp af brugervenlighed og effektivitet:

 • Fungerer i et bredt temperaturområde med forskellige væsker.
 • Lavt forbrug anledning af elektrisk energi.
 • Tilstedeværelsen af strømningen sensor giver en automatiseret operation.
 • Nem afmontering og montering værker.
 • Evne til at blive monteret direkte på røret.
 • Høj modstandsdygtighed over for korrosion processer.
 • Under drift, et acceptabelt støjniveau.
 • Små dimensioner.
 • Evne til at forbedre stabiliteten og bibeholde trykket i vandforsyning og varmesystemer.

Brugen af pumper i lejlighederne

Beboere i boligblokke er ofte konfronteret med en situation, hvor du har brug for ekstra vand pres, der flyder lidt eller kun drypper. Som følge heraf kan der være afbrydelser i driften af husholdningsapparater: brusere, vandvarmere, opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Og, selvfølgelig, ingen grund til at sige, at når et stort antal af familiemedlemmer, vand er afgørende.

I dette tilfælde kan det kun hjælpe vandpumpen der øger trykket i lejligheden. Baseret på graden af effektivitet, er det ønskeligt at først være opmærksom på strømforbruget.

Ifølge eksperter, den mest pålidelige udstyr er pumper med tør rotor. Montering Vådløber krævende med hensyn til pumpede væske. Og de kræver periodisk vedligeholdelse.

Udstyr til rengøring

At vælge en vandpumpe, der øger presset for dozatrona nødt til at give fortrinsret til modeller, hvis producenter har vist sig med den bedste hånd og arbejde på dette område har været i mange år. Kun i dette tilfælde kan du få en pålidelig, høj kvalitet og holdbart enhed, som vil vare i lang tid.

Valg af denne type udstyr, du først nødt til at blive fortrolig med sin præstation. For eksempel bør den anbefalede værdi trykket være mindre end 20 bar. Fra erhvervelsen af energibesparende anlæg til bilvask, er det ønskeligt at give op. På trods af deres overkommelig pris, er de ikke i stand til at yde den nødvendige kvalitet og vandtryk, der ikke vil tillade at gøre bilen vask.

populære modeller

Producenter af disse enheder er en hel del, så den bedst sælgende model, og deres karakteristika er sammenfattet i nedenstående tabel:

model produktivitet magt maksimal hoved
UPA 15-90 1,8 m 2 / h 118 W 9 m
CL15GRS-15 1,5 m 2 / h 120 W 15 m
CL15GRS-10 Taifu 1,1 m 2 / h 90W 10 m

Som allerede nævnt ovenfor, er udstyret permanent indbygget i manuel tilstand. I automatisk tilstand, er pumpeenheden styres af flowmåleren aktiveringsenhed til at skabe en lille strøm af vand (ca. 90-120 l / h), og slukkes, når analysen er afsluttet.

Den type udstyr afhænger også af dens version af den kølende boliger. For eksempel firmaet Taifu tilvejebringer køling fluid gennem pumpe skovlhjul eller motor. I model Grundfos afkøling finder sted kun ved hjælp af den pumpede væske. I dette tilfælde vandpumpen, som forøger trykket (en gennemsnitlig pris - 6 000 rubler), løber næsten lydløst. Producenter beskæftiger sig med produktion af denne type installation, tilbyder forbrugere pumper, der ikke kun opfylder de europæiske standarder, men også til at arbejde med den lavest mulige støjniveau eller støj.

Under alle omstændigheder er det meget nyttigt at være forud for køb af pumpeudstyr at rådføre sig med en kvalificeret professionel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.