LovStat og lov

Koncept og elementer af et krav i en civil sag. Værdi elementer krav

Lige i dag er den vigtigste regulator af sociale relationer. Dette faktum giver os mulighed for mere effektivt at koordinere levebrødet for alle mennesker uden undtagelse, og deres gruppe foreninger. Selvfølgelig er denne situation, er der ikke altid.

I første omgang, public relations reguleret af religiøse regler eller banal vold. Over tid, effektiviteten af disse to koordinatorer faldet betydeligt, hvilket har ført til behovet for en modernisering af loven. I dette tilfælde skal det bemærkes, at den juridiske rækkevidde af aktiviteter den største-tydelige på tidspunktet for den umiddelbare tvist. I oldtiden, eventuelle problemer mellem mennesker vover at tvinge brugen af våben. I dag, ligner tvist en beslutning fordømmes af samfundet og anerkendt som ulovligt.

Et alternativ kraft og våben er blevet en særlig domstol, der har til formål er den objektive løsning af forskelle mellem mennesker. domstolene kan kaldes ved sådanne organer. De kan løse næsten enhver person i administrative, strafferetlige, økonomiske og andre former for produktion. Tættest på hverdagen industrien er det civile samfund. Derfor er de fleste af de tvister løses i den rækkefølge af civile retssager. Start forsøg i dette tilfælde er kun mulig efter at indgive en retssag. Derfor, i artikel vil vi diskutere konceptet og elementer af kravet i civile retssager.

Hvad er et krav?

Appel til retten i civile sager - en handling, der har en kompleks karakter. Det vil sige, det er et system af forskellige typer af juridiske fakta. Normalt civile orden løse tvisten omfatter en handling i udbuddet relevante myndighed. Men hvad retssagen og dens strukturelle elementer? I det videnskabelige samfund som en repræsentation af kategorien udledning til stille krav til én person til en anden i kraft af beskyttelsen af den materielle ret. I dette tilfælde skal det bemærkes, at lovgivningen i begrebet kravet ikke er sikret. Derfor er de fleste af de fortolkninger, der forklarer denne kategori er læremæssige, der er, nogen udstedt. I denne henseende teorien om civilprocessen er der flere synspunkter om problemerne med kravet.

Materiel fortolkning

Elementerne i kravet, sagsøgt han dem og de spirende juridiske konsekvenser, efter det materiale opfattelse, er det faktisk muligt at opfylde deres egne interesser, som leveres af den nuværende lovgivning. Således ved hjælp af de kategorier, der er nævnt i artiklen kan ikke kun forsvare deres legitime interesser, men også for at ændre den eksisterende juridiske status og situation. I dag præsenterede fortolkning er den mest populære, fordi det forklarer ikke kun status af kravet i loven, men også de konsekvenser, som den skaber. Men denne afhandling er ikke et problem for behandlingen af kategori fra andre vinkler.

Proces- status af kravet

Ansøgning til retten skaber ikke kun de materielle konsekvenser for den pågældende person. Der er også visse proceduremæssige aspekter af kravet som en juridisk kategori. Dette faktum gør det muligt at identificere proceduremæssige og juridiske fortolkning af begrebet. Ifølge dens bestemmelser, dragten - er en måde at udøve retten til at appellere i retten. Kompetence udføres for at opnå en passende afgørelse i fremtiden, som vil blive juridisk bindende. Procesret fastsætter en masse aspekter, der karakteriserer direkte tidspunktet for indgivelsen af kravet og de grunde, som retten kan nægte at vedtage det.

Værdi elementer krav

Strukturen af ansøgningen til retten spiller en vigtig rolle. Bundlinjen er, at elementerne i kravet - er det obligatorisk del, hvis tilstedeværelse karakteriserer dokument præsenteres som en proceduremæssig. I Rusland, den nuværende lovgivning er der bestemmelser, der udforsker form af en erklæring til retten. De præsenteres i artiklen 131 i den civile retsplejelov i Den Russiske Føderation. Men for normerne er faste kun et par detaljer, der skal være i en retssag. Om hans umiddelbare elementer i koden er ikke nævnt. Således har teorien om handling struktur doktrinalnyj karakter.

Hvad er de elementer?

For at karakterisere hele strukturen af fordringen, er det nødvendigt at forstå de særlige kendetegn ved de enkelte aspekter. Som vi har set, de elementer af kravet er en integreret del af dokumentet, manifesteret ikke kun i de obligatoriske oplysninger, men også i de oplysninger indlejret i ansøgningen. Det skal bemærkes, at i teorien om den civile proces, der er mange synspunkter om de spørgsmål, der præsenteres. Men sammen med en bred vifte af teorier, der er mere klassisk vision af strukturen af klageskriftet. Således følgende elementer i en civil sag krav:

  • indhold;
  • individet;
  • base.

Hvert af disse elementer er strengt individuelle værdi for kulør og dets juridiske status. Desuden kan forskelle også ses i den information, der præsenteres i komponenter i programmet.

søgen efter indhold

Den allerførste element i civil ansøgningsprocessen er indholdet. Det skal bemærkes, der omfatter vigtige aspekter til yderligere behandling af sagen i denne del af kravet. Således indholdet af erklæringen - en bestemt type retsbeskyttelse. Dvs. direkte i indholdet af sagsøger påpeger den måde, hvorpå den vil bruge til at beskytte deres egne interesser og rettigheder. Der er mange metoder, der kan forsvare sine juridiske muligheder. Disse omfatter:

  • udføre visse handlinger;
  • afholde sig fra bestemte handlinger;
  • juridisk anerkendelse;
  • om fastsættelse af de specifikke rettigheder og forpligtelser for parterne;
  • opsigelse af de eksisterende forbindelser mellem parterne;
  • ændre eksisterende relationer og så videre. n.

metoder til beskyttelse, er fastsat i civile og civil retspleje i Den Russiske Føderation lovgivning.

Emnet for ansøgningen

Elementerne i krav, eller rettere, er deres umiddelbare system bestående af et interessant aspekt som et individ. Denne strukturelle del af ansøgningen ikke spiller en mindre rolle end indhold. Emnet hedder det faktum eller fænomen, som sagsøger anmoder retten om at ændre prisen eller genkende. Med andre ord er det aktive element kendetegnet ved, at proceduren i forbindelse generelt opstår.

Emnet er ofte forveksles med formålet med kravet. Men disse kategorier har en helt modsatte mening. I de fleste tilfælde, at emnet er et retsforhold, og objekt - den materielle formål med kravet, dvs. ejendom, penge, osv ...

genstand

Vi har tidligere peget på, at strukturen af den retslige ansøgning indeholder tre centrale elementer. Den sidste af disse er årsagen til handling. Dette element repræsenterer det mest besværlige vifte oplysninger. Essensen af grunden ligger i det faktum, at sagsøger beviser de reelle fakta virkeligheden, deres krav. Det vil sige, forklarede han, hvordan der var omstridt forhold, og hvad er dens rolle i dem. Til dato kun de faktiske data vil blive forklaret i bunden. Sagsøgeren er ikke forpligtet til at søge retsregler, at hans krav og selvstændige regulerede retsforhold. Denne handling af retten, da han skulle finde sådanne oplysninger for at bestemme deres jurisdiktion og jurisdiktion.

konklusion

Således har vi undersøgt begrebet handling og dens elementer, baseret på bestemmelserne i den borgerlige retspleje. Det skal bemærkes, at strukturen af ansøgningen vil være ens i andre områder af retfærdighed. For eksempel, krav elementer i voldgiftsprocessen indbefatter også formålet, basen og indhold. Således processen med konvertering til retten den anden retning vil svare til den civile procesret industri. Dette faktum forenkler undersøgelse af kravet form for retfærdighed, som tillader os at generalisere doktrinære udvikling af videnskabsfolk, der studerer omhandlet i artikel problemer i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.