HobbyHåndarbejde

Sådan flette Kugler af tandtråd med navnet? Vævning kæde- og kredsløb

Smukke og yndefulde armbånd, vævet floss, længe har ophørt med at være et tegn på hippier og blev en moderne smart tilbehør. Særligt populære er de blandt unge. Derudover er det en flot dekoration, det er også en fascinerende proces. Derfor er det nødvendigt at overveje, i detaljer, hvordan man flette Kugler af tandtråd med et navn.

Materialer og redskaber

Flettematerialer ikke brug for særlige enheder kun brug for et par skrædderens pins for at fastgøre tråden på bolden for nemheds skyld. Armbåndet kan fremstilles som af broderi tråde af tandtråd, og fra fine garn til strikning.

Det grundlæggende i at skabe et armbånd

Så, hvordan man kan flette Kugler af tandtråd med navnet? Til at begynde med 8 garner afskære en længde på ca. 60 cm af samme farve og hovedtråden i en anden farve, omkring en meter lang. De er forbundet i en knude, fastgørelse af pin til en lille pude og begynde at arbejde. Som afsluttende Kugler, og hvilke teknikker anvendes i arbejdet? To vigtige komponenter, der anvendes til at skabe armbåndet: skrå til venstre og højre. Væve begynde grundlæggende lang snor og bandt det viser den anden 8 forskellige farver. Således går det gennem flere centimeter, afhængigt af længden af navnet, og begynde at strikke breve. For at gøre dette, først lave et bundt røde tråd, og bogstaverne linje direkte modsatte - entwine den røde tråd med den lodrette retning i den modsatte retning.

Sådan oprettes en tegning og bogstav?

baubles ordning med navne eller andre mønstre for at skabe en meget let, ville det kræve en almindelig øvelse bog i et afsnit og to blyanter i forskellige farver. Nu definerer bredden af armbånd, vil hver celle mønster være lig med den lodrette tråd. På cellelaget fremgår ønskede mønster eller påskrift. Det kan være krøllede breve med smukke krøller, et mønster hjerter, kors, fisk eller geometriske figurer. For nemheds skyld hver celle er bedre at opdele i fire, at give mulighed for den fulde mønster ikke behøvede at lime et par sider.

Weave i forskellige farver

Sådan flette Kugler af tandtråd med et navn ved hjælp af flere farver? For dette arbejde er det første skridt er at skabe en ordning trukket hele mønsteret. Yderligere ringe det ønskede antal tråde af samme længde, omkring 70 cm, de respektive farver og begynde vævning, provyazyvaya knuder ordning. Således på armbåndet er muligt at "skrive" et ord eller symbol.

Ideer til armbånd

At vide, hvordan at væve Kugler af tandtråd med et navn, kan du oprette en unik udsmykning. Piger som armbånd, hvorpå navnet vil blive "kørt fast" i blomstermønstre eller hjerter. Det vil også se godt ud alle mulige humørikoner, sko og generel favorit killing. Drengene vil heller ikke være ligeglade med den Kugler med pirat sort mærke og en inskription på en passende stil, eller tegn (såsom "yin-yang" foretrukne bilmærke eller sport varemærke).

Løse tråde klar Kugler flettet ind i stramme fletninger og hængte dem på perlen. En sådan udsmykning kan simpelthen binde en knude på hånden, og du kan sy krogen med en sløjfe eller knap.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.