HobbyHåndarbejde

Historie origami eller papir sang

Historie origami tager sin oprindelse i Kina. Der opfandt papirfremstilling teknologi , som længe har holdt hemmeligt. Som fortæller historien om origami, begyndte de første tal for at sætte munke og konfucianske daoistskih klostre. At der er en forklaring: munkene lov til at gøre dette deres måde, og "papir" i kinesiske lyder som "Gud". Men disse ord angivet med de forskellige karakterer. Efterhånden begyndte tallene at tage stor religiøs betydning, og i sidste ende blev til en underholdende fritid og blev kendt over hele verden. Gradvist dog interesse begyndte at aftage, og historien om origami begyndte at blive glemt.

Boom i popularitet, kan vi endda sige, at hans anden fødsel, origami figurer har overlevet efter Anden Verdenskrig takket være en japansk pige. Hendes navn var Sadako Sasaki. Under krigen boede hun i Hiroshima, og da amerikanerne slog byen atomangreb, blev hendes forældre dræbt. Hun selv var syg med strålesyge og liggende på hospitalet, begyndte han at folde papir kraner i håb om, at når de gør en tusind, til at udføre en hvilken som helst af sit ønske. I Japan er der en tro. Men hun havde ikke tid til at fastsætte alle de kraner, lavet kun lidt mere end 600 stykker. Senere blev hendes historie kendt over hele verden, og børn fra forskellige lande har været at sende i et museum for sine kraner.

Også efter krigen skabte Akira Yoshidzava den berømte "origamnuyu ABC", som nu bruges i alle de bøger, der beskriver historien om kunst og origami.

Nedenfor vil vi tale om to origami - en sekskant, og en plade.

Hexagon origami. Lav en regulær sekskant, "celle", ganske vanskeligt. Konstant her vinklen er ikke det samme som det er nødvendigt, har længden af den side ikke justeret. Origami kan du lave regulær sekskant papir bogstaveligt fem minutter.

1.Berom firkantet stykke papir.

2. planlagt til denne pladsen diagonalt.

3. noterer sig midten af den højre side.

4. Så er det nødvendigt at returnere en ret vinkel til sin tidligere stilling.

5. Den øvre del af den højre side er opdelt i to lige store dele. For nemheds skyld tack kombinere med det højre hjørne. Både tack skal placeres parallelt med den højre side.

6. Bøj forsigtigt ret vinkel, således at hele bøje linje er gået fra midten af basen og binde vores faldt sammen.

7. Vi vender til den anden side.

8. forsigtigt bøje det rigtige vinkel fold linje går fra basen. En lavere side af højre hjørne falder sammen med den venstre side.

9 er foldet trekant.

10. Den øvre trekant tilbagevenden til sin oprindelige stilling.

11. På linie mærket tidligere sender en øvre del.

12. Nu glatte det ud, og det hele. Hexagon klar.

Origami plade. Det kan samles på kun 15 minutter, og det vil blive en dekoration til dit skrivebord. Du skal bruge 996 enkelt lille moduler af papir: 356 hvid, 301 blå, 339 gul.

1. Saml alle de færdige moduler til kæden.

2. Så lukker vi kæden i en cirkel for at give de to rækker af 42 moduler i hver af dem.

3. Nu vil du se en serie, hvor fem skiftevis blå og en gul.

4. Næste - fire blå, to gule.

5. I hver efterfølgende række aftage en blå og gul pasta kun på kanterne, udfylder ikke i midten.

6. To gule dele mellem hjørnedelene stramt forbinde den hvide enhed.

7. Vi sprede hvide enheder, stigende til toppen af truget.

8. Mellem disse fragmenter sat på hinanden i en kolonne af seks hvide moduler.

9. Opbygning af det samme antal moduler på toppen af fragmenter forbinder søjlerne sammen. Det formodes at være et element i form af en bue. Gentages hele omkredsen af produktet.

10. Påsætning af to hvide modul mellem hjørnedelene - gul.

11. Nu, i den samme præcise måde lå langs kanten af modulerne blå.

Du bør have en "kunstværk".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.