HobbyHåndarbejde

Den oprindelige løsning: dukke-box. Master class detaljeret

Selv i tider med vores bedstemødre var det meget moderne at holde dekorationer i æsker, lavet i form af figurer af piger i storslåede gevandter. Den meget kapacitet til at gemme værdigenstande havde været skjult under de frodige nederdele. Denne dukke kasse og i dag er det ikke kun praktisk ting til opbevaring af smykker, men også en smuk dekorativt element. Vi tilbyder alle de kreative mennesker lærer deres egne hænder for at gøre sådan noget. Udfør det, vil vi være ude af skrot. Hvordan man laver en dukke-kasse derhjemme, lære af den næste mester-klasse.

Forberedelsesfasen

For at kunne udføre deres egne oprindelige smykkeskrin besparelser nødvendige materialer, der er specificeret i følgende liste:

 • Barbie dukke (eller enhver anden lignende størrelse);
 • plastflaske på 1,5 liter;
 • papir;
 • stof crepe satin hvid;
 • pladevat;
 • kapron blonde blå og hvide;
 • Satinbånd;
 • Dekorative elementer (perler, små blomster bånd);
 • tråd til syning.

Arbejdet med fremstillingen af sådanne produkter som dukke-box (master class se nedenfor), vil vi bruge disse værktøjer:

 • saks;
 • Kniv papirvarer;
 • en nål;
 • kompasser;
 • Smelt.

Doll-box: en master class. Fremstillingstrin og design af bunden af produktet PET-flasker

Med hjælp af kontor af kniven i en plastbeholder afbrød toppen med et låg. Dens højde skal være 10 cm. Halsen er også afskåret. Fra bunden af flasken måles 10 centimeter. Skær "kop". Fra det, og vi vil danne bunden af kisten.

Vi fortsætter til registrering. Papir udføre skabeloner cirkulær diameter på 7 cm, 7,5 cm, 8 cm, 8,5 cm. Sætter dem på stoffet og pladevattet. Fra satin crepe skære to cirkler - 8 og 8,5 cm i diameter. Fordi cirkler do batt skabeloner 7 og 7,5 cm. Endvidere fremstilling af præformen rektangulær form. Fabric afskårne dele dimensioner 45 x 20 cm og 35 x 20 cm.

På den største cirkel af satin crepe vat pålægge præforme 7,5 cm i diameter. Opfange på en gang begge dele nål, sy kvadratur segment. Denne handling prisobiraem ensartede stof folderne. Resultatet er en pose med en rund bund. Tilsvarende sy og mindre stykker. Sådan arrangere en dukke-box fra en plastflaske på? Vi lærer af instruktionerne.

Forsiden af de cirkulære første dele af posen smører Melt klæbemiddel og fastgjort til bunden inden i "kop" af plastflaske. God glat og tromle stoffet med fingrene. Næste plot klæbematerialet på beholdervæggen og tilsvarende fastgjort side af posen. Når hele den indre overflade af den del, der skal indrammet, kaste det resterende væv for sine kofangere og udvendige klædt med en bund.

Tilsvarende er den anden del er fremstillet af en plastflaske. Bruges til dekoration sin anden sæk (mindre i størrelse). Her resten af vævet, der vises på den udvendige side og midlertidigt bandt en elastik eller snor.

Trin dressing kjoler

Næste Doll-box, en master class, hvor du studerer produktion, skal "sættes på" den stads. Udfør det, vil vi af nylon blonder. Vi syr det prisobiraya ensartede folder langs den nederste kant "kop". Flæse gøre næste i en afstand af 1-1,5 centimeter op fra den første. Sørg for, at den nederste kant af den flæse sømmen lukker den foregående. sy vi Således krævede antal dikkedarer. Doing dem, alternativ blonder hvid og blå. Til denne samme teknologi Arranger flæser og en anden del af plast præforme.

Yderligere oplysninger om topskuddet forsamling. Dukken fjerne benene og lim det til det punkt, hvor flaskehalsen var. Prøv at vedhæfte dele forsvarligt. Dette vil afgøre, hvor længe kassen varer. Nu krydset med plastik dukker nødt til at dekorere. Tag segmentet blonder 30 centimeter i længden og sy det prisobiraya folder i satinbånd. Binde resulterende skørt talje pupper.

Det næste trin i fremstillingen af håndværk - en registrering af den øvre del af dress dukker. Stof kigger ud fra under blonde, er toppen skåret til de ønskede dimensioner, som dækker brystet Barbie. Stitched tekstil kanter, så de ikke bliver slidt op. Pynt dem med blonder. Lim til toppen af kalven kjoler dukker.

Lav en hat

Den elegante hovedklæde vil vise vores Barbie dukke (boks). Med hænderne opfyldt det. For at gøre dette, satinbånd 30 cm lang indsamling på en tråd og strammer. Central hul reserve diameter på ca. 2 cm. Sy kanterne af båndet. Pupa indsamle hår i en hestehale, det går gennem et hul i hætten. Til hovedklæde holdt fast på indersiden sætte et par små dråber af lim og vedhæfte til håret. Glatte hår og folder på motorhjelmen.

Sidste hånd: formuleringen af basen og detaljerne tilslutning

Hvordan man laver en dukke-box, et værksted til produktion af, som er tilvejebragt til din opmærksomhed, at være stabil? For at gøre dette, tage metaldækslet fra bankerne, og en tætsiddende hendes crepe satin. Den indre del af den del olie limen og fastgøres til det i bunden af plast nedre stykke.

Nu forbinde de to dele af artiklen ved at sy den ene til den anden. Gør dette armatur på det sted, hvor dukken tilbage.

Zadekoriruyte kiste med perler og små satin blomster, lim dem til dukken kjole og frisure. Det er alt. En original og meget smukke ornamenter kiste opbevaring er klar.

Doll Box "Bride"

Denne version af produktet kan være en stor gave til bruden på polterabend eller bryllupsdag. Inde i kassen, kan du sætte nogle lille gave eller penge. Udfør dette hack vil være ude af plader, dyb. Them, vi har brug for to. Hertil kommer, en lille dukke, hvid satin, nylon blonder i samme farve, tråd, nål, tynde skum, dekorative ornamenter og Smelt.

Beskrivelse af arbejdsprocessen

Plastic plader indsæt skum med interne og eksterne parter. Dukken fjerne benene og skarp kontor kniv afbrød den nederste del af kroppen. På en af pladerne, skære et hul i skummet, for at fylde lim. Sæt dukken skære ned og holde sin hånd op, indtil limen højkant.

Næste stramtsiddende satin klud og toppen og bunden af enheden. Dekorere dem med blonde på samme måde som beskrevet i det foregående mester-klasse. Garniture kjole og indre overflade af de øvre kiste perler, strå, små buer af banerne.

Da produktet udføres i form af en dukke-brud på hendes hoved til at gøre sløret. For at gøre dette, vi sy blonder til hinanden i to eller tre etager. Dernæst vedhæfte det til en smal satin bånd, hvid, danner rynker. Pynt med små blomster, perler, perler. Binde Forhænget under hår dukker. Sammenføjning af de to dele af artiklen ved syning dem på ét sted langs den øvre kant. Det er alt. Det er fortsat at sætte kisten inde i en lille overraskelse og gå lykønske de nygifte.

efterskrift

Vintage dukke kasse (foto bevis) ser elegant, smuk og meget original. Denne kiste til smykker besparelser vil tage en værdig plads i dit hjem, og kan også blive en eksklusiv gave til familie og venner. Nyd din kreative proces, og et fremragende resultat!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.