FormationUngdomsuddannelse og skoler

Lang - Strædet i det Arktiske Ocean. Beskrivelse, funktioner, fotos

Jorden har en masse vand områder. Det oceaner, have, floder og søer. Naturligvis var det takket være dem og muligheden for liv på denne planet. Havene har også bugter og stræder. Sidstnævnte er karakteristiske for vandområder, der adskiller øen fra fastlandet. Også tak til dem, der forbinder tilstødende bassiner i oceanerne eller hav. En af disse er den lange strædet (hvor det er, se nedenfor).

Beskrivelse strædet

Lang-strædet tilhører vandet i det Arktiske Ocean. Koordinater for farvande: 70 ° 10 'nordlig bredde og 178 ° 03' østlig længde. Det adskiller Wrangeløen ud for Tjukotka. Dens længde er en længde på omkring 130 km, en minimumsbredde - 150 km. Den laveste dybde strædet i sin sejlbar del af omkring 40 meter.

Lang - strædet, som er opkaldt efter den amerikanske kaptajn, der var involveret i hvalfangst. At Thomas Long i det XIX århundrede blev åbnet af Wrangeløen.

Det meste af året strædet er dækket med is. På grund af den permanente is kamme og andre is ophobninger navigation yderst vanskeligt og udføres kun i sommermånederne. Hour forsendelse urentabelt på grund af behovet for konstant tilgængelighed af store isbrydere. Lang stræde bruges med fordel til at give vigtige varer fjerntliggende områder i nord.

Strømme og klima

Dette er domineret af det kolde vand, arktisk flow. Vandet er salt nok, men den hvirvlende masse af vand er omfattet af afsaltning. Dette skyldes den betydelige strøm af nordlige floder.

Lang Strædet er i den arktiske klimazone. Selvfølgelig er dette i høj grad påvirker vejret. Den gennemsnitlige temperatur af den varmeste måned i året, i juli, lidt højere end karakteren 2 ° C. I disse områder er der ofte snestorme og storme.

fauna

Lang - strædet fauna er ekstremt fattige. Fiskeri og andre havdyr er næsten ikke-eksisterende. På kysten er fundet sæler og isbjørne. De jager bebo kanten af Chukchi og Evenki. Også på den lange strædet går langt migration af grønlandshval og gråhvaler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.