SundhedMedicin

Testosteron hos kvinder, måder at forbedre

Testosteron hos kvinder er produceret af celler fra ovarierne og binyrerne. Hormonet tilhører en gruppe af androgener, bestemmer niveauet af seksuel lyst, har positiv indflydelse på dannelsen af orgasme, styrker knogle systemet og fastholdelse af omfanget af muskelmasse. Vægtøgning i overgangsalderen læger forbundet med et fald i testosteron i kroppen, som regulerer lipid metabolisme.

Fyrre udlandet kvinde overvinder tab af androgen, østrogen og progesteron. Undersøgelser viser, at den hormonale status tyve og fyrre år af samme person er meget anderledes. Testosteron hos kvinder er reduceret til det halve. Nogle eksperter tilskrives forekomsten af depression i overgangsalderen er med reducerede androgener.

Sund kvindelige organisme producerer mindre testosteron end mænd, omkring 0,7-3,6 g pr dl mod 0,95-4,3 g pr dl.

Den moderne tilgang til hormonerstatningsterapi er baseret på optagelse af androgener i en minimal mængde for at genoprette seksuel funktion af kvinderne og normalisering af psykiske tilstand efter overgangsalderen.

Hvordan til at stimulere strømmen af testosteron

En kvinde i overgangsalderen Det kræver særlige medicinske tilgang. Først og fremmest, er du nødt til at formidle til patienten behovet for at ændre de kulinariske præferencer at føre en sund livsstil og aktiv hvile. Måltider skal være afbalanceret, så det var muligt at stabilisere hormoner. Kost er rettet mod optagelse i den daglige kost af en tilstrækkelig mængde af kostfibre. Det bemærkes mineraler indhold i produkterne, især kalium og magnesium, der er involveret i syntesen af naturlige hormoner.

  • Det er strengt forbudt at udføre et kursus af sult i tider med biologiske hormonale ændringer. For at støtte kroppen anbefales til brug i fødevarer planter med indholdet fitoestragenov: kirsebær, kartofler, lucerne, ris, hvede, æbler.
  • Hvis du har lavt testosteron hos kvinder, anbefales det at indgå i kosten spindhør, fiskeolie, avocado. Vigtigste genopbygge kroppens protein bør bestå af røde oksekød og fisk. Allerede studerede en positiv indflydelse på dannelsen af testosteron aborre, sild, laks, Makrelgedde, sardiner, ansjoser, helleflynder.
  • Den overordnede sammensætning af den daglige kost andel 40% protein, 15% fedt og 55% kulhydrat, hovedsagelig fiber. Daglige kaloriefattige produkter anbefales i intervallet 2000 kcal, hvor proteiner fjernes 800 kcal. Det bør erindres, at proteinet stimulerende virkning på produktionen af testosteron, og fedtstoffer er involveret i reguleringen af hormonale funktioner.
  • En særlig rolle i de seksuelle kirtler spiller vitamin E, en kraftfuld antioxidant, forlænger ungdom, bevare libido på et anstændigt niveau. Kvinden Menuen fyrre år altid til stede hyben, havtorn, abrikoser, havregryn, valnød.
  • Testosteron hos kvinder afhænger dels af den systematiske anvendelse af kosten vitamin C. Faktisk ascorbinsyre, blandt andre gunstige virkninger, inhiberer produktionen af et enzym, som ændrer naturlige testosteron struktur til dannelse østrogen.
  • Det anbefales at vælge en særlig veltolereret plantestoffer. Nogle af dem er godkendt af officielle medicin. De kan købes uden recept på apoteket.
  • Mange ernæringseksperter er enige om, at en kvinde skal tillade os selv om aftenen på 50 g vin, fremstillet af saft af røde druer. Samtidig, læger kategorisk insistere på total afvisning af syntetisk alkohol og rygning.

Testosteron hos kvinder i atletik med belastningen på musklerne i hofter og bryster, forbliver på et optimalt niveau. til motion vælge håndvægte muligvis tungere, bygger på et par korte tilgange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.