Kunst og underholdningFilm

Amerikansk animator Dzhozef Barbera: Biografi, tegnefilm

Amerikansk animator, kunstner, instruktør og producer Barbera Dzhozef blev født i 1911, den 18. december i New York. Hans forældre, italienere fra Sicilien, boede i et lille område kendt som Little Italy.

Walt Disney

Dzhozef Barbera barndom opdagede muligheden for at tegne, og i en ung alder tog et job på en avis grafisk designer. Når en ung mand besøgte biografen og så en Walt Disney tegnefilm kaldet "The Skeleton Dance". tegneserie historie var enkel - fire skeletter danse ukompliceret koreografiske billede i ti minutter. Men Josef så scenen gennem øjnene på en professionel kunstner, og var chokerede sammenhæng bevægelser af de tegn og hvordan Disney animatorer formået at sætte så meget udtryk i en let ti minutters tegnefilm. Indtrykket var så stærk, at han besluttede i uanset var at mødes med skaberen af mesterværk.

I begyndelsen af sin kreative karriere

Selvom en rendezvous med master ikke fandt sted, Dzhozef Barbera var fast besluttet på at hellige sig den animerede film. I 1930 gik den unge kunstner til at arbejde i studiet Maksa Fleyshera, en berømt tegner, hvor han begyndte at rense celluloid emner. Snart viser diligence og visse evner, Frisør blev en maler og installation faser af storyboard.

To år senere, multiplikatoren sluttede animationen studiet Beurena, hvor han blev en manuskriptforfatter. Men her var han ikke heldig: ejeren næppe at løbe rundt, og selskabet måtte til sidst lukke ned. Det næste sted at arbejde for Josef var animation selskab "Terry melodier" afdeling, hvor han også havde til at skrive manuskripter.

Studio "MGM"

Fuld længde tegnefilm mens producerer hovedsageligt kun i studiet Walt Disney, men for en simpel produktion af den legendariske kunstner var ikke tilgængelig, skulle være tilfreds med, hvad der blev tilbudt.

I 1937 blev Dzhozef Barbera optaget på studiet "MGM", hvor han stiftede bekendtskab med William Hanna, direktør-animator, som blev en ven og kollega af kunstneren på resten af sit liv.

"Tom og Jerry"

Den første større projekt, som gennemføres Dzhozef Barbera og William Hanna i studiet "MGM," blev serielle tegneserie om eventyr af en kat og ondsindet forsvarsløse mus.

Animerede serie blev lanceret i 1940 og skabt en sammenhængende periode på seks år. Plots var meget vittig og informativ. Populariteten af de to "venner" - en snu og absolut skrupelløse kat med den ene hånd og en mus, der ved første øjekast kan ikke engang stå op for sig selv - blev off-skalaen, så snart showet gik på skærmen.

Den "Tom og Jerry" var så vellykket, at skaberne fik blot syv awards "Oscar". I 1957 grundlagde han sit eget studie animatorer i regi af "MGM", kaldet Hanna-Barbera ( "Hanna-Barbera"). Ny kreativ uddannelse har produceret flere tv-serier, blandt hvilke blev øjeblikkeligt blev populær "The Flintstones", "Jetson", "Jonny Quest", "Scooby-Doo", og andre.

"The Flintstones"

Han er den næstmest populære efter serien "Tom og Jerry" er alles favorit serie film om to par, der bor i nærheden af hinanden. Fred og Wilma, Barney og Betty. Tegnene er så farverige, at publikum oprigtigt empati med hvad der sker med de tegn. Uheldig Fred nogensinde kommer i en ekstrem situation, så han kalder sin trofaste kone Wilma støtte. Man føler, at han simpelthen tabt uden hende.

The Flintstones, Fred og Wilma, lever over hegnet fra deres naboer Rabblov. Så da Fred på arbejde, hans kone ofte besøgt af Betty og Barney nogle gange, når han er fri for sagerne. Naboerne lever i harmoni sammen fejre festlighederne gå på ferie, rundt for at hjælpe hinanden. Indtrykket er, som om det var en familie.

Hovedpersonen i den animerede serie, Fred Flintstone arbejder i karriereudvikling - det er en kæmpe drivkraft for gravemaskinen. Kraftfuld maskine - en god dinosaur, der aldrig bliver træt og er meget glad for sin herre.

En lille by ved navn Bedrock aldrig misser: Fred Flintstone stoppet af politiet, da Barney skyld. Og deres koner er altid klar til at hjælpe. Plot af filmen virkelig god, er de tegn elsket af biografgængerne en gang for alle.

Bedste animation studie of America

Liste over animerede mesterværker af 1971 på studiet, "Hanna-Barbera" oversteg tre hundrede film. Denne enestående produktivitet tiltrak professionelle animatorer fra hele Amerika. Alle ønskede at arbejde med, og Joseph Williams. Mange af dem formået at deltage i skabelsen af disse projekter. Multiplikatorer erkendt, at arbejdet giver dem en sand fornøjelse, skænderier og konflikter aldrig forekommet, at hele processen fandt sted i en atmosfære af gensidig forståelse.

I 1955 erstattet Dzhozef Barbera regelmæssig producent Freda Kuimbi, som ledede alle film i serien "Tom og Jerry", tvunget til at forlade sin post af helbredsmæssige årsager. multiplikator succes i sin nye stilling var ubestridelig.

Før 1990 Dzhozef Barbera, hvis serien har set over hele verden, forsøgte sammen med William Hanna forbedre kvaliteten af animationen. Teknologier til at skabe tegneserie billeder anses for at være den mest vanskelige, men tidskrævende proces er mere end dække farverige billeder. Kunstnerne har påberåbt sig kanten styrke, og denne teknik er helt berettiget.

tegnefilm fuld længde blev produceret mindre hyppigt, har skaberne af serien forsøgt at være begrænset til tyve minutters animeret film, som var den mest populære blandt publikum. Shorts har også været mere rentable.

Longevity kreative værksted

Studio Hanna-Barbera blev succesfuldt opereret for femogfyrre år dets aktivitet faldt først efter døden af en af grundlæggerne, William Hanna. Død af en ven og partner var et hårdt slag til Josef: han var deprimeret, og i flere år beskæftiget sig med produktion af tegnefilm assistenter og hjælpere. På grund af den etablerede proces serien går til leje til tiden, og det var en af de vigtigste forudsætninger for succes.

I 1992 blev studiet "Hanna-Barbera" omdøbt til Cartoon Network, "Cartoon Network".

død multiplikator

Dzhozef Barbera overlevede hans ven og kollega kun fem år. Legendariske animator døde i Los Angeles i sit hjem i en alder af 91, blev han begravet på kirkegården, "Forest Lawn", hvor er begravet berømtheder såsom Hollywood megastjerne Klark Geybl, Kongen af Pop Maykl Dzhekson og Walt Disney selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.