Kunst og underholdningFilm

Succesen med de tegn, skuespillerinden. "Babes og Chicks" - den bedste komedie serie af modning ungdom

Et af de igangværende projekter i komedie-kanal TNT blev udgivet i 2012. Historien handler om fire venner, anderledes eksternt og internt, at Saratov handles på den russiske hovedstad. Hver af dem har sit formål. Og måder at nå dem. Som anerkendt af seere i mange handlinger heltinder fandt de paralleller til hende. Og hvad de mener om denne skuespiller, "Babes og Chicks", som blev et stort projekt for de seneste tre år?

Om hvad?

Dette er ikke bare endnu en ungdom sitcom, at TNT leverer regelmæssig seeren. Den "babes og Chicks" syn på verden og mange hverdagsting vises gennem øjnene på unge piger. Dette bestemmer publikum showet - det meste se af messen halvdel af menneskeheden. Men de "Babes og Chicks" - et show, der, som statistikkerne viser, interessante og mænd, der er ikke utilbøjelig til at "stirre" på skærmen skønheder. Særlige pikante "Deffchonok", som alle heltinder bor i en lejlighed, og dermed en konstant opgør og sjove øjeblikke er garanteret.

Mød "Babes og kyllinger!"

Serien har samlet de mest almindelige typer af de moderne kvinder, hvor publikum påpegede, er det ikke så svært at se selv. Således er den økonomiske og ansvarlig Masha i tilstedeværelse af de videregående uddannelser arbejder som servitrice på en cafe. Lola - typisk dronning af hjerter, plukke velhavende mænd. Katja opkaldt Palna er billedet af en arbejdsnarkoman, "brændende" på jobbet. Kærlighed i hans chef tilføjer til sin naivitet, selv når han bruger en kvinde af hensyn til erhvervslivet. Teenager Bob - ressourcestærke, modig pige, som drømmer om den store scene. Forskellighed af tegn i mange steder "Deffchonok" på den modsatte side. Samtidig, gennem venskab af hver af de tegn, er i stand til at tage et nyt kig på deres eget liv og livet for veninder.

Den største skuespillerinde, "Babes og Chicks" som en ny fase af karrieren

For co-stjerne kunstnere denne serie er af afgørende betydning. Succesen har påvirket det personlige liv af en skuespiller. Med sin produktion alle bliver genkendelige. Som anerkendt af Galina Bob spille Masha, hendes karakter var tæt på hende, fordi hun engang flyttede fra Penza til Moskva. Masha, måske den eneste, der er at lægge planer for et fremtidigt liv, knapt bekendtskab med en mand. Deres er en naturligt frastøder. Her er blot drømmer om en simpel familie lykke heltinde ikke forstår.

Sig selv Galina Bob i 2014. Gift med Sergeem Koryaginym, direktør for serien. Ud over de vigtigste sessioner, hun elsker at danse. Så meget, at, efter at have flyttet til hovedstaden, hun sluttede sig til dans fakultet. Og så senere skiftede til at handle afdeling. Galina spillet på scenen i Moskva byrådet, og det teater Stanislavsky. Særlig præstation anser deltagelse i "Dancing" på TNT. Allerede inden hun spillede i skitse af den samme kanal "Kvinders Liga".

Ifølge forældrenes fodspor

Den udøvende kunstner af den rolle bevarede Beauty Lely, tværtimod, altid stræbe efter viden om noget nyt og ikke forstår piger, der lever på bekostning af mændene.
Men det betyder ikke forhindre hende i at elske hendes karakter. Polina Maximova blev født i skuespillerens miljø og ungdom forstå, hvad fremtid venter hende. At handle i film, begyndte hun i en alder af 20 med serien "Tag mig med", "bør", "To af Anton", "Sidste cordon." Med de "babes og Chicks" hendes karriere gik op. I 2014, Pauline dukkede op i det russiske komedie "8 nyt møde", og lidt tidligere optrådt på siderne i erotisk magasin Maxim, som har vist fremragende form.

De vigtigste ting - en god start

Rollen helliget hans arbejde blev sekretær Katie for denne skuespillerinde debut. Anastasia Denisova fik hende da hun var 26 år. Skaberne så det i hendes charmerende arbejdsnarkoman, drømme, men den store kærlighed med sin chef. Kun få ved, at skuespillerinden elsker at lave mad. Hun arrangerer en reel master class, hvor at lære fransk køkken, og som inviterer alle. For mere information om denne Nastia gerne lægger på deres sider på sociale netværk. I 2014 spillede hun en lille rolle i serien "Woman of midaldrende."

Fra den nuværende 60

Taisiya Vilkova - et perfekt eksempel på en talentfuld skuespillerinde. "Babes og Chicks" var ikke det første projekt for hende. Asya blev født til skuespilleren Alexander Vilkova i 1996, og i 7 år medvirkede i det første billede. Dette blev fulgt op af serien "Star of the æra" og "Billeder." I 2010 havde hun en lille rolle i komedien "Freaks" med Milla Jovovich og Ivanom Urgantom i hovedrollerne. Efter hun kom ind i fire star "Deffchonok" byder om skydning er steget markant - en pige forsøger at vælge forskellige billeder vises i serien "Sklifosovsky", "Champions" og "Vangelia". I 2013 fik hun rollen som Tasi i "kvinders" komedie "Pyt pigen." En af de sidste værker af den unge skuespillerinde - eventyr-kriminalitet drama "fartsa", der havde premiere på Kanal One.

Indflydelse "Deffchonok" masserne

showets succes var indlysende, trods de blandede anmeldelser publikum, siger, at dette er gentagne gange vist ovenfor. Populariteten kan bedømmes mindst i lyset af det faktum, at serien er blevet fornyet årligt for hver efterfølgende sæson. I øjeblikket filmet fire årstider, i øjeblikket under udvikling er fremtiden for serien.

I mange interviews om placeringerne serien fortæller sangeren co-stjerne, skuespiller. "Babes og Chicks" for dem - en moderne afslappede komedie om en modning unge med en stor del af god humor, at der skal gribes an set kun indvindes fra omgivende problemer og bekymringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.