Kunst og underholdningFilm

De bedste film fra 2000'erne: En liste, beskrivelse, anmeldelser og vurderinger

Det seneste årti har glædet os en masse gode film. Tilskuere var i stand til at vurdere en sådan kinofranshizy som "Ringenes Herre", "Pirates of the Caribbean", "Harry Potter". Vi præsenterer vores liste over de bedste film i 2000'erne.

"The Lord of the Rings"

Hvis du husker fiction film af 2000'erne, at først kommer til at tænke trilogien "The Lord of the Rings". Dette er en af de største projekter i historien om biografen, vandt de 17 "Oscars". Anmeldelser kritikere og almindelige seere var begejstrede, men ventilator-tolkiyenistov film skuffet.

Plottet i filmen fortæller om eventyr af hobbit Frodo, der skal ødelægge den Ene Ring og stoppe Dark Lord Sauron. I denne mission er det at hjælpe tre venner-hobbitter, troldmand, alf, dværg og to mænd.

"Evigt solskin i et pletfrit sind"

Romance af 2000'erne er stadig at gennemgå. Fantastisk film "Evigt solskin i et pletfrit sind", som modtaget "Oscar" for bedste manuskript, ikke har mistet sin charme og relevans. Kritikere omfatter det stadig på listen over de bedste film om kærlighed.

Filmen følger parret skiltes Joel og Clementine. For ikke at lide på grund af ødelæggelsen af kærlighed, pigen med hjælp af den nyeste teknologi sletter alle minder om en tidligere elsker. Joel ønsker at gøre det samme, men blot under proceduren ændrer hans sind. For at holde de følelser bud, forsøger han at skjule minderne om læger, der udfører proceduren.

"Spirited Away"

Animerede Feature 2000'erne forlod mange behagelige minder, og en af dem - "Spirited Away". Oscar-vindende film fortæller om en pige Chihiro, fanget med deres forældre i et eventyrland. Voksne opfører sig uforsigtigt og forvandlet til svin. Lidt Chihiro skal finde sin plads i troldmandsverdenen, og gå igennem en masse prøvelser for at redde deres forældre og vende hjem.

"Avatar"

Hvis du navngiver de smukkeste og mest spektakulære film af 2000'erne, blandt de første til at være "Avatar". Denne fiktion film Dzheymsa Kemerona er blevet et reelt gennembrud i industrien og åbnet en 3D-verden til et bredt publikum. "Avatar" lavet bølger rundt om i verden og brød optegnelser i billetindtægter. Kritikere og publikum var særdeles positive, "Avatar" kan betragtes som den mest spektakulære film af dette årti.

Action Ribbon sker i den nærmeste fremtid i 2154. Menneskeheden har gjort et stort skridt fremad i teknologi og erobre nye galakse. For at etablere kontakt med befolkningen i en af planeterne, folk bruger avatarer - kunstig krop.

Hovedpersonen, Jack, Sally, går på en ekspedition i stedet for den døde bror. Han vil mødes med repræsentanter for den indfødte Na'vi stammen og dykke ned i den vidunderlige verden af harmoni og natur Pandora.

"Snatch"

Huske de bedste film i 2000'erne, er det umuligt at ignorere den "Snatch". Dette førsteklasses kriminalitet komedie fuld af mange små, men meget interessante historier. Takket være den mousserende humor og uventede plot vrider filmen ikke mister sin popularitet, selv efter 16 år efter sin løsladelse.

Billedet viser beskueren den kriminelle verden i London. Ved smykker butik røveri blev stjålet en enorm diamant, som er bygget omkring en masse interessante begivenheder.

"Amelie"

Fransk romantik "Amelie" blev nomineret i 2002 af 5 "Oscars", men fik ingen. Kritikere roste bandet. Denne usædvanlige historie om en fantastisk pige bare forelsket i publikum. Amelie voksede op under oplæring af en streng og ligeglade far. Levende og drømmende pige tvunget til at dykke ned i en verden af hans drømme.

Når Amelie fundet i hans bylejlighed taynichok gamle børn. Hun finder sin herre, og returnerer "skatte". At se den oprigtige glæde af de mænd, hun beslutter, at det kan påvirke livet for andre mennesker. Det viser sig, at alt, selv de mest ubetydelige begivenheder i verden, fantastiske og magisk sammenflettede, og alle handlinger Amelie før eller senere vil føre til kærlighed.

"Pirates of the Caribbean"

Går på at nævne de mest mindeværdige film af 2000'erne. Udenlandske filmskabere udgivet i 2000'erne flere kinofranshiz, og en af de mest berømte -. "Pirates of the Caribbean" I det seneste årti kom 3 film Pentalog. Den endelige Bandet forventes i 2017.

Seere verden set med tilbageholdt åndedræt til de spændende eventyr af en charmerende eventyrer, pirat kaptajn Jack Sparrow skib, hans nemesis Kaptajn Barbossa, Elizabeth Swann og skønhed af hendes elskede Uilla Ternera.

"Pans labyrint"

Usædvanlige var fiction film af 2000'erne. Udenlandske eventyr kan være dyster og skræmmende. Kritikere værdsat det sande billede, det var 6 gange nomineret til "Oscar" og modtog 3 priser. Begivenheder tape "Pans labyrint" finder sted i Spanien under Anden Verdenskrig. Ophelia er en pige i en militær lejr, som ledes af hendes stedfar. Et barn vandrer rundt og ved et uheld finder en gammel labyrint.

Der møder hun ejeren af en mystisk labyrint af Faun. Fabelagtig helten hævder, at pigen - mistede prinsesse, datter af kongen af underverdenen. Og hun var i stand til at vende tilbage til den magiske verden, hvis du vil passere tre prøver.

"Gladiator"

Går videre til en liste over de bedste film fra 2000'erne. Listen ville ikke være komplet uden "Gladiator". Gæst seere og kritikere anmeldelser var meget positive. Dette billede Ridli Skotta taler om de begivenheder, der finder sted i 180 f.Kr.. e. i Romerriget.

Hovedpersonen - den øverstbefalende Maximus, den store kriger, han har ingen lige. Han vandt en sejr i alle de kampe, hvor deltog. Men under pres fra slottet intriger jeg var magtesløs. Mirakuløst slap henrettelse, Maximus bliver en gladiator og tvunget til at kæmpe for deres liv.

"Hancock"

Et af højdepunkterne i filmen fra 2008 af året - "Hancock" Denne filmisk superhelt er meget forskellig fra deres kolleger, fordi han - ikke raffineret idealist med udseendet af Hollywood-stjerner, og en alkoholiker og en parasit. Alligevel sparer han folk, på trods af, at der for dette er det nødvendigt at ødelægge halvdelen af byen.

Borgerne kan ikke lide alt for nidkær superhelt. Men en dag, Hancock redder den berømte PR mand, og han beslutter sig for at skabe et positivt billede takket være helten. Det er bare det viser sig, at han Hancock har ingen idé om, hvordan han kom der superkræfter, og ikke ved noget om hans fortid.

"Prestige"

De bedste film fra 2000'erne, er en liste over hvilke fortsætter, ofte karakteriseret ved intens historie. Unik historie, atmosfæren og den vidunderlige støbt gøre "Prestige" en af de bedste film fra det sidste årti. Dette er en film, der vil blive husket i lang tid seere, men også samlet en lang række positive anmeldelser kritikere.

Filmen fortæller historien om to tidligere venner, de britiske illusionister. Under udførelsen af en af deres fælles tricks døde assistent, Robert kone. Robert og Alfred er fjender og rivaler. Hver stræber ikke kun at løse, men også forstyrre en anden trick. Deres konfrontation bliver mere voldelige, indtil den ender i døden.

"Requiem for a Dream"

"Requiem for a Dream" - kult rulle film af Darren Aronofsky, baseret på den eponyme roman. Billedet gør altid publikum imponeret og efterlader ingen ligegyldig. Denne aggressive, svært at forstå og følelsesmæssigt hård film fortæller historien om fire personer, der bevidst ødelægger deres liv.

Hver figur har en drøm. Sara ønsker at deltage i optagelserne af dine foretrukne TV-program, Harold og Tyrone er klar til at gøre noget for at blive rig, Marion ønsker at åbne en tøjbutik. Men på grund af afhængighed af narkotika forblive uopnåelige drømme, og livet for de karakterer er i ruiner.

"Et smukt sind"

Filmen "A Beautiful Mind," om livet i nobelprismodtager i økonomi. Ved første øjekast, rulle film virker lidt kedeligt, men over tid historien fanger mere. Historien om hovedpersonen, Dzhona Nesha, begynder mere med de studerende, da han lagde grunden til hans geniale teori.

Over tid, den unge mand bygger en karriere, blive gift og fungerer parallelt med regeringen. Men pludselig viser det sig, at en stor del af sit liv - en hallucination genereret af alvorlig psykisk sygdom.

"The Butterfly Effect"

Skaberne af denne film og kunne ikke antage, at det vil blive medtaget på listen over de bedste film i dette årti, ifølge eksperter og publikum. Hovedpersonen (Ava) siden barndommen lidt af hukommelse bortfalder. Han glemte de dage, hvor oplevet en masse stress. Drengen begynder at føre dagbog.

Tredive år senere, Ava genlæse sine noter og finder, at han kan ændre begivenheder i fortiden. Det er bare det mere helten forsøger at rette op på situationen, jo værre bliver det.

"Kill Bill"

Kan ikke fuldføre listen over "Bedste Film i 2000'erne" uden Romaner "Kill Bill". Hun indsamlet en masse modstridende anmeldelser fra publikum og kritikere. Disse film fortæller om hævn af lejemordere, med tilnavnet Black Mamba, som den uforlignelige Uma Thurman spiller.

Mamba beslutter at nægte at samarbejde med Bill, en kriminel chef, som han straffer hende alvorligt. 4 år senere hun kommer ud fra et koma og beslutter sig for at tage hævn over Bill. På vej - fire piger-mordere.

Det seneste årti har været rig på gode film. Mange af dem er blevet legendariske og endda år opbygger en hær af fans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.