Kunst og underholdningFilm

Paul Priluchny: biografi, filmografi og personlige liv af skuespilleren (billedet)

I dag er en af de mest populære russiske skuespillere - er Paul Priluchny, fotos, og hvis navn nu og da blinkede på siderne i aviser og blade.

Jeg drømte om at blive en gangster

Den lille by Berdsk, beliggende nær Novosibirsk - det sted, hvor han tilbragte sin barndom Pavel Priluchny. Biografi af skuespiller har sin oprindelse i 90'erne. Og det er tid til Rusland og det russiske folk giver en meget tung: brød op den mest kraftfulde verdensmagt - Sovjetunionen brød den politiske og økonomiske krise i landet. I store byer, for ikke at nævne den fine, stærkt øget niveau af kriminalitet.

Så Berdsk var en reel højborg kriminelle bander. Der er konstant arrangeret afmontering og blodsudgydelser. De fleste byens børn drømte om at blive kriminelle. Jeg var ingen undtagelse og Paul Priluchny. En romantiseret kriminel måde bidrog meget berømt og populær på det tidspunkt, serien "Brigada". Heldigvis kunne drømmen om en lille gangster Pauls fremtid ikke være sandt, i modsætning til hans skolekammerater, som derefter raslede til området ...

Det faktum, at Paulus nowhere "ikke at kaste', den store fortjeneste af sine forældre. skuespillerens far var en bokser, og hans mor - en koreograf. Derfor, for at tage en søn, de gav det til dans og boksning. Således er alle den frie tid fra skole, blev drengen taget, og de kræfter for nogle slagsmål bare at gøre. Fra ord Paulus, han ikke kan lide at danse, fordi jeg troede, at det ikke var en mandlig besættelse. Men boksning respekteres og studerede dem med stor fornøjelse. Desuden fyr var en eksplosiv karakter, og bølge næverne han elskede. I 14 år Priluchny allerede modtaget titlen Master of Sports af kandidaten. Men dette er hans boksekarriere sluttede. På det tidspunkt havde han allerede mere end et dusin hjernerystelse, så han klogt besluttede det ville være mere sikkert at holde hovedet, som stadig kan være nyttig for ham i livet.

teater

Da Paulus var 13 år gammel, det skete sorg i hans familie - hans far døde. På grund af den vanskelige økonomiske situation Priluchny forlod Balletskole, som med held behandlet. Så besluttede fyr til at tilmelde dig i Novosibirsk teater. Og det lykkedes.

Fem års træning var ikke forgæves. Priluchny følte, at han har talent, at skuespillerens karriere - det er hans skæbne. Efter eksamen fra drama skole, han har bestået udvælgelse og blev optaget i truppen i Novosibirsk Theatre "Globus". To år tilbragt i her Paul Priluchny. Den rolle han spillede i stykket "hvide får" og "NEP", var uden tvivl lyse og nogle af de bedste i teatret, men ikke dens niveau. Derfor uden at fortælle nogen, Paul droppede alt og gik til at erobre Moskva.

Moskva vanskeligheder

Hovedstaden har ikke mødt den kommende berømthed med åbne arme. Paul Priluchny knapt kommet i Moskva, er det straks faldt i store problemer.

Da ingen slægtninge eller venner i byen, blev skuespilleren ikke, vendte han sig til den ejendomsmægler for at finde et sted at bo. I en af de Moskva kontorer tog ham 15 tusind rubler som et depositum og fik at vide, at natten med ham at møde agent. Men på det aftalte tidspunkt, ingen kom,. Og den fyr måtte tilbringe natten på stationen.

Kontakt til politiet gav ikke resultater. Der er han "fortrød", siger, at han stadig er heldig, fordi folk er avlet og store penge. Og rådes til at gå hjem. Men Paul Priluchny var ikke en af dem, der så hurtigt giver op og forlader sine drømme. Han besluttede at beskæftige sig med cheat selv. Jeg kom til en ejendomsmægler og skandale. En kamp brød ud. Men for at vende tilbage de penge, han ikke lykkes, var heldig, at i det mindste den venstre der live.

Men senere, begyndte skuespilleren at danne alt er ikke så slemt. Han kom Raikin kursus på Moskva Art Teaterskole. Jeg har til deres rådighed en plads på et herberg. Således begyndte undersøgelsen. Det ser ud til, at livet er blevet justeret, men så pludselig overfaldet kærlighed og blandes alle kortene ...

Jeg faldt i kærlighed med vampyr

Det var i 2006, Paul Priluchny derefter efterbehandling det første kursus. På eksamen freshmen, hvor Paulus var bare i chok, kom den amerikanske skuespillerinde Niki Rid (Rosalies vampyr filmen "Twilight") med sin kæreste. Nicky gjorde opmærksom på den unge og talentfulde skuespiller. Så mødte de allerede til festen i en sovesal, hvor de blev introduceret. Og dette møde endte med at blive passeret Nicky flybilletter og opholdt sig i Moskva i en uge, efter at have bevæget sig til at leve i lejligheden af Hotel Pasha.

Paulus vidste ikke engelsk, så Nicky - russisk. Derfor er deres oversætter havde en kæreste Sage skuespillerinde. Men den sproglige barriere til ikke forhindre dem falde i kærlighed. De forstod hinanden uden ord.

En uge senere, Nikki gik tilbage til Amerika, men de elskende er konstant texted, talte om "Skype", og ikke et øjeblik glemme alt om hinanden. Pasha begyndte intensivt at studere engelsk. En måned senere, har Nike vendt tilbage til Moskva, og pyntet hendes håndled tatovering "Priluchny". Paulus ikke kun vundet hjertet af den amerikanske skønhed, men han tabte hovedet. Af hensyn til Nicky, han opgav sine studier ved Moskva Art Teater. Elskende par besluttede at blive gift, og han begyndte at arbejde meget hårdt for at spare penge, og studere det kun hindrer. Som indrømmede senere Pasha, havde han satset alt, hvad han havde ... og tabt. På et tidspunkt, Nicky standsede bare kalde ham, skriver, og ikke kommer ud på obligation. Siden da de aldrig har set ...

Avenue til berømmelse

Heldigvis den skuffelse, der ramte skuespilleren på kærlighed foran, ikke sætte en stopper for hans karriere. Tværtimod fortørnet over en sådan foragt på den del af den amerikanske starlet, Priluchny besluttede at gå tilbage til udførelsen af sin drøm - at blive en berømt skuespiller. Han re-indtastet, men ikke længere i Moskva Kunst Teater og GITIS. I 2010 Paulus modtog den eftertragtede diplom.

Selv under sine studier på nationale tv-skærme gik film, hvor Paul Priluchny filmet. Således debut af den unge skuespiller blev en populær tv-serie "Club". Han deltog derefter i projekter af "jernbanearbejdere", "Web", "børn i et bur", "School Number One" og "Lyubov.ru".

Tja, en reel succes for Pavla Priluchnogo blev involveret i den sag filmen "The Game" blev udgivet i biograferne i 2009. Skuespilleren spillede en af hovedpersonerne i filmen - en stejl gamer tilnavnet dok. På grund af den faktiske computer tema, Paul Priluchny blev en reel idol for multimillion russiske ungdom. Af den måde skuespilleren selv indrømmede, at, ligesom sin helt, elskede at spille i "tæller", så meget han ikke behøvede at reinkarnere.

Efter filmen "The Game" udgivet sin efterfølger "I spil 2. Ny Level" (2010) og vosmiseriynogo serien "Gamere" (2012), hvor helten Priluchny DOC bliver den centrale figur af alt det, der sker. Ifølge Paul, han spillede en absolut onde.

tatovering

Især for rollen i filmen "The Game" skuespilleren Paul Priluchny gjorde sig på halsen usædvanlige tatovering stiliseret stregkode med ordet «doc».

Ifølge skuespilleren, at han altid ønsket at lave en tatovering. Så muligheden bød sig. Den filminstruktøren var på udkig efter nogle krydderi til hans karakter, og Paul kom op med sådan en usædvanlig tatovering. Mange tror, at tatoveringen Priluchny bundet til helten, da den viser «doc». Men Paulus ikke anerkender, at dette symbol er kun gyldigt for en enkelt tegn. Ifølge ham, «doc» Der er mange måder at dekryptere, og hans tatoveringer er mange subtexts.

Skuespilleren sagde selv hans tatovering - er en slags modermærke, og en del med ham, er han ikke kommer. Og for at filme historiske film er det altid muligt at dække op makeup.

Den berømte skoledreng

Så takket være cyberpunk "The Game", alle vidste, hvem denne Paul Priluchny. Filmografi skuespiller blev hurtigt genopfyldes. I 2010 medvirkede han i filmen "Børn under 16 ...", hvor han spillede gårsdagens studerende, der kommer ind i voksenalderen.

I 2011 kom serien "Closed School", som straks vundet popularitet blandt teenage publikum den visuelle del. Således i serien, Paul spiller 16-årige elev Maksima Morozova. Billedet viste sig en meget tvetydig: på den ene side, Priluchny helt - en forkælet, egoistisk og uforskammet søn af velhavende forældre, der altid får, hvad han ønsker, og på den anden side er det sårbare i en bruser og misforstået af alle de uheldige unge mand. I serien, Maxim Morozov, sammen med andre studerende travlt med at undersøge en række forfærdelige begivenheder i fjerntliggende elite skole, som ligger i skoven.

præferencer

At tale om sin filmkarriere, Priluchny indrømmer, at han foretrækker at handle i spillefilm, snarere end i serie. Men for at arbejde i en "lukket skole" tog alvorligt. Dette projekt fascineret og interesserede aktører. Generelt med hensyn til de tegn, tegnene er rigtigt - det er ikke for ham. Disse roller er han fuld af Moskva Drama Teater. For eksempel, hvor han med succes spiller Prins Caspian i stykket Poselsky.

Paul Priluchny elsker teater. Han mener, at på scenen der er meget vigtigt for skuespillerens dialog med publikum. Takket være teatret, var han i stand til at opretholde en tone.

På grund af de følgende Priluchny teater roller: Myshkin i forestillingen "Hvid får" Shervinsky i "Days Trubina" opryshky i musicalen "NEP" Fedka straffefange i "De Besatte," Prins Caspian i eponyme ballet teater på Malaya Bronnaya og andre.

Paul Priluchny: Filmografi

Som allerede nævnt ovenfor er det første projekt Pavla Priluchnogo blev serien "Club" i 2006, hvor han spillede den populære unge skuespiller Ray Makarov. Hvad der fulgte allerede var ganske alvorlige roller.

I 2007 skuespilleren medvirkede i tv-serien "Web" som Jurasik.

I samme år, har hans filmografi genopfyldes med små opgaver - en bølle i tv-serien "Skole nummer et", og Egor i filmen "Kids i buret."

I 2008 Paulus spillede rollen Priluchny MSU studerende Lovelace Mitja i filmen "Lyubov.ru".

2009 og 2010 var en skuespiller løft højdepunkt. Han blev kendt for offentligheden om den rolle Maksima Avdeeva (DOCa) i filmene "The Game" og "The Game 2. nyt niveau."

Det næste projekt var rollen som Maxim Priluchny i teen filmen "Børn under 16 ...".

Siden begyndelsen af næste år, Paulus medvirkede i projektet "Closed School" som Morozova Maksima, såvel som i tv-serien "The Life og eventyr Mishka Jap" i billedet Leonid Utesov (Lady).

Carefree Stasik og morsom i filmen "Min familie er vanvittigt" - er også Paul Priluchny.

Filmografi som skuespiller roller genopfyldes Man-spekulant i 2011 i filmen "Wristcutters" og Rodion investigator Dolgov i tv-serien "Metoden Lavrova".

I 2012 Paulus medvirkede i filmen "Nightingale den Røver", "nytår postyr," samt i tv-serien "Gamere", "Lavrov Metode 2" og "Freuds metode".

Den mest berømte værk af skuespilleren i 2013, var måske filmen "Mørk World 2: Equilibrium", hvor Paulus spillede Sam, den elskede hovedperson og en brik i hænderne på sin fars morder.

I 2014 screener ud serien "Secret City", hvor Paulus spiller Priluchny Artem Golovin.

familie

Paul og Agatha Priluchny Mutsenietse mødtes, mens du arbejder på serien "Closed School". Og når Paulus absolut ikke kan lide Agatha. Hertil kommer, at på det tidspunkt skuespillerinden var allerede i et forhold. Derfor Priluchny Mutsenietse opførte sig ganske koldt. Utilgængelighed Agatha, tværtimod ansporede Paul hvem der får hvad han vil have. Kulminationen var det øjeblik, hvor de tegn skulle kysse i serien. Priluchny blankt afvist. Som så jeg fortalte Paulus, i det øjeblik han var bange for kun én ting: at forelske sig hovedkulds. Agatha også drømt om dette kys.

Imidlertid blev scenen med succes filmet i kærlighed og brød ud mellem aktørerne i øjeblikket føler. Deres romance udviklet sig hurtigt. Paul på den første date gjorde Agatha tilbud! Unge mennesker har boet sammen i to uger og besluttede at binde knude. De giftede sig hemmeligt forelsket. Ceremonien blev overværet kun de pårørende og venner. Selv forældre var ikke i stand til at nå frem til registrering. Agatha annoncerede derefter, at hun var gravid, og barnets far - Paul Priluchny. Biografi af skuespiller i januar 2014 fik en anden glædelig kendsgerning: han og hans kone fødte søn Timothy.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.