Kunst og underholdningFilm

Michael Morbius ( "Marvel") - en, der elsker blod og ikke bange for mørke

Michael Morbius - karakteren af universet "Marvel", skabt af Roy Thomas og Gil Kane. I konfrontationen mellem godt og ondt, den er neutral. Og på grund af helbredende egenskaber i deres blod ofte bliver målet for både helte og skurke.

biografi

Michael blev født i Grækenland, i Nafplion. Siden barndommen, levede han med sin mor - ejeren af boghandel. Hans far, Macarius Morbius, den berømte kunstner og instruktør, har en fyr nogensinde set. Men Michael var ikke op til det, han og andre problemer nok. Man lider af en sjælden og dødelig sygdom, et symptom på, som var intolerante over for dagslys, så han sad næsten altid hjemme. Kun om natten jeg løb til at lege med hendes eneste ven - Emilem Nikosom.

Når unge mennesker vokser op og gå på college, begge valgte biokemi fakultet i håb om at en dag at skabe en kur mod sygdommen af Michael. Efter at have modtaget de første positive resultater, Ven bordede båden og sat ud på havet, der for at udføre usædvanligt eksperiment involverer brug af elektrochok terapi og DNA flagermus. Alt gik glat. Nå ja, næsten alle. Michael Morbius inddrives, men bivirkningerne gjorde ham et monster - huden var hvide, hugtænder og kløer voksede, var der en tørst efter blod. Generelt blev han en vampyr.

Evnen af Michael Morbius

Tilbageslag ske - og det er en kendsgerning. Så en person som Mr. Morbius ikke kender. Men overalt, hvor du har brug for at kigge efter den positive side. Ja, han var en blodtørstig, aggressiv, mister kontrollen over et væsen, men i sidste ende, han har købt.

Lad Morbius vampyr er ikke arvelig, men blot offer for eksperimentet, de fleste af de funktioner, han havde arvet. For det første har Morbius blevet stærkere, hurtigere og montør. Han øgede reflekser og skærpe sanserne. Han ser perfekt i mørke og følte blodet i en afstand af flere kilometer. Og vigtigst af alt, komfortable med asp indsatser, hvidløg og sølv.

Michael Morbius kæmper færdigheder "Marvel" forbedrede hugtænder og kløer, som han bider igennem og rive hans ofre. Evnen til at hypnose giver dig mulighed for at manipulere væsener og mennesker, og hurtig regenerering gør det næsten usårlig. Men det faktum, at han er udødelig, betyder ikke, at det ikke kan vinde.

De første problemer

Så at blive en vampyr Michael Morbius følte en stærk tørst efter blod. At miste kontrol, angreb han og dræbte Emil. Og derefter på passerende skibe gjorde det til New York, der fandt en forladt hytte og havde søgt tilflugt i det.

Når Dr. Curt Connors noget rodet op i sine eksperimenter, som han har lidt alvorlige straf - det er blevet til Lizard. Siden da han forgæves søgte en kur og ikke engang ved, hvad den modgift venter i sit laboratorium. Derfor, når han vendte tilbage til først forvirret, men glip af muligheden for ikke var. Problemet var blot, at han ikke vidste, hvordan man håndtere sådan en magtfuld fjende.

Heldigvis løsningen allerede stod i døren. Spider-Man eller anden måde fik ekstra hænder, og at slippe af med dem, besluttede han at henvende sig til Lizard. Sammen angrebet vampyr. Mellem dem, en kamp brød ud, hvilket resulterede i Morbius blev besejret og mistede en del af sit blod. En sådan arrogance, han kunne ikke holde det, så jeg lovede at en dag tage hævn over Spider-Man.

korte helbredelse

Ikke at han har opfyldt dette løfte ved næste møde med Peter Parker, men en vis mængde gavn af denne udvindes. Under slaget blev Morbius ramt af lynet i det øjeblik, han drak blodet fra Spider, og dette berøvet ham af tørst. Michael er ikke alt for glad for at være en skurk, så han var glad for chancen for at starte et nyt fredeligt liv. Han flyttede til Los Angeles, hvor han fortsatte sin forskning. Der mødtes han med Dzhennifer Uolters og endda hjalp hende med stoffet, som kontrollerede sin forvandling til Hulk.

Til gengæld Jennifer, som en advokat, til at repræsentere sine interesser i retten, da han blev anklaget for flere mord. Det er takket være hendes Michael Morbius fik kun fem år, og med god opførsel frigivet tidligt. Det er kun i denne glade dage er forbi. Tørst vendte tilbage og begyndte at torturere ham med endnu større kraft. På et tidspunkt var han heldig, og han opsporede Spider-Man. Men jeg havde ikke tid til at bide ham, blev fanget af Simon Stroud - agenten, der har længe været på jagt efter ham. Og Michael ikke modstå, fordi jeg forstår, at de fleste af ofrene var uskyldige mennesker.

Michael Morbius - karakter med en usikker position. Selv om han ikke havde lidt vampyrisme, det sandsynligvis ville koste uden nogen tab. Mord for ham - ikke en måde for underholdning, hævn eller gevinst magt, gjorde han det kun for at overleve. Men selv i dette tilfælde, han forsøgte at gøre færre tab og konstant arbejdet på at udvikle en kur for hans mutation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.