HjemlighedKonstruktion

Stone talkohlorit til bad: beskrivelse, egenskaber, anvendelse og anmeldelser

I double styrken og kvaliteten af varme afhænger primært af korrekt valg af sten. Den bedste mulighed sten har stor tæthed, fordi de giver vedvarende varme bevarelse og som et resultat, ensartet og hurtig fordeling af den opvarmede luft. Også være opmærksomme på en ensartet struktur, et misforhold denne parameter kan føre til et brud i kontakt med vand. Dette er ikke kun uønsket til opførelse af ovnen på grund af sandsynligheden for tilstopning af kanaler, men også farligt for mennesker, der er i rummet, fordi de rødglødende fragmenter kan trænge gennem huden. Materialet skal have en naturlig oprindelse og en flad, glat overflade. Stenene skal ikke være nogen synlige indeslutninger, såsom glimmer eller andet mineralkorn, da de bidrager til revnedannelse.

beskrivelse

Talkohlorit til et bad - denne klippe ekstraheres fra dannelsen af aflejringer, som omfattede tilstedeværelsen af chlor, talkum og magnesit. Den adskiller dæmpet, mat glans og grå, med den mulige tilstedeværelse af en grønlig, brun eller hvid farve skyldes urenheder i præparatet. Denne sten er også nævnt som is, voks eller sæbe på bekostning af en helt glat struktur.

I oldtiden troede man, at mineralet og produkter baseret på det har magiske egenskaber. Varmen, der udgår fra det, blød og afslappende, dette skyldes de termiske bølger, svarende i længde til mænds.

I naturen er stenen fundet, som regel i USA, Indien, Finland, og i nogle regioner i Rusland. Mineralet blev dannet for millioner af år siden som et resultat af udsættelse for høje tryk og temperaturer.

Virkninger på kroppen

På talkohlorit til bade anmeldelser overvejende positive, mange siger sine medicinske egenskaber. Især er det spredt i varmt massage huden under indflydelse af sin forynget og renses ved betændelse. Rækken af butikker kan findes sten brænder lavet af karelske mineral, i henhold til købere, de er egnede til behandling i hjemmet. Også talkohlorit til bad sænker blodtrykket, øger immunitet, positivt påvirker hals og lunger, accelererer passage af forkølelse.

ansøgning

Siden oldtiden brugt talkohlorit sten bade og udskåret til at skabe dagligdags genstande såsom vaser og figurer. Også tidligere blev brugt til fremstilling af køkkenredskaber, fra stabler af pander og slutter med potter. Materiale godt eksponeret for farvning, på grund af dette, de ofte erstatte jade, på trods af den komplette forskel i styrkeegenskaber.

Talkomagnezit fandt dens anvendelse i byggeindustrien i form af et pulver, mursten og tegl. Lavet af dette mineral mursten egner sig til dekoration af husholdningernes ovne, ildsteder murværk og vender i produktionen. Dette er ikke begrænset til deres brug, ud over de bade, de er egnede til at skabe gulve og vægge i svømmehaller og hjem.

Kombinationen af vandglas og fedtsten, pulveriseret, danner en høj kvalitet klæbemiddel er egnet til brættet og murværk. Desuden kan pulverform materiale virke som et fyldstof for nogle typer blandinger og øge deres varmeresistente og kolde-resistente egenskaber. Fedtsten anvendes baseret på en ildfast beton, og de forskellige elementer, som erstatter de mursten med keramiske i ovnen murværk.

Egenskaber

Talkohlorit fliser til bad betragtes som en af de mest egnede materialer på grund af resistens over for høje temperaturer. Samtidigt egenskaberne varmekapacitet giver maksimal bevarelse af termisk energi og ensartede virkninger. Materialet er upåvirket af de fleste kemikalier, herunder syrer og baser. Alligevel integriteten af overfladen kan blive forstyrret i kontakt med sine stærke baser.

Talkohlorit til bad: Egenskaber

Da de specifikke varme karakteristika mineralet kan sammenlignes selv ovn mursten. At opretholde den ønskede temperaturniveau i rummet kun tre timers drift af ovnen, som anvendes til efterbehandling voks sten. På samme tid, ifølge brugerne af sådanne ovne, de er ideelle til hyppigt merznuschih mennesker, men kan ikke tåle høje temperaturer. Det er det perfekte supplement til ethvert sauna eller bad. De giver langvarig opretholdelse af den nødvendige fugtighed og temperatur i dampbad.

Elektro-baserede varmeapparater danner positive luft ionisering, denne egenskab tabt med yderligere beklædning talkohloritnymi plader, derved at være i en sauna øger de gavnlige virkninger på helbredet. Virkningen kan styrkes ved hjælp af væg overflade efterbehandling materialedata.

Talkohlorit til et bad kendetegnet ved let behandling, lang levetid, karakteristiske varme og termiske ledningsevneegenskaber, derved vundet udbredt i konstruktion og design af ovnene.

Facing sine egne hænder

I dag ganske almindeligt ovn til et bad fedtsten, anmeldelser dem anderledes. De fleste ejere bemærkede den hurtige opvarmning og prisen på det tilgængelige materiale. Ifølge nogle købere, støvede sten kraftigt, hvilket er grunden til det skal vaskes grundigt under rindende vand.

Selvstændige foret ovn talkum magnesites ikke forårsage meget besvær, og kræver ingen særlige færdigheder. Det er værd at være opmærksom på nogle af funktionerne i processen. Om delene inde i ovnen er vandret, det giver en hurtig opvarmning og henholdsvis en ydre varmeoverførselsoverflade. I dette tilfælde er den udvendige side af stenene fast i opretstående stilling i en længere periode til at holde varmen.

Pålidelighed fastsættelse fliser kan opnås ved en speciel lim, har længe været anvendt i Finland, - en blanding af pulver og flydende glas talkohlorida. Denne sammensætning har mange fordele, herunder sikkerhed for menneskers sundhed, lang levetid og høj styrke egenskaber. Om nødvendigt fastgørelseselementer på hinanden, en særlig klemme eller stift, ellers de kan skalle af fra overfladen under påvirkning af sin egen vægt. Stifterne fjernes efter et par timer efter limen er tørret, udfyldt ved anvendelse injektionsmørtel dannede periode.

Hvad du bør vide

For at forlænge levetiden af murværket er nødvendig for at tage sig af hende. Hvert element afprøves for integritet og blokerede ved detektering af skår og skade på overfladen det skal udskiftes. Med hyppig brug af æteriske olier i saunaen rum bør med jævne mellemrum rense sod fra klipperne. Det skal også bemærkes, at talkohlorit til et bad kan købes kun i særlige salgssteder, som stenene indsamlet på egen hånd, kan udsende, når de opvarmes skadelige stoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.