SundhedSygdomme og betingelser

Hvad hvis der var en læder bold

Mange mennesker har så travlt med arbejde og huslige pligter, som undertiden ikke er opmærksomme på, at der var en kugle under huden. Selvfølgelig er den første tanke, der kommer til at tænke, når det opdages, - et blåt mærke efter skade. Og efter dette bolden ikke går væk i et par dage, personen begynder at bekymre sig.

Normalt solid bold under huden gør ikke ondt, selv når der trykkes, kan let rulles fra ét sted til et andet og ikke blande sig, men kun lidt ødelægger det æstetiske udseende. Hvis det er tilfældet, så fortvivl ikke. Mest sandsynligt bolden på hans hånd - det er en atheroma. I de tidlige stadier har de en størrelse mindre end en ært. Gradvist kan vokse til store størrelser. De har ikke udarter sig til kræft, så ikke bærer nogen særlig risiko, men stadig værd at se en læge. Især hvis bolden under huden bliver mere eller begyndt at skifte farve. Den populære navn atheroma - wen. Det viser karakteren af selve uddannelsen - fedtvæv. Men på samme tid, er det absolut ikke er relateret til fedme, da den vigtigste årsag - er forringet stofskifte.

Hvis armen bolden under huden skifter farve, denne form for hule kaldet atheroma. Dens farve afhænger af antallet af blodkar placeret over formationen. Big bold under huden kan peredavit skibe og forstyrre blodcirkulationen. Selvfølgelig er dette har en negativ indvirkning på det omgivende væv. Det er derfor, det er nødvendigt dannelsen af store størrelse til at være særlig opmærksom.

Hvis bolden er på hånden i det område af leddene, så det hygroma. Tumor dannelse, og heller ikke udarter sig til kræft, og kræver ikke kirurgisk indgreb, hvis ikke forhindre. Hygroma dannet udelukkende af artikulære fluider forøges efter traume eller belastning strømning ind i hulrummet og periartikulær erhverve kapsel. Sådan en bold under huden mindre mærkbar end en atheroma, men kan give problemer. Nogle gange er det trækker senen (det er det vigtigste sted for fastgørelse af kapslen), gør det ikke ondt, men det kan briste. Hygroma farligt, fordi efter at de brast (fra en stor belastning på den fælles eller led skarpt sving i retning af dannelse), kan der opstå betændelse. I dette tilfælde den nødvendige operation er nødvendig. Ofte brast hygroma returneret nogen tid senere til sin oprindelige placering eller tæt på det. Hygromas bliver ofte mere, og de akkumuleres i nærheden af grundskole.

For ikke så længe siden, som den eneste metode til behandling hygromas, tilbød deres knusende hård genstand. Efter at der på tidspunktet for den fælles bundet stram forbinding. Nu kun anbefale operation. De eliminerer inflammation og med korrekt afvikling af kirurgi sikrer, at gendannelse af tumoren ikke vises.

Selvstændigt klemme eller brænde særlige præparater massive kugler under huden kan ikke være i alle tilfælde. Det handler ikke kun kan føre til betændelse og infektion, men også efterlade et stort grimt ar. Kirurgiske operationer på atheroma og hygroma ved hjælp af moderne enheder (f.eks laser) for at hjælpe med at undgå ubehagelige konsekvenser (i form af betændelse) og efterlade små ar, som er næsten usynlig. Det gælder både for store enheder, samt til små.

Under operationen, som er foretaget af en erfaren læge, fjernede ikke kun indholdet af kapslen, men kapslen selv. Dette er den rigtige beslutning, for hvis armen bolden under huden, det forhindrer det at bevæge sig frit, eller ødelægger udseendet.

For at tumorer vises ikke, er du nødt til at følge de enkle regler. Når hygroma ikke indlæse den hånd, der blev såret, beskytte leddene fra skade. Når atheroma at blive undersøgt af hele kroppen og normalisere stofskiftet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.