Sport og FitnessUdstyr

Både PVC flagskib for fiskeri og rekreation

De samme Virksomheden designer og producerer PVC bådene "Leader" i 2006. Alle modeller af dette mærke er udstyret med lavt tryk oppustelig køl ned.

De positive egenskaber ved bådene "Flagman"

Forbrugerne opdager mange fordele ved at købe dette mærke af både. Alle både PVC "Flagman" Let, kompakt og holdbart. Samle og adskille strukturen i 15-20 minutter og kan være en nybegynder. Nem montering på grund af manglen af præfabrikerede elementer: bund loft, vanger. For at køretøjet er klar til at blive lanceret, høj kvalitet pumpe båd nok.

Funktioner af fremstillingsteknikker

PVC både "Flagman" er lavet i flere etaper. På hvert trin omfatter omhyggelig kontrol, brug af moderne materialer. Styrken af produkterne opnås ved manuel samling af PVC både "Flagman". Anmeldelser af ejerne bekræfte pålideligheden og styrken af oppustelige bund. Gennembryde bunden af stærke garner, der anvendes i flyindustrien, sikrer pålideligheden af sådanne PVC-produkter. Brug Special Hurtigt Glidende teknologi giver nem tilbagetrækning glissirovku. PVC både "Flagman" afvige moderat deadrise, hvilket gør dem stabile kurs. Når du flytter på ligesom en svømmeanlæg er der ingen "marsvin", båden let overvinder de modsatrettede bølger.

lineup

"Leader" er involveret i fremstilling af robåde og motorbåde.

Robåd har et lavt tryk oppustelig køl ned, har stor popularitet blandt fiskere. Forbrugerne Bemærk primært hastigheden og nem montering af båden. Model 350 afviger meget lidt vægt fra andre modeller. Ved fremstillingen af dets brug stof med lav densitet. 350 "Leader" er udstyret med specielle tilbehør. I det fuldt tømt tilstand kan nemt placeres i en lille pose sådanne PVC-både "Flagman". Anmeldelser af ejerne bekræfter mobilitet model. Dette er en klassisk model af en motor gummibåd. Den er velegnet til dem, der er opsat på fiskeri, jagt, foretrækker udendørs aktiviteter. "Flagskibet 350" er ganske store båd. Modellen gør det muligt at sætte i båden på samme tid de fire fiskere eller jægere med fuldt udstyr. Båden bred næse, rigelig indvendige rum. Strukturen i den agterste muliggør fjernelse af cylindre af agterspejlet, som frigør plads i båden for mennesker og gods. 350 "Flagman" - økonomisk model. Let vægt af båden giver dig mulighed for at bruge en motor med minimal effekt. I produktionsgang to modifikationer: standard (klud med densitet 1,050 g / m2) og let (densitet materiale på 850 g / m2). produkt Prisen afhænger af konfigurationen. Fremragende hastighed og ydeevne af modellen "Flagmant 350" garanterer en uforglemmelig rejse på vandet. Denne model er i stand til at give odds til store flod og havgående skibe.

Indstillinger "Flagman"

Ud over de både, kittet omfatter en pumpe, to aluminium årer, taske, reparationssæt, brugsanvisning, hård bank. Som yderligere elementer af båden "Flagship" er: en bekvem holder til spinding, Skipper sæde, bue fortelt, ekstra beskyttelse af bunden, hængslet top, foring bankerne.

konklusion

Holdbarhed, pålidelighed, elegant design, rimelig pris, hjalp PVC model selskab "Flagman" i en kort tid til at vinde et godt ry på forbrugermarkedet. Unpretentiousness produkter, nem samling og opbevaring værdsat ivrig fiskere og fangere. Remkoplekty, der fulgte med båden, gør det muligt for ejeren at reparere skaden på egen hånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.