SundhedMedicin

Hvordan fungerer skeden: anatomi, struktur og størrelse

Nogle 15 år siden, at ordet "vagina" forårsaget forvirring og endda harme for menneskeheden. Mange piger, der ønsker at stadig lære strukturen i skeden, for genert til at rejse dette spørgsmål for ikke at virke uvidende. Interessen for kvindens krop har altid været, og i dag dette emne er relevant og diskuteres ofte nok.

Det er ingen hemmelighed, at i skolerne i dag undervises anatomi. Strukturen i en kvindes vagina i klassen forstår så godt.

Kvinders reproduktive system. Hvordan fungerer skeden?

Seksuel kvinder systemet er opdelt i to typer:

 • eksterne organer;
 • internt.

Det går til eksterne organer

For at undersøge strukturen af kvindens skede, er det nødvendigt at overveje strukturen af hele reproduktive system.

Organer ydre systemet omfatter:

 • pubis;
 • store og små interlabiale;
 • klitoris;
 • forhal;
 • Bartholin kirtel.

pubis

Pubis kvinder er det nedre område af den forreste bugvæg, der stiger på grund af det subkutane fedtlag. På dette site er kendetegnet ved tilstedeværelsen af en udtalt hår er mørkere end håret på andre dele af kroppen. Udadtil ligner en trekant, hvis øvre grænse er afgrænset og rettet nedad spids. I det offentlige område er skamlæber, som er på begge sider af folderne i huden, i midten er det skamfure til den vaginale forhal.

Små og store skamlæber - hvad er disse organer?

Store skamlæber kan karakteriseres som hudfolder, hvor fedtvæv. Huden på kroppen er udstyret med en masse sved og talgkirtler og i puberteten det vises på hovedbunden. Den nedre del af de store skamlæber er Bartholin kirtel. På et tidspunkt hvor der ikke er nogen seksuel stimulation, læberne er i lukket position, hvilket skaber en beskyttelse mod skader på urinrøret og indgangen til vagina.

Små læber er mellem de store, tilsyneladende de to hudfolder rødlig nuance. Du kan finde et andet navn - kroppen af seksuelle følelser, fordi de er mange kapillærer, nerveender og talgkirtler. Små læber er forbundet over klitoris, danner en hudfold - forhuden. Under excitation bliver elastisk legeme på grund af mætning af blodet, som et resultat af denne indsnævring indgangen til vagina, dette forbedrer fornemmelse under samleje.

klitoris

Klitoris anses for at være den mest unikke krop af den seksuelle system kvinder, det er på den øverste bund af de små skamlæber. Udseende og krop størrelse kan variere afhængigt af den enkelte kvinde. Generelt længden varierer i området fra 4 mm, mindst 10 mm eller mere. organfunktion er koncentration og akkumulering af seksuelle følelser, i den exciterede tilstand øger sin længde.

forhallen

Dette organ er en spalte-lignende område, som er begrænset til klitoris foran, på siderne - små læber bag - den bageste kommissur af labia, toppen er dækket af jomfruhinden. Mellem klitoris og indgangen til vagina er den eksterne åbning af urinvej, som åbnes i forventning. Dette organ under seksuel ophidselse engorged med blod og danner en "manchet", der producerer vaginal smøring og åbner indgangen til vagina.

Bartholins kirtel

Place kirtler - i bunden og i dybden af de store skamlæber, er af størrelsesordenen 15-20 mm. I den exciterede tilstand og under seksuel kontakt hjælper frigivelse smøremiddel - grålige viskose fluider rige på protein.

Intern genital-system

For at forstå, hvordan den kvindelige vagina, er det nødvendigt at overveje de indre kønsorganer generelt og individuelt hver, vil dette give et klart billede af strukturen af organer.

Til indre organer kan nævnes:

 • vagina;
 • æggestokke;
 • æggeleder;
 • livmoder;
 • cervix;
 • jomfruhinden.

Vagina - et vigtigt organ

Skeden er et organ, der deltager i seksuel kontakt, også spiller en vigtig rolle i den nyfødte, som en bestanddel af fødselskanalen. I gennemsnit en kvindes vagina størrelser - kan 8 cm, men være lavere (op til 6 cm) og mere -. Op til 10-12 cm inden for en Vagina slimhinde med folder, der tillader det at strække.

kvindelig vaginal enhed er lavet på en sådan måde, at beskytte kroppen mod alle former for skadelige påvirkninger. Væggene i vagina består af tre bløde lag med en samlet tykkelse på ca. 4 mm, og hver af dem udøver sine funktioner.

 • Det indre lag - slimhinde.

Den består af de utallige folder, hvorigennem skeden kan ændres.

 • Det midterste lag - glatte muskulatur.

Muskel langsgående og tværgående bjælker og er til stede i den øvre og i den nedre del af vagina, men sidstnævnte er mere holdbare. Lavere bjælker er inkluderet i de muskler, der regulerer arbejdet i mellemkødet.

 • Ydre lag - adventitia.

Det er bindevævet, som er repræsenteret ved elastiske fibre og muskler. adventitia funktion - foreningen af skeden, og andre organer uden for reproduktive system.

vagina funktioner:

 • Gulvbelægning.

Denne primære funktion i skeden, fordi det er direkte involveret i at undfange børn. Under ubeskyttet samleje mandlige sperm ind i vagina gennem cervix. Dette gør det muligt for sædceller til at nå og befrugte ægget rør.

 • generisk

Væggene i vagina ved tilslutning livmoderhalsen danne fødselskanalen, fordi der under veerne frugt bliver holdt derpå. Under graviditeten, under indflydelse af væv hormoner vægge bliver mere elastisk, så du kan ændre størrelsen på en kvindes vagina og strække det i en sådan grad, at frugten frit kunne gå ud.

 • Beskyttende.

Dette er en meget vigtig funktion for den kvindelige krop, vagina fungerer som en barriere på grund af sin struktur. Anvendelse selvrensende forekommer vagina væg krop, hvilket forhindrer indtrængen af mikroorganismer.

 • Udlede.

Med hjælp fra udflåd vises som et resultat af sundhed kvinde krop. Som regel er det menstruation og klar eller hvidlig udledning.

Mikroflora af skeden for at være sund, er det nødvendigt at være konstant fugtig. Dette sikres ved indervæggene, hvori der er kirtel, udskillende slim. Fremhæv ikke kun beskytte kroppen mod sygdomsudvikling, men også bidrage til strømmen af smertefri samleje.

Det bør dog være opmærksom på ødsel udledning af slim, bør det ikke være for stor. Ellers skal du kontakte din læge.

Hver pige har brug for at kende strukturen i skeden, da dette organ udfører vigtige funktioner.

æggestokke

Det er køn kirtler indeholder omkring en million æg, der er dannelsen af hormonerne østrogen og progesteron. I dette organ der er en ændring i hormon niveauer og fordelingen af hypofysen, således at modne æg og ud af kirtlerne. Denne proces har navnet på ægløsning og igen efter cirka 28 dage. Tæt på hver æggestok er æggeleder.

Hvad er æggelederne?

Dette organ er repræsenteret ved to hule rør med huller, der strækker sig fra æggestokkene til livmoderen. Ved enderne af rørene er villi at under frigivelse af ægget fra æggestokken hjælp opsamling og dirigerer det ind i røret, så det kom ind i livmoderen.

livmoder

Det præsenterer et hult legeme med en pære form og er anbragt i bækkenhulen. Livmodervæggen - muskellagene, så under graviditet livmoderen tilpasser sammen med frugt. Under arbejdskraft musklerne begynder at skrumpe, og livmoderhalsen strækkes og udvides, og derefter det befrugtede æg foregår i fødselskanalen.

Det er en temmelig interessant spørgsmål strukturen i skeden, efter at kende struktur og funktioner af de kvindelige kønsorganer, kan du tydeligt forstå, hvordan opfattelsen af barnet begynder, som det vokser og bliver født.

livmoderhals

Dette organ - den nederste del af livmoderen med en passage, der forbinder direkte til livmoderen og skeden selv. Når øjeblikket slægterne væg tilspidsende hals, svælget stiger og bliver et hul med en diameter på 10 cm, kan denne periode yield frugt.

jomfruhinden

Et andet navn - jomfruhinden. Membran præsenterede fint fold af slimhinden, som er placeret ved indgangen til vagina. Hver pige deres individuelle karakteristika mødom. Det har flere huller, hvorigennem blodet frigivet under menstruation.

Jomfruhinden revet ved den første seksuel kontakt, er denne proces kaldes defloration. Dette kan forekomme smerte og udledning af blod. I en ung alder af kløften opstår mindre smertefuldt, at det skyldes det faktum, at efter 22 års jomfruhinden mister sin elasticitet. I nogle tilfælde jomfruhinden forbliver intakt, hvis det er for elastisk, så den første seksuelle oplevelse ikke bringer nogen ubehag. Hymen ødelagde fuldstændigt først efter fødslen.

Strukturen i skeden af en jomfru og en kvinde inde i en lidt anderledes. Typisk er forskellen blot tilstedeværelsen eller fraværet af jomfruhinden.

Det menes, at fraværet af jomfruhinden indikerer tilstedeværelsen af det seksuelle liv af pigen, men det er ikke et direkte bevis. Filmen kan blive beskadiget som følge af kraftig motion samt under onani.

Strukturen i hele den menneskelige krop - en hel videnskab, som hvert år tiltrækker flere og flere mennesker. Menneskeheden er ikke kun interesseret i de oplysninger, strukturen i skeden, men også andre organer, fordi de i vores krop en masse, og hver af dem er afgørende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.