SundhedMedicin

Hvidt udledning hos mænd og kvinder

Hos kvinder påvirker sund (normal) hvid udledning fra vagina ikke slimhinderne og huden, har ikke en ubehagelig lugt og har et lille volumen. I dette tilfælde bør symptomerne på sygdommen (ubehag, smerte, temperatur, kløe) være fraværende.

Hvidt udledning uden lugt består af den cervicale slim produceret i kirtlerne. De forhindrer infektionens indtrængning og hjælper med at rense kønsorganerne.

Mange kvinder begynder at opleve angst og finder sig i hvid udledning på deres underbukser. Det skal bemærkes, at deres volumen kan variere afhængigt af niveauet af hormoner, alder og seksuel aktivitet, men som regel ikke overstiger fire milliliter om dagen. Spots fra dem på linned i gennemsnit overstiger ikke i diameter på fem centimeter.

Normalt har hvide bundfald en mellemkonsistens. Under ægløsning og graviditet kan mængden af slim øges. Når der tages orale præventionsmidler, er hvid udledning noteret i et mindre volumen.

Ændring i slimets art indikerer udviklingen af patologi. Usund udledning kan have urenheder af pus, har en ubehagelig, oftere sur, lugt. Desuden indikerer tilstedeværelsen af sygdommen en forkromet, skummende eller vandig konsistens. Hvis du finder sådanne sekretioner, skal du straks kontakte lægen.

Det skal bemærkes, at meget mange farlige, alvorlige konsekvenser af gynækologiske sygdomme i begyndelsen er asymptomatiske. Imidlertid kan en indirekte klinisk manifestation kun være specifikke sekretioner.

Brugen af folkemetoder er som regel ikke ineffektiv og hensigtsmæssig i forbindelse med foreskrevne lægemidler. Det skal bemærkes, at den uafhængige fjernelse af specifikke sekreter ved hjælp af recept af folkemedicin er yderst uønsket. Dette skyldes det faktum, at det hovedsageligt er hjemme, det er ret svært at præcist diagnosticere og vælge de rette korrekte terapeutiske foranstaltninger. Brugen af "fælles" opskrifter kan kun forværre situationen ved at forlænge sygdommen. Konsekvensen af en sådan selvbehandling er som regel den forsømte kroniske form af sygdommen, hvor der er en tilsyneladende lindring af symptomer. Faktisk er de lidt dæmpede, hvilket medfører visse vanskeligheder ved udvælgelsen af den efterfølgende behandling af en specialist. Derfor er det nødvendigt at konsultere en specialist og finde ud af alle kontraindikationer for brugen af manipulationer inden man benytter enhver behandlingsmetode.

Det skal bemærkes, at mænd også ofte oplever hvid udledning fra urinrøret.

Som regel angiver de tilstedeværelsen af patologier. Så specifik udledning af skumagtig konsistens ledsaget af kløe kan indikere tilstedeværelsen af trichomoniasis urethritis. Den candidiasis form af denne sygdom manifesterer mindre udprægede symptomer. Ikke-specifik urethritis, som er udviklet som følge af infektion i bækkenorganerne, går normalt i hemmelighed. Måske kan patienten ikke være opmærksom på sine første manifestationer: smerte ved urinering, hyppig morgenladning fra urinrøret. Den samme form for uklare kliniske symptomer er karakteriseret ved sygdommens kroniske form.

Det skal bemærkes, at i uretmæssig behandling kan urethrit gå til det forsømte stadium og fremkalde hæmospermi. I dette tilfælde påvirkes vas-deferenserne og de sædvanlige tuberkler. Isolering af sæd forekommer med en blanding af blod. Hvis du har disse symptomer, skal du se en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.