Hjem og familieKæledyr

Hvorfor våde øjne killing?

Hvis rindende øjne killing, skal det ses af en dyrlæge. Kun han vil være i stand til at fastslå den nøjagtige årsag. Som du kan forestille dig, i en perfekt sund dyrets øjne skal være rene. Hvis der efter baby sove i de akkumulerede tildeling hjørner, bør du ikke bekymre dig, da dette er en normal proces. Hvis rindende øjne killing hele dagen, han kradser dem og squints foden, er det en chance for at gå med ham til dyrlægen. Der er mange faktorer, der forårsager sådanne ubehag. Nu ser på de mest almindelige årsager:

  • Allergi. Allergiske reaktioner kan forekomme på næsten alt, såsom hus støv eller pollen stueplanter. I langhårede dyr undertiden det forårsager en sådan tilstand af deres egen uld ind i øjet. Hvis rindende øjne killing, så årsagen til dette kan være forskellige orme. deres syntese produkter forårsager baby allergi. Udpeg hvorfor rindende øjne, kan kun være en kvalificeret læge på intern reception.
  • Anatomiske træk af racen. For eksempel i perser usædvanlig anatomi af kraniet, fordi der er brudt nasolakrimal kanal. Af denne grund, kan det akkumulere et overskud på tårer i bindehinden, og derefter løber ud. For denne race tåreflåd - normen. Men så katte skal behandles meget forsigtigt, øjne skal rengøres med vådservietter dagligt (specielt beregnet til dette formål) eller en vatpind dyppet i nogle midler til vedligeholdelse. Sådanne præparater kan nemt findes i enhver dyrehandel.
  • Tåreflåd kan forårsage bakteriel eller viral infektion (panleukopeni, herpes, mycoplasmose, klamydia og andre). Nogle af disse sygdomme er farlige selv for mennesker. At sige præcist, hvorfor de killing rindende øjne, han tager særlige prøver (servietter). Sådanne procedurer er naturligvis ubehageligt for barnet, men de er helt smertefri. En sådan infektion er ønskeligt at begynde at behandle de tidlige stadier. Det er vigtigt, at behandlingen var korrekt og rettidig, som resten af bakterierne begynder at formere sig, hvilket i sidste ende vil føre til et tilbagefald. Så vil der nødt til at bruge andre og mere magtfulde narkotika. Desuden kan der opstå komplikationer.
  • En anden grund til, at den våde øjne killing er mekanisk skade. Dette kan være en gnist fra ilden brænde fra den varme bryznuvshego fedtet substans, skade påført under en kamp med sine brødre, korn og mere. I hvert fald, hvis du har mistanke om at dit barn var sådan noget, skal du sørge for at kontakte din dyrlæge. Kun han kan rette fastslå omfanget og dybden af skaden. I nogle tilfælde er det nødvendigt at yde nødhjælp, ellers barnet vil glemme og for evigt.

Endelig en lille

Vi har beskrevet et par grunde til at rive. Hvis kitty rindende øjne, hvad de skal gøre i dit tilfælde, du fortæller mig præcis kvalificeret dyrlæge. Derfor skal du ikke forsinke besøg til lægen for at beskytte barnet, dig selv og din familie fra mulige sygdomme og komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.