Hjem og familieKæledyr

Hundefoder 'Darling': anmeldelser

Hundemad "Darling" henviser til en kategori af økonomien. Omkostningerne ved dette produkt er behageligt glad mange hundeopdrættere og der er alle de mest essentielle næringsstoffer i sin sammensætning. Men det er god billig mad? Og hvad de siger om ham opdrættere?

foder karakteristisk

Feeds for "Darling" hunde specielt udviklet til voksne hunde med en gennemsnitlig aktivitet. Strøm helt afbalanceret. Det tager hensyn til alle de biologiske behov af dyret. Sammensætningen af foderet Darling inkluderer:

 • Protein (17%). Det er nødvendigt for at opretholde muskelmasse i den normale tilstand.
 • Fedtstoffer (7%). Giv et boost af energi.
 • Mineraler, herunder calcium. Tilvejebringe fæstning knogle. Hold dine tænder sunde og stærke skelet.
 • Fiber. Det stimulerer fordøjelsesprocessen.
 • Taurin. Det støtter arbejdet i hjertet. Positiv effekt på det visuelle apparat.
 • Vitaminer. Forbedre immunitet.
 • Pellets. Forbedre processen med at tygge mad. Forhindre fremkomsten af plak.

Som ingredienser, der anvendes i tørre fødevarer korn, indmad, kød i en mængde på 4%. Det tilsatte protein foder planteekstrakter, fedtstoffer og olier, grøntsager, vitaminer og mineraler.

Næringsstofferne i produktet er som følger. På proteinet tegner sig for 17% og fedt omkring 7%. Mere i foder indeholder 3% cellulose, 7% aske, 1,3% er calcium og 1,0% phosphor. Feed Darling - er et komplet balanceret mad til kæledyr.

Den daglige dosering af foder "Darling"

Feeds for "Darling" hunde i tør form i to versioner, er:

 • "Kød med grøntsager."
 • "Bird med grøntsager."

Power er kun for voksne aktive hunde, hvoraf den ene leveår.
Tørfoder "Darling" henviser til hunde økonomi, derfor har en lavere energiindhold end de dyre foder. Derfor hunden modtaget alle de nødvendige næringsstoffer, bør du give hende mere mad Darling. Ved beregning af den daglige normen bør tage hensyn til alder kæledyr, dens vægt, aktivitet og sundhed af dyret.

På stor race hund, der vejer 30 kg, bør falde 600-800 g per dag af tørfoder. Kæledyr gennemsnitlige værdi, hvis vægt ligger i området fra 15 til 30 kg bør dagligt modtage 400-600 g Darling feed. Små hunderacer, der vejer mindre end 15 kg, er det nødvendigt at give omkring 400 g om dagen. Den daglige ration skal opdeles i to måltider.

Fordele og ulemper ved foder

Feed "Darling" til hunde (anmeldelser sige, at fødevaren spist kæledyr glad og trives) har både positive og negative sider.

For eksempel er det skiller sig ud blandt de professionelle:

 • lave pris på produktet;
 • afbalanceret sammensætning;
 • tilgængelighed, er fødevarer, der sælges i næsten alle dyrehandel.

Ulemperne ved mad til hunde omfatter:

 • et begrænset antal nyttige elementer;
 • dårlig sammensætning;
 • materialer med lav kvalitet næringsstof;
 • Korn er grundlaget for mad, i modsætning til den dyre foder, hvor den største del af kød og grøntsager;
 • tilstedeværelsen af farvestoffer og konserveringsmidler.

indeholder ikke alle de næringsstoffer, der er nødvendige af hunden, derfor er det bedre ikke at bruge det permanent fra ovenstående kan vi konkludere, at maden "Darling".

Hundefoder 'Darling': anmeldelser af dyrlæger

Dyrlæger siger, at den lave pris af foder "Darling" ikke er begrundet i den bedste produktsammensætning. Det indikerer dårlig kvalitet ingredienser og brugen af billigere råvarer. I dette tilfælde, hvis korn her danner grundlag for mad, mens kød og grøntsager anvendes af en ubetydelig mængde. Biprodukter, der anvendes i foder, svare til den fjerde kategori. Dette antyder, at de blev taget fra de gamle og syge dyr. Eksperter opmærksom på tilstedeværelsen af konserveringsmidler og smagsforstærkere. Dyrlæger kan ikke garantere, at PET bliver sunde måltider, forbliver sund, og de komponenter, der anvendes i sin sammensætning er ikke sikker.

Dyrlæger i én stemme sige skade økonomi feeds. De hævder, at de ikke gøre op for energibehovet hos dyret. De har ikke en afbalanceret vitamin og mineral kompleks. Mens nogle dyrlæger er opmærksomme på, at foderet Darling ikke kun indeholde slagteaffald, men også kød, i modsætning til andre foder økonomi. Dette er et klart plus af dette mærke. På trods af dette, behøver eksperter anbefaler ikke brug af denne mad i den daglige kost af hunden.

Kennel anmeldelser

Hundemad "Darling" har både positiv og negativ feedback. De opdrættere, der var tilfredse med den mad, opmærksom på, at kæledyr spiser det med glæde. Foder har en gennemsnitlig kornstørrelse, men på trods af dette, selv en lille hunderacer tygge uden problemer. Mad til hunde forårsager ikke allergi og normaliserer processen med fordøjelsen. Hunde efter dets anvendelse føler stor.

Negative kommentarer henlede opmærksomheden på den dårlige fodersammensætningen, lav procentdel af kød indhold, tilstedeværelsen af konserveringsmidler og farvestoffer. Hundeejere forstår ikke, hvordan en sådan kost kan give alle dyr. Angiv, at den daglige dosis af produktet mere end du har brug for. Nogle dyr tørre fødevarer til hunde har forårsaget fordøjelsesbesvær, vægttab, og allergisk reaktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.