HjemlighedBadekar eller brusebad

Hvilket er bedre - et bad eller brusebad? Alle fordele og ulemper

Badeværelse - dette sted er ikke bare foreslå renhed, og vaske væk træthed, negativitet og dårligt humør, slappe af og hvile ikke kun kroppen men sjælen. Nogen der kan lide at suge i et dybt badekar, nogle foretrækker en forfriskende brusebad, men alle forsøger at slå dette rum så behageligt som muligt. Ideelt set, selvfølgelig, at etablere sig, og at, og en anden, men desværre ikke alle område giver dig mulighed for at vende rundt. Så ofte ejerne er nødt til at træffe svære valg og stoppe ved én ting. For at forstå, hvad der er bedre - et bad eller brusebad, for at begynde at overveje de typer og fordele ved hver af dem individuelt.

Hvad er de bade

Bade kan organiseres på flere måder: det materiale, form, størrelse, omkostninger og endda farve. En af de vigtigste indikatorer vil være fremstilling af materialet, nemlig:

 • støbejern,
 • stål
 • akryl,
 • KVAR.

Støbejern bade - en klassisk æra med vores forældre. De var meget almindeligt i de dage i Sovjetunionen, og stadig har fans på grund af en række fordele. Støbejern bad er meget stærk og holdbar, længe holde varmen, men ikke varmt og hurtigt, har høj støj isolering på et sæt af vand. Razov ulempe kan kaldes en masse vægt, men du indstille den og glemme, måske beslutter at starte en reparation igen. Men den virkelige ulempe er skrøbelig emalje, der er ryddet temmelig hurtigt, især under indflydelse af moderne vaskemidler. Efter at overfladen bliver ru ubehagelig og kan endda ridse huden. Selvfølgelig, nu er der mange virksomheder, der tilbyder re-plettering af jern og stål emalje bade, men, da erfaringen har vist, det andet lag er også kortvarig, og hvis dårligt lagt, kan det hurtigt begynde at skræl. Som et resultat, sanitære bliver meget uskøn udseende.

Stål bade - det budget indstilling. Måske er det kun deres relative lethed kan kaldes fordele. I dette tilfælde med stålprodukter meget ustabil som det ydre hus, og en emalje belægning (svarende til støbejern), desuden de hurtigt afkøles og indstilles på ekstremt højt vand.

Akryl og KVAR - avancerede materialer, væltede begrebet bade

Moderne materialer, der anvendes i dag til fremstilling af bade, kan man sige, lavet en mini-revolution på området. Takket være dem, fraveget de standarder for identiske rektangulære modeller, der var et stort udvalg at vælge imellem.

Akryl badekar er de mest populære i dag, de er meget udbredt, og der er flere grunde. Sådanne modeller er tilstrækkeligt let, holdbart, let at rengøre, godt holde på varmen og har et lavt støjniveau. Imidlertid kunne nemt blive beskadiget fuldtræffer kraftigt, for eksempel, hvis noget metallisk, tungt eller kraftigt fald i badet. Men og restaurering i dette tilfælde er enkel og ikke dyrt. Og en ting mere: akryl badekar produceret en lang række forskellige former og størrelser, der også rejst deres omdømme.

Quaryl blikkenslager kan betragtes som en nyhed. Disse bade er for nylig kommet ind på markedet, og er endnu ikke så populær som akryl. KVAR - og acryl forbindelse er kvartssand. På grund af kvarts de er mere holdbare, varm og vægt er mellem akryl og jern. Minus - temmelig høje omkostninger.

Der er også et bad af sten, marmor, glas, porcelæn, træ. Men det er for et større budget, er som regel lavet på bestilling.

Former og størrelser

Tidligere er badet ofte klassificeres efter størrelse, som i virkeligheden, var ikke svært, fordi at definere standarddimensioner for flere modeller - ikke et problem. I dag, på grund af tilstedeværelsen af lighteren materialet, produktet produceret en række forskellige former, og forene dem længere. Når du vælger et bad er det nødvendigt at tage hensyn til størrelsen af selve rummet, som selv elementære asymmetrisk model skal passe og har ingen fremspringende sider. Og glem ikke parametrene for dine familiemedlemmer. Efter alt, hvis den gennemsnitlige vækst i husholdningernes - er over gennemsnittet, men badeværelset lader bare sat lille VVS, det giver mening at ændre bad til bruser. På fordele og ulemper ved den seneste snak lidt lavere.

Hvad er de former bade kan nu findes, og hvad der er populært? Indtil for nylig, at problemet med at vælge er ikke valgt denne mulighed fra rektangulær eller kvadratisk .... Men i dag, at sorten er så stor, at pasform og bliver forvirrede. Formen af badet er:

 • rektangulær,
 • firkantet,
 • omgang
 • ovale,
 • kantet,
 • asymmetrisk.

De vigtigste ting - at overveje størrelsen og bekvemmeligheden ved placeringen. Den interne bad enhed varieres også. For at gøre forbrugerne gjort nakkestøtter, armlæn, håndtag, reservoiret kan gentage formen af kroppen og m. P.

Hvilket er bedre - et bad eller brusebad? Fordele og ulemper ved bade

Forsøger at besvare spørgsmålet om, der er bedre, er det nødvendigt først at overveje alle de relevante forhold og mulige tilbehør, gør det muligt at forbedre badet. Ubestridelige fordel: ved at skrive et komplet badeværelse, tilføjer aromaveschestv, kan du slappe helt af og slappe af, vaske stress af den foregående dag. Nogle mennesker kan udføres på en sådan hvile til flere timer. Sjælen kan ikke gøre dette. Desuden er den varme bad har mange medicinske egenskaber, det er ordineret i nogle sygdomme. Ja, og til badning børn har brug for masser af plads, og et brusebad i stedet for karbad i dette tilfælde ikke hjælpe.

Mindre bade - et ganske stort område besat af dem. Og hvis for store badeværelser er ikke et problem, så i små værelser (helt almindelige i ældre huse), er der visse ulemper. I denne situation, den bedste løsning er at erstatte badet til brusebad. Oh og en mere negativ faktor er den store forbrug af vand, der kræves for at fylde tanken. Og hvis du kommer til at opsuge nogle få mennesker, så konklusionen er indlysende ...

Tilbehør til bade

For mere objektivitet bør navngives og moderne udstyr. Vi taler om et hydromassage-funktion. Tidligere kun tilgængelig på kurbade og særlige interiører, i dag de kom til vores hus, sammen med særlige spa-bade. Selvfølgelig er disse modeller er meget dyrere end normalt, men glæden er det værd. Desuden er producenterne tilbyder at købe en særlig spabad faner, som er meget billigere og kan installeres selv på gamle VVS.

For fans af sjælen er nu solgt fremragende brusepanel med flere funktioner, og kan tilpasses til badet. Selvfølgelig gør de ikke erstatte fuld brusebad boks, men meget tættere på det til sit formål.

forskelle brusere

For nylig gjorde bruser ikke forårsage så mange positive følelser, som de er i dag. Hendes fans var bare folk, der ikke elsker at tilbringe tid på at tage bade, fordi den eneste funktion af sjælen var brusebad .... Men nu er mange moderne teknologier, som i stigende grad mange familier, når spørgsmålet "Hvad er bedst? - et bad eller et brusebad" svar: absolut et brusebad!

Klassificering af brusere er noget forskellig fra badet. Baseret på materialer skelne det giver ingen mening, for nu gør stort set alle af akryl og plast, bortset fra at i de billigere modeller kan være en stål gryde. Opdelt væsentlige i form (ydre og pan) og dørene (glidende, hængslede). Der er også udendørs brusere, med kun døren (uden top), og lukket - brusebad kasser. Men den væsentligste forskel mellem denne type udstyr - antallet af funktioner.

Funktion brusere

Shower stall i badeværelset kan være en meget enkel og med en masse funktioner - fra en lille spa til en hel panel bokse. Nogle nuværende modeller erstatte massageklinik og en kraftig bruser sammen. De mest populære funktion shower kasser er som følger:

 • hydro (vandret og lodret);
 • "Tyrkisk bad";
 • regnbyge;
 • aromaterapi (inhalation);
 • douches ;
 • farveterapi;
 • stemmestyring, og andre.

Mængden og kvaliteten af disse funktioner afhænger af værdien af disse brusere. De dyrere modeller er installeret den nyeste suppe, liste, som kan være lang.

Fordele ved brusebad før badet

Hvad er den bedste bruser? For det første er det helt kompakt og fylder ikke meget plads. Tilstrækkeligt økonomisk i øvrigt det sparer vand og tid, som ikke behøver at spilde, indtil vandet strømmer. En bred vifte af former og mønstre vil hjælpe med at bestemme selv den mest krævende kunde.

Og, selvfølgelig, et stort udvalg af funktioner, hvoraf mange er terapeutisk, tillader sådant udstyr til at vinde kærligheden til et stigende antal mennesker. Også, brusere, afhængigt af deres indstillinger, er temmelig bred vifte af priser. Således kan alle afhente modellen til din smag og budget.

Små badeværelser

Som nævnt, hvis du har et stort badeværelse, kan du installere et badekar og bruser. Desværre er dette ideal billede har ikke altid. Derfor er det altid et svært valg i design af udstyr og lokaler med et meget lille område: der er bedre - et bad eller brusebad?

Efter at have overvejet alle fordelene ved begge, men stadig givet den lille størrelse af rummet, som regel stopper ved bruser. Selvfølgelig fans af "pomoknut" det kan være lidt ked af, men hvor mange mennesker opdager, en god bruser er bedre end en lille bad, som ikke kan selv strække ud i fuld længde.

Men hvad gør du, hvis du har små børn til at passe sjæle, at han ikke passer? I dette tilfælde kan et alternativt valg være et brusebad (Whirlpool) boks, der har en bakke med en temmelig høj kofangere. Selvfølgelig, en voksen, han vil ikke erstatte badet, men indløses dens dimensioner tillader barnet fuldstændigt. At børnene rent faktisk gør, og med stor fornøjelse.

Selvoptagede

Så der er bedre? Bath? Eller bruser? Anmeldelser ved denne lejlighed kan du høre anderledes. Nogen foretrækker at fylde tanken med varmt vand, tilsæt skum eller havsalt og glemme alt om stress og problemer af en time af reklamer på 1,5. Nogen, er nok til at genoplade batterierne til et koldt brusebad. Bring kun den tredje jacuzzi ... Som de siger, hvor mange mennesker - så mange meninger. Og bør vi tilføje økonomiske muligheder. Derfor er du nødt til at stole stadig på deres personlige præferencer, og derefter af faktorer som det område af badeværelset, materiale af fremstilling, funktioner og tilbehør design. Hvis du aktivt levende person, der ikke kan lide at bruge tid på vandet behandling, er det bedst at vælge et brusebad. Hvis du er en elsker og svælge porelaksirovat i en behagelig atmosfære, ville det være bedre at udskifte bruser i badet. Det vigtigste er at købe bedes du og bringe glæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.