HjemlighedBadekar eller brusebad

Håndvaskbatteri med hygiejnisk brusebad: princippet om drift og installation

I øjeblikket er mange lejligheder har et håndvaskarmatur med hygiejnisk bruser. Er en VVS-enhed, der er i stor efterspørgsel. Dens fordel er, at det kan være hurtigt og udføre hygiejniske procedurer uden problemer.

enhedens funktioner

Hygiejnisk brusebad - en enhed, der gør det muligt at udføre hygiejniske procedurer direkte over toilettet eller i nærheden af vasken. Der er ikke nødvendigt at installere separate bidet, der vil give mulighed for at spare plads. Hvis du ikke ønsker at konstant at justere temperaturen, kan du købe håndvaskarmatur med hygiejnisk bruser, hvor der er en ekstra termostat. En sådan indretning kan monteres på toilettet. Efter dette, bliver det en universel toilet-bidet. Sættet leveres med en vandkande slange, som har en lukkeventil. Desuden er de mixere ofte sælges med et vægbeslag, som mange foretrækker at installere det på sin væg. Håndvaskbatteri med hygiejnisk bruser kan monteres på den ene side og leechny holderen - på den anden. Det anbefales også at installere en række dispenser og sæbe holder til håndklæder.

Hvordan virker installationen?

Set håndvaskarmatur (med en hygiejnisk bruser) på væggen til enhver tid. Det er ikke nødvendigt at vente på reparationer, siden sin installation sker der med de eksisterende kommunikation. Vandet kan leveres fra overalt: fra vask, badekar, eller vandforsyning risers. Mange fagfolk er reduceret til en fælles opfattelse, at det ikke er nødvendigt at bruge den indbyggede VVS-design, som på grund af dette, er der risiko for udsivning af vand. Også eksperter anbefaler at købe kun gennemprøvede produkter. Til dem kan tilskrives finske eller tyske instrumenter.

Hvordan virker det?

I øjeblikket, i mange lejligheder sat håndvaskarmatur med hygiejnisk bruser. Princippet om driften af dette udstyr for størstedelen af det fortsat uklart. Når du ruller tilstand håndtaget til "åben" vandet begynder at strømme fra Novick. Vandstrålen angår et sanitært vanding. Der er en speciel ventil, der holder strålen. Derfor, når du trykker på knappen på sanitære kan vanding, vand strømmer ud af det, og ikke fra Novick. For at betjene en hygiejnisk bruser var lang, i hvert fald ikke forlader trykket i systemet (dvs. ikke slukke for vandet), efter brug. Hvis dette ikke sker, er der pres, hvilket kan føre til problemer i arbejdet i en af dem i en vandkande og slange. Anyway, hvis du beslutter at montere håndvaskarmatur med hygiejnisk bruser, som vurderinger er overvejende positiv, bør du ikke forsømme dette råd.

Der er tidspunkter, hvor det er umuligt at tage et brusebad eller bad. Og med sådan en sjæl kan være en god opfriske og samle kræfter. Efter alt, bør alle være opmærksomme på deres personlige hygiejne, som er en integreret del af sundhed. Specielt at en sådan anordning kun optager lidt plads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.