ComputereUdstyr

SIM-kort til tabletten. Højdepunkter

Tablet PC kan ses tilstedeværelsen af slots til SIM-kort. Det ser ud til, at der er stort behov for en sådan mulighed. Men det er ikke tilfældet. SIM-kort til tablet udvider betydeligt funktionaliteten af gadget muligt. Og for mange af eksistensen af sådanne slots er en af forudsætningerne når du vælger en bærbar enhed.

Hvorfor har jeg brug for et SIM-kort til en tablet

Denne gadget har to centrale dyder. Først - det er den mobilitet. Indretningen er let og lille størrelse. Dette gør det let at bære rundt på. For det andet - er evnen til at oprette forbindelse til internettet. Tilsammen disse to faktorer gør det muligt at få adgang til forskellige online-tjenester, når som helst og hvor som helst. Men der er en hage. Tablet-computere er udstyret med Wi-Fi-moduler, kan kun opnås t. E. Adgang til netværket via et bestemt adgangspunkt, som er i stand til at forbinde gadget. Det kan være et hjem router, offentlige net i et køretøj eller en café, t. E. En begrænset liste over steder, hvor det er muligt at bruge internettjenester. For at opnå større fri adgang til netværksressourcer og har brug for et SIM-kort til en tablet. Du kan bruge det til at tilslutte til 3G eller 4g-netværk mobiloperatør.

typer

Tablet-computere kan støtte arbejdet med MiniSIM eller MicroSIM. Den første type - SIM-kort, der anvendes i mobiltelefoner. Deres dimensioner er 25h15h0,76 mm, t. E. Dem, der anvender mobile operatører. Den anden type af SIM-kort er mindre kendt. Deres dimensioner gør 15h12h0,76 mm. Salg at finde dem er næsten umuligt, men det er let at komme fra MiniSIM. Dette kræver kun en saks. Du kan også kontakte din tjenesteudbyder, hvor proceduren vil udføre medarbejder.

Installation og opsætning

For at udnytte styrken af mobilt internet på din gadget, skal du først indsætte SIM-kortet i tabletten. For at gøre dette, skal du finde det korrekte stik. I tilfælde er det normalt med et ikon i form af SIM-kort. På nogle modeller kan slidsen lukkes med en beskyttende hætte. Dette gøres for at beskytte den mod støv og snavs. Også på sagen er normalt mærket og metode til installation af SIM-kortet i stikket. Hvis der mangler data, kan du prøve forskellige måder at indsætte chippen. Alle 4 mulige løsninger. Hvis SIM-kortet er indsat korrekt, den går i indgreb i åbningen.

Så kan du teste netværket. Hvis forbindelsen ikke er tilgængelig, bør du tjekke de indstillinger for operativsystemet. Som standard er denne link til Tablet PC er slukket. Dette skyldes den øgede strømforbrug modemet. Når du har aktiveret denne mulighed, bør adgangen til netværket vises.

Hvis ikke registreret SIM-kort

Hvad der sker, er, at gadget ikke går til internettet via mobilnettet, selvom indstillingerne for OS alle de nødvendige parametre er indstillet til normal drift, det vil sige. E. Der er en situation, når tabletten ikke "se" SIM-kort. I dette tilfælde, måske et par fejlfinding muligheder.

1. Defekt SIM-kort. Dette problem er almindeligt nok. For selv-diagnose er nødvendig for at fjerne SIM-kortet, men i stedet sætte bevidst arbejder med andre enheder. Hvis der efter sådanne manipulationer for at få adgang til netværket vises, så du kan gå til din tjenesteudbyder for at erstatte den defekte chip.

2. Defekt modem. Hvis SIM-kortet til tabletten til andre enheder fungerer normalt, så er det sandsynligt, at fejl i udstyret. I dette tilfælde skal du kontakte servicecenteret til at erstatte den mislykkedes modul.

3. Program funktionsfejl. Nogle gange sker det. skal blinke enheden til at løse dette problem. Du kan gøre dette på egen hånd, før downloade den ønskede fil fra webstedet for producenten, eller at overlade det til fagfolk fra servicecenteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.