ComputereUdstyr

Hvordan at tænde webcam på en bærbar computer

Praksis viser, at mange brugere ikke er opmærksomme på det "fyld" af den bærbare computer. Købt inkluderet - værker. Hvad er der indeni, hvilke funktioner udstyr, som enheder på brættet, hvordan man kan slukke eller tænde for webcam på en bærbar computer - alle disse spørgsmål bag kulisserne. Og ofte i en bærbar tilstand det kan fungere på ubestemt tid, medmindre du har brug for at bruge en trådløs Wi-Fi-forbindelse eller ikke har brug for et webcam til videoopkald.

Start smide elektronik butikker, søg efter "eksperter" forsøg på at købe det nødvendige udstyr eller som en mulighed, at købe en ny bærbar (laptop ... i den gamle "det" ser ud til at være ikke ...).

Hvordan at tænde webcam på en bærbar computer, vil vi overveje, men først skal sørge for, at dette er at kameraet er i hardware listen. For at gøre dette, skal du åbne dit pas / laptop til driftsvejledningen og se på beskrivelsen af oplysninger om tilstedeværelsen af et webcam. Hvis pas / brugsanvisning mangler eller er ikke tilgængelig - du besøge producentens websted og se på beskrivelsen af din bærbare model. Der er en liste over udstyr, der kræves for at blive indikerede tilstedeværelsen af webcam (hvis det er fastsat i konfigurationen af modellen).

Du kan sige, "Hvorfor er det så svært? Alt er indlysende - bare se på den bærbare computer skærm, og vi kan bare sige, er i den bærbare computer webcam eller det ikke er der ". Faktisk ikke så enkelt. En bruger uden erfaring kan ikke altid identificere den web-kamera modul på den bærbare computer chassis, jo mere der er ofte tæt på denne enhed er der ingen inskriptioner eller symboler. Bare en kvadratisk eller cirkulært hul i skroget.

Så vi lykkeligt findes i bærbare webcam. Nu overveje det næste skridt: hvordan du aktiverer webcam på en bærbar computer. I teorien, hvis den bærbare computer sælges med præ-installeret operativsystem - alt det udstyr, der allerede er installeret og klar til brug. For at aktivere webkameraet på en bærbar computer, skal du gå til "Denne computer", finde der "Video" ikonet eller "Camera" (kan variere afhængigt af model), og klik på den. Dette vil lancere softwaren, som du kan optage video, tage billeder, justere forskellige parametre og driftsformer. Nogle gange kan det være nødvendigt at installere yderligere software.

En anden mulighed, hvordan du aktiverer webcam på den bærbare computer:

  1. Vi finder på etiketten af "Min computer" på skrivebordet. Vi leder markøren på det og klikke på pilen / højreklik.
  2. På listen er vi nødt til at vælge "Administrer" for at bringe ham en pil, og klik / venstre-klik.
  3. I det vindue, der vises, skal du finde "Enhedshåndtering" og klik på venstre museknap.
  4. Så har du brug for at finde et kors med indskriften "Imaging Devices" og klik på venstre museknap. Du vil se navnet på dit kamera.
  5. Højreklik vil åbne en menu, hvor du skal klikke på "Aktiver". Dette vil gøre det muligt for enheden, hvis den ikke allerede er aktiveret.

Hvis du er sikker på, at Webkameraet er i den bærbare computer, men det er ikke i Enhedshåndtering - installere / opdatere enhedsdriveren. For at gøre dette, finde driveren disk (det skal forsynes med en bærbar computer), sæt den i drevet, skal du vælge det på webcam biblioteket - det vil være den driver, der skal installeres. Hvis en sådan disk er ikke tilgængelig - du har brug for at gå til producentens hjemmeside og hente driverne til din bærbare model. Efter installation / opdatering af drivere, skal du gentage ovenstående procedure.

Hvad skal man gøre, hvis din bærbare computer ikke har et webcam? Pyt, vi nu overveje, hvordan du tilslutter et webcam på en bærbar computer, selv om det ikke er der.

  • Trin 1: Gå til din lokale elektronik butik;
  • Trin 2: Vi køber hvor webcam;
  • Trin 3. Følg vejledningen: installere driverne og tilslut udstyr;
  • Trin 4. Voila! Nu er din bærbare computer med webkamera. Og det er oftest af højere kvalitet end de enheder, der er udstyret med bærbare computere. Brug og nyd!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.