Mad og drikkeOpskrifter

Store ørredretter: første og anden

Næsten alle kan lide ørred fra ørred. Men naturligvis vil deres smag afhænge af den kulinariske intuition og strenge opfyldelse af opskriften fra værtinde. Artiklen foreslår forskellige muligheder for at forberede første og anden retter ved hjælp af denne fisk.

De første retter fra ørreder. Traditionelle suppeopskrifter er kendte for mange, så der er ingen grund til at dvæle på det. Men der er ikke mange der kan lave ægte finsk suppe med løg. For dens forberedelse fjernes fisken af alle knogler og hud. I en gryde med en tyk bund, der kan sendes til ovnen, skal du koge mælken. Salt det, læg ørred, skåret i portioner, store kuber kartofler og skiver løg. Suppe koge på lav varme, tilsæt til sidst citronsaft og hvidt peber. Placer gryden i ovnen i ca. syv minutter, så den sidder fast. Temperaturen må ikke være mere end 150 grader.

Suppe "Lys" fremstilles meget hurtigt. Kog den vegetabilske bouillon, tilsæt straws gulerødder, porrer, selleri rod. Slib basilikum, dild og sæt i suppen. Om ti minutter, send ørret, kog indtil skålen er klar. På dette tidspunkt lave toast af rugbrød, med hvilken suppe og servere.

Andre retter fra ørreder koges hurtigt nok, men de er meget velsmagende og tilfredsstillende. Rød fisk har en unik egenskab: Den er klar i omkring tredive minutter, men allerede i løbet af denne tid opkøber den en saftig og duftende smag. Vi tilbyder retter fra ørred i ovnen, som du kan behage nogen, selv en meget krævende gæst.

Fisk "Festlig" er tilberedt hurtigt. Skær kødet forsigtigt med dele stykker, smør hver blanding af peber og salt. Alle sæt på smurt bagning ark, anvende et maske af mayonnaise. Dernæst skal du lægge tomater krus og drys tykt med ost. Bages i ovnen i højst en halv time, ellers bliver fisken tør.

Ørred fyldt med svampe og ost. Små fisk marinerer i en blanding af salt, citronsaft og peber. Tiden skal være mindst 30 minutter. På dette tidspunkt gør fyldningen som følger. Skiver af champignons steges med finhakket løg, cool lidt. Rør påfyldningen med revet parmesan og fyld den med maven. Sørg for at pinse med tandstikker. Bages i ovnen i ca. 40 minutter.

Denne skål kan varieres ved hjælp af forskellige fyldninger. For eksempel lave en "eksotisk fisk". Påfyldningen til en sådan ørred er forberedt på denne måde. Hakkede grønne løg, paprika, revet gulerødder, hakket hvidløg og ingefær stege i fem minutter. I blandingen tilsættes creme og kogte rejer. Fiskekroppen skal skæres langs højderyggen, som skal fjernes, dæk med peber og salt. På lægger du udfyldningen, lukker den anden og vikler tæt sammen med snoren. Bages ikke mere end en halv time, og skæres kun, når skålen er lidt kold. Denne rulle er meget velsmagende varm, men også afkølet, fra køleskabet.

For at gøre det originale festbord muligt, hvis du byder gæsterne op af ørred i folie. Det er nødvendigt at marinere dele af fisk med citronsaft, peber og salt. Vend dem i stykker folie og send natten over i køleskabet. Den næste dag opvarm aerogrill og send den i porsionspakker. Tyve minutter er nok, og fisken er klar. I ovnen er det nødvendigt, at dette ikke er mindre end en halv time.

Ørret retter er perfekt kombineret med en række grøntsager. Meget velsmagende og let er den følgende opskrift. Kinesisk kål til rip, tomater skåret i skiver, agurker - cirkler, sød peber - straws, saltet brinza - terninger. Bland alle ingredienserne og tilføj nødvendigvis sorte oliven, salt og olivenolie.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.