TravelingRetninger

Lake Shapsugskoye (Krasnodar-regionen): afslapning, fiskeri

Shapsugsky Reservoir - en af de syv store reservoirer i regionen, som er lavet af menneskehænder. Beliggende i nærheden af flodslette. Kuban, på venstre bred, og mundingen af floden. FC Afips Afipsky. Tidligere dette sted blev kaldt Shapsugsky glat. Mange interessante fakta lære om dammen under artiklen.

Historien om denne dam

Lake Shapsugskoye i den administrative opdeling af territoriet i Adygea. District kapital - Maikop. Konstruktionen af objektet forekomme i perioden 1939-1952.

Formålet med konstruktion var at regulere vand afstrømning. FC Afips Afipsky. Takket være projektet udgifter ressourcegrundlaget var økonomisk, hvilket vil gavne den nationale økonomi. Nærliggende jord var beskyttet mod oversvømmelser og genopvarmning.

Shapsug reservoir har en cirkulær form og et areal på 46 sq. km. Dimensioner - 9h8 km. Maksimal dybde - omkring 3,5 meter. For folk, der ønsker at lære mere om historien om det sted, guidede ture, hvorunder taler om driften af reservoiret. Guiderne tager turister til steder, der frekventeres af general Kornilov, under borgerkrigen i 1917, introducere dem til de traditioner og kultur i regionen. Efter et frugtbart indsamling nye oplysninger, landmåling dette paradis, turister gå til en af indgiver. Der fiske, tilberede en lækker grill, smage de lokale vine. Det viser sig en fuld, omfattende ferie.

det omkringliggende kvarter

Du kan få en stor fangst, besøger Lake Shapsugskoye. Fiskeriet er som regel en succes. Glæden ved en dejlig udflugt forstærkes af landskabet.

Forstæderne af Krasnodar ligger i en afstand af 3 km, og hovedstadsregionen - 8 km. Den lokale befolkning lever i landsbyer Afipsskom, venlige, skruetvinger og Novobzhegokae. Shapsug reservoir tjener til at beskytte den nederste del af floden. Kuban. Opdeler dem bred fletning. Fiskerne er placeret i nærheden af dammen eller gå til flodbredder. Navn s. FC Afips Afipsky tydet, oversat fra Adygei sproget som en kombination af to ord: "lyn" og "vand". Det er relateret til den abkhasiske-adyghe gud lyn, der udfører de samme funktioner som den Tordneren Zeus de gamle grækere. Der er en anden oversættelse: "sød" eller "hvid" vand.

Fiskeri på denne sø

Lake Shapsugskoye, hvile nær som er behagelig og produktiv på samme tid - et sted, hvor der er forskellige former for fisk og krabber. For at fange dem, folk kommer her fra overalt.

I forårssæsonen kommer bidende skalle, aborre store, elegante karpe, havkat og brasen. De lever i en dybde på 1-1,5 meter i de lokale floder. Nogle gange er det muligt at fange en fisk, der vejer et par kilo. I 2. halvår juli - august er vandlevende indbyggere nedsænket i stor dybde, men biddet er stadig god, hvis svømmetur til midten af dammen i en båd, der er lejet ud.

Waters Ubin vandløb berigede strøm (Ubinki), der strømmer fra bjergene. Denne arterie stammer fra den nordøstlige side af paven. Langsom har mere end 60 km. Takket være hende, kom ind dette paradis, kan du fange skalle, brasen, karuds og almindelig karpe. Fundet gedde, som dog foretrækker at bo i dybet.

Hvor skal man bo?

For at se på naturens skønhed og fiskeri, turister hvert år kommer til Lake Shapsugskoye. Fritidshjem tager deres levende. En af dem kaldes "Jægeren-fisher."

Der er også militær afdelingerne institution. Nyankomne gerne bosætte sig i "Hen Ryaba", som er i nærheden af landsbyen og Novodmitrievskoy s. Shebsh (en biflod til Kuban til venstre). Her en fantastisk udsigt over skov og bjerge.

Værelserne er udstyret med alle de nødvendige faciliteter for en god hvile. Stor tjeneste. Listen af tjenester omfatter sauna, opvarmet af en skov, en moderne sauna. Der er sportspladser, zoologiske hjørne, takket være som det sted er en god base for familieferier. Her kan du engagere jeeping. Ganske rart gåtur til fods, i ro og mag at undersøge kvarter, ride en hest eller en cykel. Der er masser af muligheder for en integreret, rig, fritid, hvilket bringer positive følelser og styrke sundheden.

genopbygning

I 2007 opdateringen objekt, som det er blevet tildelt 2 milliarder rubler. Det var planlagt, at arbejdet vil tage 6 år, dog ramte en bølge af økonomisk krise hindret en rettidig gennemførelse af planen, således at begivenheden blev forsinket. Rybakov er forvirrende nok. De fortsætter med at komme til reservoiret og på kysten af floder, der løber ind i det at producere en vidunderlig fangst. Det samme gælder for jægere.

Grunden til, at du bliver bedt myndighederne til at tage afgørende skridt, fungerer som en kraftig forringelse af objektet. Hans tilstand foretaget en større trussel end en fordel og beskyttelse mod virkningerne af oversvømmelser. I øjeblikket menes det, at projektet vil være afsluttet i 2017. Men i dette tilfælde, hvis timingen igen vil overføre.

Det beløb, der kræves for arbejdet, steg til 2,42 milliarder rubler. For det lokale budget er ganske imponerende investeringer. Penge er på en eller anden måde "hængende i luften", fordi de midler, der allerede er blevet brugt, og de længe ventede resultater hidtil ingen.

årsagen til forsinkelsen

Nu objektet er klar til 50%, som anført på mødet den "langsigtede byggeri," Landbrugsministeriet for Den Russiske Føderation. Det lyder ikke særlig opmuntrende, da timingen blev overført to gange. Et sådant arbejde kan næppe kaldes hurtig.

I 2010, ved denne lejlighed blev han ophidset retssag i retten, hvor de undersøger procedurer kunden og projektet entreprenører. Vi fandt, at parterne har indgået en sammensværgelse, som stjålet og delte penge investeret i finansiering. De blev taget selv fra mængden i 2008 rate, det interessante er, at denne Rosfinnadzor vidste, en eller anden måde tavs om sine observationer.

Kun et år senere, oplysningerne nåede politiet. For skyldige har ansøgt disciplinære sanktioner, selvfølgelig, er for lille en straf for en sådan spekulation.

Man håber blot, at de retshåndhævende myndigheder vil blive mere på vagt og vil bidrage til en hurtig genopbygning af dette vidunderlige sted, der bringer en masse sjov og gode besøgende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.