FormationUngdomsuddannelse og skoler

Miljøproblemer: evidens fra litteraturen

Mystisk havdybder mystisk givet rum, fantastiske regnskove og forbløffe bjerge - en fantastisk, mystisk og mystiske verden omkring os i umindelige tider. Den konstante forfølgelse af menneskelige fremskridt, i hvert fald givet pote - vandet strømmer til os direkte fra hanen, og elektriciteten og internettet er blevet så almindeligt, at det er svært i dag at forestille sig deres eksistens uden disse fordelene ved civilisation.

Kæmpe fabrikker, er hvis antal vokser hvert år, giver et moderne menneskehed næsten alle de nødvendige ressourcer. Vi har styr på metal og har lært at bruge olie, opfandt papir og krudt, og en enorm informationsressourcer nu lagret på små plastik luftfartsselskaber.

For at betale for alt

Det ser ud til, at levetiden for moderne menneskehed næsten perfekt - lige ved hånden, alt hvad du kan købe eller gøre, men er ikke så glat. I forfølgelsen af fremskridt, mister vi synet af en meget vigtig detalje - begrænset naturressourcer. Hvert år menneskelig aktivitet er årsag til udryddelsen af et stort antal arter af levende væsener, for ikke at nævne den ødelæggelse af skove og væsentlige ændringer i klimaet, der fører til katastrofer på en global skala.

En af de mest alvorlige og de spørgsmål, der kræver opmærksomhed, er problemerne med økologi. Argumenter for bevarelse af miljøet er forskelligartet, lige fra opfordringer til nåde og slutter med de videnskabelige beviser for eksistensen af truslen om planetarisk målestok.

Hvad laver film

Hvis du tror, i øjeblikket er der en virkelig overvældende mængde af film, hvor problemet skal oplyses for at beskytte miljøet. Som et eksempel, den berømte katastrofe filmen "The Day After Tomorrow", som afslører temaet for den globale opvarmning, eller sensationelle på det tidspunkt billedet med Dzhonom Kyusakom i titelrollen med et minimalistisk navnet "2012".

I det store og en af de mest populære temaer i moderne (og ikke kun) biograf er blot miljøspørgsmål. Argumenter for at begrænse brugen af naturressourcer bogstaveligt overøst beskueren fra skærmen, men indtil videre er det ikke bringe konkrete resultater.

bogsider

Ikke mindre udbredt denne form for emne, og i litteraturen. Ikke kun kunstnerisk, men også en videnskabelig bog produktion fra forskellige sider dækker alle mulige argumenter på problemet med økologi. I bogen «Silent forår» for eksempel afsløret faren for brugen af pesticider, og Robin Murray i hans værk "Målet - Zero Waste» trækker læserens opmærksomhed på behovet for høj kvalitet affaldshåndtering med henblik på at bevare miljøet.

I ethvert klassisk eller moderne dystopi en eller anden måde fremhæver temaet for den irrationelle udnyttelse af naturressourcerne og de negative menneskelige påvirkning på flora og fauna af planeten.

I fodsporene på Ray Bradbury

Et klassisk eksempel på litteratur om temaet irrationel brug af ressourcer og kompetencer kan kaldes en mand med romanen "A Sound of Thunder" af Ray Bradbury. Ikke mindst i arbejdet og tage miljøspørgsmål. Argumenter Forfatteren giver meget imponerende - forsvinden en lille sommerfugl kan føre til en virkelig uoprettelige konsekvenser, der ændrede hele forløbet af evolutionen.

En ven af Jorden

I denne roman beskriver miljøsituationen i en ikke alt for fjern 2026, da næsten ingen ingen træer, ingen dyreliv. Det ser ud til, hvilke andre argumenter er påkrævet? Til miljøspørgsmål i litteraturen behandle mange forfattere, at forfatteren af værkerne foran os ikke spare på den store sammenligning af fortid og fremtid, og en beskrivelse af, hvad jorden kan tabe, hvis verdens befolkning ikke revidere sit syn på brugen af naturlige ressourcer.

Det oplyser Orwell

Endeløse bygninger i forskellige ministerier, snavs, ruin, hvor nedsænket den moderne verden - dette er en klassisk scene fra romanen "1984", hvor et problem med økologi argumenter er for det meste i en sammenligning mellem den naturlige verden og den kolde sten, rejst af mennesket.

"Cloud Atlas"

Og filmen lavet i fællesskab af Tom Tykwer og Wachowski tandem, og bogen af David Mitchell forsøger at henlede masserne på irrationel menneskelig adfærd. Om end indirekte, fremhæver også specifikke miljøproblemer i dette arbejde. Argumenter forfatter præsenterer en sådan måde, at læseren (og derefter beskueren), nogle gange kan simpelthen ikke forstå fortiden eller fremtiden foran sig.

Støjende metropol uden et spor af vegetation overlap i dette mesterværk med endeløse grønne skove og blå oceaner, hvoraf der er ikke flere steder af mennesket. Særlig sæbe er erstattet med maden, og det samfund tjent med en specielt oprettet til dette "stof", som udnyttes og omdannes til en energikilde efter udløbsdatoen.

Beskrivelse smukke

Til dato er en af de mest presserende problemer betragtes som et problem af økologi. Argumenter fra litteraturen om dette emne kan være helt videnskabelige og gennemprøvede fakta, men de kan ikke sammenligne med beskrivelserne af renhed og skønhed af flora og fauna, som er rigelige i verdens klassikere. Hvordan kan du ikke tænke på at redde miljøet ved at læse om den jomfruelige jungle og havdybder i "Robinson Crusoe" Danielya Defo? Hvordan kan man være ligeglad med at frelse sjældne arter, holder en selvbiografisk bog Joy Adamson "Born Free"?

Det moderne menneskehed miljøproblem? Argumenter fra litteraturen, biograf og endda computerspil fra kategorien Last af os er ikke længere i stand til at imponere ham. Nogle gange ser det ud til, at den formodede "Stop" knappen, er ansvarlig for at afslutte ødelæggelse af miljøet, kan trykkes kun i de mest ekstreme, begrænsende situationer, hvor der måske ikke er nogen vej tilbage.

Et stort antal førende forskere rundt om i verden konstant trumpeting truslen hængende over menneskeheden, hvilket resulterer i flere og bedre argumenter. På miljøsiden problem kan ikke vende det blinde øje. Alle store skala købe aktier til fordel for bevarelse af miljøet. Passende andragende indsamlet millioner og endda milliarder på verdensplan signaturer, men det betyder ikke stoppe det moderne menneske. Og hvem ved, hvad det vil i sidste ende ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.