Mad og drikkevarerOpskrifter

Mastic kage - original og smuk dekoration af konfektureprodukter

Udsmykning kager, tærter og kager - en rigtig kunst. For nylig, en meget populær metode til dekoration er brugen af kulinariske mastiks, hvorfra du kan oprette en række kompositioner.

Hvis du er nybegynder dekoratør, skal du vælge din opskrift mastiks, hvorfra du vil være behageligt at arbejde med. Vi advarede om, at fra den første tætning er måske ikke mulig, så vi råde dig til at være tålmodig og ikke give op hensigten at lære at bruge mastiks efter de første fiaskoer.

En af de mest populære opskrifter på bagning dekorationer er langt den mastiks kage af skumfidus. Sådan mastik bliver ganske lækker, for at opnå en behagelig surhedsgrad under dens kogevandet kan erstattes af citronsaft eller citronsyre. Desuden er det i tilberedningen kan tilføje forskellige smagsstoffer og farvestoffer.

Så hvordan man kan gøre pasta af skumfidus? Tag en kop volumen på to hundrede og halvtreds gram og er ganske tæt pakket i det slik. På denne del af skumfidus, vi har brug for to spiseskefulde vand og lidt mindre end to kopper pulveriseret sukker.

Forskyde slik i en beholder egnet til brug i mikrobølgeovne, at hælde vandet og sættes i mikrobølgeovnen i tredive sekunder. Hvis du ikke har en mikrobølgeovn, smelte slik som muligt og i et vandbad, men det vil tage meget længere tid.

Som et resultat af udsættelse for mikrobølge slik vil stige i volumen og bliver bløde. Vi er nødt til at blande dem med vand til at danne en homogen masse. Så begynder gradvist at tilføje de sigtet flormelis portioner, omhyggeligt omrøring af massen. Vi er nødt til at have en fleksibel mastiks erhvervet konsistens. Korrekt kogt pasta af skumfidus kage på dette tidspunkt ganske klistret. Det skal rulles op til en kugle og rul i pulverform sukker, og derefter sendt til tredive minutter i køleskabet, tæt pakket film. Husk, at efter imprægnering fugemasse bliver mere tæt, så du skal ikke forsøge at gøre processen med at blande den manglende klæbrighed. Og for at tilføje vægt til vores fleksibilitet, kan vi indgå i sin struktur om en halv teskefuld smør.

Jeg må sige, at denne opskrift er ikke helt nøjagtige. Hver gang udarbejdelse af mastiks du bliver nødt til at vælge deres egne proportioner, da det nødvendige beløb flormelis afhænger af flere faktorer, især den type og kvalitet, der anvendes skumfidus.

Hvis du har brug for farve pasta kage, er det nødvendigt at farve ved hjælp af frugtfarve. Hvis du gel farvestoffer, brugte de allerede færdige med mastiks. Flydende, farvende tilsættes ved begyndelsen af batchen, der erstatter en del af vandet.

Mastic af skumfidus kan bruges til fremstilling af flade og volumetriske kage dekorationer. For sculpting volumetriske tal bør ælt lidt mere tæt masse, let at reducere mængden af vand.

Hvis du har brug for at gøre en stærk og solid figurer, smykker, er det nødvendigt at bruge gelatine mastiks. Til dets fremstilling skal et pund pulveriseret sukker, halvtreds gram stivelse, seks gram gelatine (i plader, der ikke er i pellets), 55 milliliter vand og et par dråber citronsaft.

Gelatine i vand med tilsætning af citronsaft, strøsukker blandet med stivelse. Derefter tilslutte blandingen grundigt vymeshivaya.Na indledende fase er bedre at bruge en blander, som massen er tør nok og vanskelig at omrøre. Endelig ælte en masse hænder og sende den i køleskabet tyve minutter, stramt han pakket ind i folie

Ved at gøre figurer ud af denne masse, må det erindres, at gelatine tætningsmiddel tørrer hurtigt i luft. Derfor skal vi være adskilt fra den samlede masse af små stykker, der er nødvendige til fremstilling af betondele. Resten af mastiks bør være omfattet af en film.

Hvordan indsæt til kager ved hjælp af gelatine pulver? Brug venligst nedenstående opskrift. Det tager to teskefulde (ingen slides) gelatine og fyld den med koldt vand (30 ml). Vi giver gelatine svulme og opløse det, giver næring til ilden eller i mikrobølgeovnen. Det er vigtigt, at løsningen ikke koger, ellers gelatine vil miste deres ejendomme. Derefter hældes den opløste gelatine teskefuld flydende glucose og begynder gradvist at tilføje pulveriseret sukker, vægt vymeshivaya første ske og derefter hænder på brættet. Alle strøsukker kræver cirka tre hundrede gram. Det er nødvendigt, at massen var elastiske, men ikke tyk. Mastic kage kogt i denne opskrift, skal stå i køleskabet i mindst fire timer, men det er bedre at overlade det der natten over.

Ved fremstillingen af enhver type mastik er nødvendigt at huske, at mængden af strøsukker den omtrentlige. Du skal muligvis en langt større mængde af dette produkt, er det skrevet i opskriften. Og sørg for at finkæmme pulveret før brug, ellers kan du ikke få en homogen masse.

Anvendt udsmykning af mastiks er kun mulig på en tør overflade. Ellers er det bare opløst. Som lag og mellemlag mellem et lag af mastik kan anvendes marcipan masse eller allerede størknet olie creme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.