SundhedKvinders sundhed

Når undfangelsen finder sted efter en måned?

De fleste kvinder tror fejlagtigt, at før starten, og i flere dage efter en måned er der meget lidt chance for at blive gravid. I virkeligheden er det ikke så, for i virkeligheden undfangelse kan forekomme under menstruation.

Hvad du behøver at vide om undfangelse?

Det bør erindres, at sædcellerne efter ind i kvindens skede for et par dage mere, har evnen til at befrugte. Hertil kommer, den periode ægløsning kan være uregelmæssig, og det kan komme i 2 uger i denne cyklus, og de næste - 19 dage. Undfangelse under menstruation kan også være det rette sted at være i de sidste dage af menstruation, for den grund, at sædcellerne var stadig i live og kan være meget let at finde ægget. Selv, for det meste, det er umuligt, men hver regel har undtagelser.

Undfangelse efter en måned - lykkebringende dage

Mange eksperter mener, at efter at barnet menstruation kan fatte omkring 12-16 dage. Dette er det mest gunstige tidspunkt, som ellers også kaldet ægløsning. Denne fase af cyklussen varer kun et par dage. På dette tidspunkt, ægget
modnes fuldt ud og er klar til befrugtning. Ved afslutningen af cyklussen, det mister sin vitalitet. Ikke mindre gunstig tid, når du kan lave undfangelse efter en måned, er også den første dag før begyndelsen af ægløsning. På dette tidspunkt, den mukøse livmoderhalsen bliver mere følsom, så at sæd vises i tilstrækkelig tid til at trænge ind i æggelederen, og der vente, indtil befriet modent æg.

Hvis undfangelse skete efter en måned, når manifestet tegn?

Så hvis vi nu ved, hvornår at undfange et barn, så logisk, spørgsmålet straks opstår, hvordan at bestemme: om at blive gravid? Dette faktum kan påvises, selv før der er en forsinkelse og en graviditetstest vil blive opkøbt. For eksempel kan i de første par dage efter begyndelsen af graviditeten øge temperaturen i en kvinde kan ryste, men efter et par uger kan vise adskillelse af pink farve. De siger, at der allerede befrugtede æg begynder at implantere i livmoderen.

Hvad andet kan opstå, når undfangelsen fandt sted efter en måned?

Ved den anden uge af graviditeten, kan en kvinde blive vist ubehagelig smerte i brystet. Det siges, at i denne periode øger følsomheden af brystet, og hendes smerte opstår i omkring 70 procent af kvinderne. Samtidig er der morgenkvalme. Nogle kvinder tror, at de kan have maveproblemer eller forgiftning. Men grunden til dette er hele graviditeten. Ved slutningen af den første uge af kan også vises hovedpine. Kvinden overvinder sløvhed og apati. Det begynder en konstant svaghed og hurtig træthed. Alt dette sker med den begrundelse, at de forhøjede niveauer af hormoner i kroppen. Men det vigtigste tegn på graviditet er stadig amenorré ved slutningen af den første måned af graviditeten. Derfor, hvis graviditeten er uønsket, er det nødvendigt nøje at overvåge tilstanden af organismen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.