FormationUngdomsuddannelse og skoler

Arharovets - hvem er det? Hvor gjorde Arharovtsy?

Forældet, populært et par hundrede år siden, ordene endnu ikke fuldt dannet ud fra den ordforråd af den moderne mand. Ofte kan man høre nogen kalder "arharovets". Hvem er det? Hvad betyder dette ord, ikke alle ved. Ofte omtalt som drillesyge og udsvævende mennesker, slagsbrødre og rowdies. Men er det virkelig?

I dag forsøger vi at forstå , hvem Arharovtsy og hvor kommer de fra? Gør banditter "high road" eller meget positive borgere? Der er flere udtalelser om dette spørgsmål, og de vil forstå.

tom spekulation

Så arharovets - Hvem er han? Der er en række af "tomme" versioner, som de kaldes forskere. Nogle mennesker tror, at dette ord kommer fra navnet på den fårerace, og bjerggeder. Men historikere tilbagevise denne teori, siger, at dårlig bjerg argali intet at gøre med hensynsløshed og fortræd mennesker ikke har.

Der er en anden mening om, hvad der menes med ordet "arharovets". Det siges, at de såkaldte mennesker, der bor i byen Arkharova. Men i virkeligheden, denne by er ikke på den russiske kortet. Der er kun landsby med et lignende navn - Arkhara at i Amur-regionen, men det er ikke noget at gøre med arharovtsev ikke. Og beboerne der kaldes arharintsy, men ikke Arharovtsy.

Historie af ordet

Så er dette ord, der betyder? Arharovtsy ifølge historikere, dukkede under regeringstid af Catherine II. Det var på det tidspunkt boede i verden Nikolai Arkharov.

barndom Arkharova

Ikke så ofte skete i de dage, den fantastiske historie om opstigningen, som de siger, fra klude til rigdomme. Nikolai Petrovich, født i 1742, levede blandt mobil værftet. Brugt meget tid blandt hooligans kæmpede stor og var i stand til at tale til "hårtørrer". Uden nogen særlig militær træning, kun på grund af de fysiske data, og offentlige taler, rejste han til rang af general i infanteriet. Selv om han startede som en almindelig soldat almindelige femten år i Livgarde Preobrazhenskij Regiment.

Historikere hævder, at det var ham, der hjalp dronningen at bestige tronen, og til at undertrykke en masse optøjer. Efter undertrykkelsen af "pest" af oprør i hovedstaden, blev han udnævnt til det sted, politimesteren. Men hvor gjorde det ord, vi taler om i dag, og som er kaldet arharovtsev?

Oprettelse af en "hold"

Efter udnævnelsen af Nikolai Petrovich samledes omkring ham en masse venner og bekendte. De fleste af dem, som historien siger, havde samme oprindelse som ham selv. Plus, Politimesteren hold havde en masse kriminelle. Det var holdet Arkharova traditionelle åbning af tyveri og strafbare handlinger. de metoder, der blev brugt i arbejdet, det traditionelle navn var imidlertid ikke. Et stort netværk af informanter og skygge assistenter hjalp afdække sager næsten daglige forbrydelser.

Lederen af den russiske stat ofte griber til den hjælp Arkharova og hans team, når i paladset tilfælde af tyveri og røveri. Alle omkring vidste, at det vil helt sikkert blive løst, hvis det med deltagelse af Politimesteren hold. Hele holdet kaldet "Arharovtsy". Det vil sige, arharovets - Hvem er han? Det er en enkelt-bandemedlem team af Nikolai Petrovich. Det rygtedes, at han er i stand til blot følelser en persons ansigt til at bestemme en mistænkt er skyldig i forbrydelsen eller ej.

Det blev bemærket, at på trods af en skarp temperament og originale metoder til sine egne værker, Arkharov var en meget udøvende magt. Derfor kan vi sige, at arharovets - er ikke bare en seriøs person med en ekstraordinær tilgang til problemløsning, og den ansvarlige og grundig.

Plads i historien

Eksperter siger, at Arkharov gjort en masse godt for tilstanden af den tid, ikke kun stort set elimineret kriminalitet i hovedstaden og ud over, men også for at forhindre plyndring af statskassen. I disse dage, som historikere fortælle, endda lysene blev tændt igen på gaden, selvom forud for udnævnelsen af Nikolai Petrovich guvernør i gyder på grund af bureaukratisk tyverier skete. I et brev skrevet til ham af kejserinde, en følelse af respekt og tillid. Historikere siger, at en sådan holdning til underordnede Catherine var ret sjældne.

Ordet fælles navneord

Arharovtsev kaldt den bedste i undersøgelsen. Deres berømmelse spredt i de dage, langt ud over grænserne i det russiske imperium. Selv politimesteren i Frankrig havde sendt et brev til de rave anmeldelser om Arkharova teamwork. Det var dengang, at ordet er blevet synonym ikke slippe væk fra borgerne i sprog.

Men der er en flip side (ifølge eksperter), som bidrog til at huske ordene "arharovets". Hvem er det? Hvem var den mand, som de kaldte for landets befolkning? Hvis den første halvdel af de mennesker nærmest forgudede inkvisition ledet af Nikolai Petrovich, den anden chip var bange og ikke bifalder de metoder, som den beskrevne sag. Betroet ham af regimentet opførte sig helt uciviliseret og uhæmmet. genoprette ro og orden foranstaltninger var ganske stiv og hård.

Derfor kan vi sige, at ordet også kan betyde uhøflig, nøjeregnende og motiveret person. Person, på nogen måde, selv at gribe til vold kommer til deres mål.

Her er en kontroversiel hukommelse tilbage af den mand, hans arbejde og hold. På trods af at logget på tronen af Paulus Jeg sendte ham i eksil, at opløse regimentet, herlighed manden var stadig i live indtil nu. Og nominelle ord "arharovets" sigende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.