FormationUngdomsuddannelse og skoler

Til ære for en person ved navn Amerika? Hvem kaldte Amerika Amerika

Hvis du stiller et spørgsmål, efter hvem Amerika er opkaldt, vil mange svare uden tøven - Amerigo Vespucci. Men er det virkelig? Hvem virkelig opdaget "den nye verden"? Historikere har længe søgt efter et svar på disse spørgsmål. Lad os se, hvem der kaldte Amerika Amerika og som først opdagede det?

historisk uretfærdighed

Det er meget svært at svare på, efter hvem Amerika er opkaldt. Faktisk i mange århundreder af de faktiske forhold havde været skjult, og nogle af dokumenterne er tabt. Men meget ofte kan du finde artikler i de trykte medier, som henviser til den historiske uretfærdighed. Ifølge mange opdageren af det nye kontinent var Hristofor Kolumb. Men hans navn er ikke blevet udødeliggjort, og Amerika blev opkaldt til ære for en anden rejsende.

Men mens eksperter hævder, at Columbus ikke opdage "den nye verden". Og der er ingen uretfærdighed. Formålet med ekspeditionerne Hristofora Kolumba var søger efter Vestindien. Til denne opdagelse modtog han et laurbær gren. Rejsende på udkig efter nye handelsruter, at skibe ikke kunne sejle forbi turbulent i den asiatiske tid. Så hvorfor Columbus? Amerika er ikke navngivet det Amerika. Og det er en kendsgerning.

Amerigo Vespucci

Efter Columbus var stadig en masse rejsende, der søgte at åbne op for nye jord. Bag ham gik Amerigo Vespucci. Han rejste ofte langs de østlige og nordlige kyster i det nye kontinent. Det skal bemærkes, at Hristofora Kolumba-kort stort set intet er ændret i Magellan-kort. Med hensyn til de dokumenter Amerigo Vespucci, så de får lov til at danne en præcis idé om Amerika som et nyt kontinent.

Det er værd at bemærke, at de rejsende var gode venner. Amerigo Vespucci ofte hjulpet Columbus at udstyre ekspeditionen. Ifølge samtidige, manden var intelligent, venlig, ærlig og har et talent. Takket være ham, er blevet skabt ikke kun et notat om de nye lande, men også om deres flora og fauna, stjernehimmel, skikke den lokale befolkning. Mange tror, at nogle fakta er blevet en anelse overdrevet.

Til ære for en rejsende ved navn Amerika

Amerigo Vespucci aldrig forsøgt at træde i stedet for en anden. Han havde ikke krav på laurbær af Hristofora Kolumba. Efter det nye kontinent blev navngivet sønner opdageren er ikke engang præsenteret Amerigo fordringer. På det tidspunkt foreslog han navnet Vespucci opdagede kontinent "nye verden". Men ikke hans skyld, at Martin Valdzemyulle fra Lorraine - kartograf - Amerigo proklamerede opdageren af den fjerde del af verden. Denne mand var en af de bedste specialister i tiden. At han Vespucci og gav deres arbejde og alle materialer. Dette faktum påvirket valget af den endelige navn for kontinentet. Som et resultat, "New World" var Amerika.

Efter 30 år, navnet blev officielt og alment accepteret. Det blev påpeget, selv i kortene i Mercator og spredes på land beliggende i den nordlige. Men dette er kun én version, i hvis ære Amerika blev opkaldt. Der er andre versioner af historien.

en anden version

Så til ære for en person ved navn Amerika? Der er flere versioner. Sidstnævnte har endda dokumenteret. Sammen med de ekspeditioner Vespucci og Columbus ved bredden af et nyt kontinent adskillige gange gik en anden sømand - Dzhovanni Kaboto (Dzhon Kabot), en indfødt af Barcelona. Hans rejser blev finansieret af filantrop Ricardo Amerika. Viderestilling Cabot svømme til land Labrador. Denne rejsendes hold trådt på det nye kontinent af jorden før Amerigo Vespucci. Cabot - den første navigator, der gjorde en nøjagtig kort over kysten af Nordamerika fra Nova Scotia og Newfoundland til bp.

Eksperter foreslår, at det nye land blev opkaldt efter protektor Ricardo Amerika. Derudover er der officielle mærker i Bristol kalender, som dateres tilbage til 1497. Dokumenterne erklærede, at de handlende i Barcelonas nye land blev fundet, som ankom på skibet "Matthæus". Denne begivenhed fandt sted den 24. juni - dagen for St. Ioanna Krestitelya.

Eller måske var det anderledes?

Nogle historikere mener, at Amerika blev opdaget længe før rejse Columbus, Vespucci og Cabot. Den første omtale af nye landområder, efter deres mening, er subsidieret af det 4. århundrede f.Kr.. Den blev besøgt af grækerne og romerne. Der er myter om aztekerne, som henviser til de skæggede hvide guder der kom fra øst. Der var imidlertid intet tilbage udover legender.

Der er også en version, Amerika første jord trådte vikinger, og det skete i omkring 500 år før rejse Columbus. Beviset på dette er et dokument, som taler af flere bosættelser, der blev efterladt i Grønland.

Som konklusion

Nu ved du, efter hvem Amerika er opkaldt. Der er beviser for, at Vespucci ændrede sit kaldenavn, og kaldte sig til ære for det nye kontinent. Alle disse versioner er bevist, og har ret til at eksistere. Heraf følger, at Hristofora Kolumba ikke fornærme nogen. Efter alt, Amerika blev opdaget før ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.