Nyheder og SamfundNatur

Den smukkeste bjerg i verden. "Mountain" vurdering britiske medier

Det menes, at der ikke er noget, der fascinerer og tiltrækker menneske, som bjerge. Gletsjere, fortryllende vandfald, kløfter og karriere, blomstrende enge og skove, vilde floder - alt dette kombineret med bjergtoppe, hviler på skyen, hvilket skaber en unik skønhed i naturen.

Bedre end bjerge kan være kun bjerge

Britiske forskere og journalister gennemført uafhængige undersøgelser og meningsmålinger, millioner af mennesker i sociale netværk, på gaderne og gennem blade og aviser. Resultatet var en liste, hvor dens hædersplads tog de smukkeste bjerge i verden. Der er omkring tyve.

Rangordningen kan findes bjergtoppe fra hele kloden: fra Norge til Sydafrika, fra Himalaya til Andesbjergene Cordillera. Højden af bjergene var ikke altid spillet en vigtig rolle. Den smukkeste bjerg og det højeste bjerg - forskellige ting, ifølge britiske medier.

Selvfølgelig, mange kan udfordre og forskningsresultater, og rating selv. Faktisk skønhed af bjergtoppe, kan du argumentere og debattere på ubestemt tid. Og lige i sådanne tvister vil aldrig ske. Hver person har sin egen opfattelse af skønhed, men de fleste er enige om, at skønheden i bjergene er evig og uforgængelig, smuk og attraktiv.

Alpamayo

Førstepladsen i rækkefølgen er et bjerg, en del af bjergkæden Cordillera Blanca. Man erkendte, at det smukkeste bjerg - Alpamayo, som ligger i den peruvianske Andesbjerge. Højden af det er 5947 meter. Det er ikke den højeste, ikke den farligste og mest uangribelige, men dette er toppen blev genkendt af folk "skønhedsdronning" blandt bjergene.

Mountain tilhører den nordlige bjergkæde, så minder om den usædvanlige form af isen pyramide. Øjenvidner, der gjorde opstigningen på dette bjerg, de siger, at da han så hende en gang, de altid beholdt sit image i hans sind. Han vinker i mange år, der forårsager tilbage. For første gang dette bjerg erobret i 1957.

På trods af at klatring kan synes let, Mount Alpamayo farlig. Hyppige laviner hævdede snesevis af menneskeliv. I 2003 en lavine overhalede otte bjergbestigere fra forskellige dele af verden, og begravede dem under forfærdelige snedækket ligklæde. I 2014 blev to italienske klatrere mangler, forsøger at gøre en opstigning til toppen af Alpamayo.

Matterhorn

Den smukkeste bjerg i verden, fik andenpladsen i rækkefølgen - det er Matterhorn. Denne skønhed ligger i Schweiz, og hører til de fortandede bjerge og har en højde på 4478 m. Det menes, at dette er en af de genstridige knuder. Erfarne klatrere genkende dette bjerg farlige og dødbringende. Ifølge statistikker, fra 1865 (datoen for den første bestigning) op til nutiden dette bjerg har kostet mere end fem hundrede mennesker.

Der er ingen nemme måder og ruter. Eksperter siger, at erobringen af bjerget til tider tager et år. At kende sin barske og lunefulde karakter, folk har ikke travlt og gør dig klar til at erobre toppene grundigt.

Demavend

De smukkeste bjerge (foto beviser det) der er i Iran. I placeringen, de er det tredje sted, ære og kaldes Damavand. Vertex er kendt for menneskeheden siden oldtiden, er det nævnt i persisk mytologi.

Damavand - en vulkan. Udgangspunktet for opstigningen - landsbyen halvbilleder. Lokale taxachauffører ved udmærket godt, hvor klatrere lejr, så vejen er aldrig problemer. Budget betragtes som en bus. Klatre op til toppen af bjerget - en farlig proces, så uden en særlig tilladelse dig at det ikke vil give de lokale myndigheder. Federation giver bjergbestigere en særlig tilladelse, som vil gøre det muligt at deltage i gruppen, ledet af en guide og en erfaren bjergbestiger.

Stetind

Den smukkeste bjerg, en del af ratingen, ligger i Norge og er rangeret fjerde. Beliggende i den nordlige spids af mellemstore polære breddegrader på den østlige halvkugle, og anses for at være ganske lav højde. Men hendes skønhed en lille højde (i 1392 m) ikke påvirke. Bjergbestigere sige, at dens udseende ligner en brækket spyd, simpelthen fascinerende.

Den smukkeste bjerg i verden, et foto, som er forbløffende, ligger også i Argentina, Italien, Island, USA, Schweiz, Nepal, Kina. Af den måde, den vurdering inkluderer den kinesiske Mount Kailash, som endnu ikke er blevet erobret af mennesket indtil nu.

bjerge af Rusland

På trods af den britiske ranking russiske bjergbestigere siger, at den mest smukke bjerg ligger i Rusland. Den naturlige skønhed af vores land er meget rigere end alle andre.

Selvfølgelig er den højeste og karakteriseret fængslende skønhed af bjerget - det Elbrus (5642 m). Top, vil hvile mod himlen, og utroligt stejle skrænter forbløffe og fange selv de mest erfarne klatrer. Dette bjerg blev dannet som et resultat af ophobning af vulkansk aske og lava. Særligt slående og tiltrækker elskere af bjergbestigning konstant skiftende højde.

Det er også de smukkeste bjerge i Rusland ligger i Ural og Kaukasus. Mere end halvtreds bjergtoppe har en højde, der overstiger det tal på fire tusinde meter. Omkring to tusind blev aldrig erobret, og bekendtskab med en mand.

For det andet højeste bjerg punkt - Dykh-Tau. I 1888 i den russiske bjergbestigere har erobret dette bjerg, en af de store toppe i Kaukasus. Men dette bjerg er forræderisk og sender kun til dem, der har tilstrækkelig erfaring med bjergbestigning. Begyndere, der aldrig har oplevet klatring en snedækket og stenede overflade Dykh-Tau ikke adlyder.

Flot og næsten utilgængelige bjerg med toppen minde iskolde toppe, er også placeret i Kaukasus. Koshtantau har en højde på 5152 m. Dette bjerg er anerkendt af professionelle klatrere en af de farligste i verden. For mange var det den sidste i livet af en ufuldstændig test.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.