Nyheder og SamfundNatur

Lipa - healing træ

Træ dominerer hele området af kloden. Talrige træer giver skygge i den varme dag. Det er meget almindeligt i Rusland er den lind - træ, der har længe været betragtet lægemidlet.

Lad os gå tilbage lidt i historien ...

Oprindelsen af dette mirakel har sine rødder i Vesteuropa. Slaviske folkeslag også, at det lindetræ - et træ gudinde Lada, et symbol på skønhed og kærlighed. I nærheden af sådanne anlæg ofte kan findes piger, førende danse, synge sange eller havde det sjovt. Man mente, at dem, der brænder kalk, tage en stor synd på sjælen. Denne store træ, mange forfattere skrev digte og ballader. Linden billede pryder våbenskjold en meget gammel by Liepaja.

Lindetræ - et træ, der lever op til 300-400 år. Men det sker nogle gange, at alder linden nå selv 1.100 år. I byparker og haver, det overlever kun op til 100 år. Linden (træ når en højde på omkring 40-70 meter) stigninger hendes tynde grene lave til jorden. På en varm sommerdag, er luften i skoven normalt fyldt med honning aroma, hvilket betyder, at i begyndelsen af Linden blomsterhonning. Mange mennesker spørger "Hvad er kalk?" Træ foto af denne plante er let at finde, meget lig den russiske skønhed slank, glat kuffert kronet netolstym fluffy krone. Træet er almindelig i hele verden.

Linden - træ healing, og så de ikke sige forgæves! Efter alt, i virkeligheden, kan bruges til ekstremt nyttige decoctions lind blomstre, blade eller bark. Lipa er værdsat, selv i moderne medicin, hvor det er fremstillet af ekstrakter af lægemidler. Og, selvfølgelig, i hjemmet ofte bruger alle fordelene ved det mirakel træet. Hvad er så nyttig linden?

I medicin, lindeblade anvendes som et godt værktøj, som fylder i kroppen mangel på calcium, kalium, svovl, nitrogen, men det er vigtigt at koge dem, for ikke at forårsage skade. De blomster af lindetræ indeholder en lille mængde ascorbinsyre, caroten, således fremstillede egnede bouillon. Det hjælper helt at lindre kramper, smerte, betændelse eller udslæt. Medikamenter baseret på en kalk-farvet værdifuld for dens antibakterielle virkning, hjælper i behandlingen af sygdomme, såsom gigt, forkølelse, neurologiske sygdomme og stress. Nyttige egenskaber limefrugter fjernes ligeledes inflammation angina, bronkitis, hovedpine elimination, for besvimelse, feber, smerter i maven og tarmene. Lipu gælder, selv om tuberkulose. Bouillon kan anvendes til skylning af mundhulen. Bouillonen skal infunderes i ca. en time, derefter sende det gennem osteklæde. Brug det i små mængder, kan være en spiseskefuld tre gange om dagen. Det er vigtigt, at stoffet altid har været varmt, ellers går tabt.

En anden meget populær i fremstillingen af lind bast. Det var hendes bark er den mest milde og godmodige, let at arbejde med det, og lindebast sko er ekstremt holdbart og slid.

I denne artikel, vi kiggede på, hvad der er den linden. Træet er meget udbredt inden for medicin, og værdien og smag af lime honning behøver ikke en beskrivelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.