ComputereOperativsystemer

Forbedrede funktioner i Windows 7 ved hjælp af Window anytime upgrade

Ofte brugere, der ikke har de nødvendige færdigheder selv installere, opgradere eller konfigurere operativsystemet, købe en computer eller bærbar computer med præinstalleret gadget producent specifik version af operativsystemet. Men næsten altid installere operativsystemet er en skrabet-down version af Windows 7 - Elementary, Home Basic eller Home Premium. Funktionalitet sådan udgave er begrænset, og det er ikke altid nok til komfortabelt arbejde. I dette tilfælde, for at ændre den aktuelle spørgsmål på mere funktionelle du kan bruge en speciel hjælpeprogram kaldet Window Anytime Upgrade (WAU).

Bestemmelse den aktuelle version af Windows

Den allerførste skridt bør være at identificere installeret på pc-versionen af operativsystemet, versionen og bitdybde, samt de muligheder, som denne revision til brugeren. For at gøre dette, gå til "Egenskaber System" ved at højreklikke på skrivebordet genvej "Denne computer" og vælge "Egenskaber" fra menuen. Her kan du se, hvilken type operativsystem installeret, dens version og andre nødvendige data. Med funktionaliteten af hver af de udgaver opfordres til at konsultere den officielle hjemmeside for virksomheden "Microsoft" i en særlig sektion, der fortæller i detaljer om de aktuelle versioner af Windows.

forsyningsselskaber begrænsninger Vindue Anytime Upgrade

Dem, der besluttede at bruge værktøjet ekspansion WAU OS funktionalitet, bør du vide, at det har flere væsentlige begrænsninger:

- programmet kan opdatere operativsystemet kun modtaget inden for samme ordlængde: 32-bit til 32-bit og 64-bit - 64-bit, henholdsvis;

- oprindelig hjælpeprogrammet virker ikke i Ultimate og Enterprise-udgaverne af Windows 7 (men der er en vej uden om denne begrænsning, som kan findes nedenfor);

- et værktøj designet til at udføre opdateringer kun mellem Windows frigiver, og med dens hjælp er det umuligt at opgradere fra tidligere versioner af OS.

Windows-udgave kan inddeles i niveauer af funktionalitet til rådighed i hver af dem:

  • 1. niveau: Starter, Home Basic, eller.
  • Niveau 2: Extended Home.
  • 3. niveau: Professional.
  • Niveau 4: Maximum.

Øg ramp-up er lavet funktionel. Således kan for eksempel, indledende redaktører kan opgraderes til et af følgende, mere funktionel, og professionel - kun til det maksimale.

Det er også nødvendigt at overveje det faktum, at i processen med opdatering sker kun tilføje ekstra funktioner, der er sandsynligvis ikke vil påvirke din pc hastighed og udvidede udgave vil ikke øge sin hastighed.

Windows 7 Anytime Upgrade: få nye OS kapaciteter

Før du bruger værktøjet, skal du sikre dig, at din computer har alle de nødvendige opdateringer fra Windows Update, samt den seneste "Service Pack".

Utility WAU kræver stabil internetforbindelse samt tilstedeværelsen af nøglen Window Anytime Upgrade, købt gennem detailbutik.

For at starte programmet, skal du gå til "Egenskaber System" fra kontrolpanelet eller genvejsmenuen ikonet "Denne computer" og vælg "Få adgang til ekstra funktioner, sætter en ny udgave af Windows 7". Systemet vil bede dig om at indtaste WAU nøgle tilbud om at komme i nærkontakt med vilkårene i licensaftalen og vise knappen "Opdater", hvortil og tryk på. Opdateringen kan tage op til en halv time af tid, hvor operativsystemet genstarter flere gange. Som et resultat, vil computeren har den nødvendige version af Windows 7.

Sænkning af Windows 7 udgave

En af de vigtigste grunde til at sænke publikationen kan være en overgang fra den pirat "professionelle" udgave på licensen. Det kan være en skrabet-down, men overgangen er ikke tabt tilpasninger og opdateringer. Windows Anytime Upgrade kan du udføre sådan, men du bliver nødt til at foretage nogle ekstra trin, da installationsprogrammet kontrollerer redaktør før opgraderingen.

Til nytte har bestået kompatibilitet test, skal du bruge Registreringseditor til at ændre værdien af den installerede operativsystem udgave.

I HKEY_LOCAL_MACHINE nødt til at gå på stien SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion EditionID og ændre parameteren til den tilsvarende sæt udgave: Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate eller Enterprise.

Dernæst ved hjælp af et hjælpeprogram Vindue Anytime Upgrade skal du vælge "Update. Skift udgave af Windows 7. " Efter afslutningen af opdateringen på pc'en vil blive installeret en ny version af operativsystemet samtidig bevare alle de programmer og indstillinger fra den foregående.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.