ComputereOperativsystemer

Skærmopløsning. debriefing

skærmopløsning - den mest almindelige træk ved ethvert operativsystem, der er helt sikkert kendt af alle brugere af personlige (og ikke kun) computere. Denne egenskab angiver, hvilken størrelse billedet vises på skærmen af enheden i forhold til den faktiske størrelse af sin projektion del. Desuden billedet målt i pixels - prikker på skærmen, der kan tage næsten alle farver.

Men tror ikke, at det afhænger af denne parameter. Ja, det er bestemt vigtigt, men vigtigere end den teknologi, hvormed blev produceret af billedrøret. For eksempel, hvis man ser på størrelsen af tv sovjetiske model og sammenligne det med størrelsen af skærmen, kan det antages, at en "enhed" har imponerende muligheder. Men sovjetiske tv skærmopløsning er lav - kun 240 x 320 pixel (lodret, vandret). Det er overflødigt at sige, at en sådan "overvåge" det er simpelthen umuligt at arbejde?

En anden lige så vigtigt aspekt af billedvisning i høj kvalitet er video kapaciteter. Af en eller anden grund, næsten alle brugere mener, at denne enhed er kun gyldig for spil, men skærmopløsningen er næsten afhænger af mængden af videohukommelse. Selvfølgelig med moderne grafikkort modeller sådant spørgsmål opstår ikke, men hvis man ser ind i fortiden, er det muligt at mærke en masse sager, når strømmen af dette board er ikke engang nok til at afspille videoen eller normale se billeder.

Apropos spil. I de fleste tilfælde, vildt programmer producenterne har lidt interesse i CPU parametre. Men for det, de forfølger - så det er et skærmkort ydeevne. Efter alt, skærm med høj opløsning gør spillet mere farverige, og spilverdenen og figurerne mere detaljeret og ligner rigtige helte. Derfor, hvis nogen vælger at spille en af de sidste kampe, men i det mindste det "sinker", bør du ikke køre til butikken og købe en ny processor, er det nødvendigt at sænke videoindstillinger eller blot udskifte skærmkortet.

En sådan garanti gælder for producenterne selv overvåger. I dag, et stigende antal video og spil programmer til rådighed i den såkaldte "widescreen" format, hvor rammen bredde er mange gange større end højden, ændringen er ikke mulig. For at bringe skærmbilledet til en passende form benytter typisk et særligt program til at ændre skærmopløsningen. Det er muligt, at producenterne af begge produkter indgået en aftale (eller konspireret - som du ønsker det), og løft salg af sit materiale, så det er ikke en ærlig måde.

Der er sådan en ting som skærmopløsning, optimal til computeren. Da det viste sig, ikke bare i størrelsen på billedet er behageligt for øjet. For eksempel, hvis de gamle skærme den optimale opløsning var 1024 x 768 eller 800 x 600, og derefter på de moderne enheder, du kan straks mærke en fuldstændig mangel på komfort.

Typisk moderne operativsystemer (begyndende med Windows XP) selv sætte den optimale skærmopløsning, men hvis det ikke gør, så er denne procedure kan være meget let at implementere. Bare tryk på højre museknap på en fri fra genveje på skrivebordet, vælg Egenskaber, fanen "Indstillinger", og flyt skyderen til den ønskede værdi. I Windows 7, denne situation er enklere: klik på højre museknap og vælg menupunktet af samme navn.

Brugere af operativsystemet skærmopløsning Ubuntu vil ikke forårsage for meget besvær: bør være fine og standardværdier. Alle grafik designet på en sådan måde, der ser optimalt på nogen hardware.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.