ComputereOperativsystemer

Den blå advarsel skærm UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME: hvad man skal gøre?

Sandsynligvis behøver ikke at forklare, hvordan alle brugere af edb-systemer baseret på Windows er ikke kun irriterende, men også bange for, at der opstår "skærm af død» (BSoD). Og hvis der er en anden linje UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME, det gør føre brugeren til et chok. Men lad os finde ud af, om alt er forfærdeligt, og om du kan rette op på situationen uden at formatere disken og geninstallere operativsystemet? Fremadrettet vi konstatere, at det er ganske simpelt. Du skal bare have lidt tålmodighed og tid.

Hvad gør strengen UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME?

Lad os starte med opredeoeniya karakter af fiasko. Først UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME meddelelse, du bare brug for at oversætte fra engelsk. Så alt vil blive klart.

Denne fiasko viser, at systemet ikke genkender startdiskenheden, hvis bogstaveligt - ikke er i stand til at montere den. Som en konsekvens - den manglende evne til at starte "styresystemer" fra det afsnit, hvor det oprindeligt blev installeret. Hvordan håndtere det?

Korrektion UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Windows XP fiasko

Faktisk alt er enkel. I denne situation, vil brugeren behøver installationsdisken eller enhver anden form for Live-cd, hvorfra du bliver nødt til at starte op efter installation af cd / dvd-rom i BIOS som det prioriterede anordning til installation (som regel den parametrene startrækkefølgen, Boot Device Priority, eller noget andet i denne ånd).

Hvis du starter op fra installationsdisken, er du nødt til at vente til installation i den første boks, gå til genoprettelseskonsollen. Dette vil kræve et tastetryk R. Hvis du har en Live CD Du kan også bruge denne overgang, dog kan en særlig sektion være der (det hele afhænger af, hvilken slags software-pakke optaget på optiske medier). Dernæst valgte systempartitioneringen, hvor "Operating System". Du bliver bedt om at indtaste adgangskoden, hvis nogen. Halvdelen gjort.

Nu, for at løse problemet skulle forårsage en kommandolinje (cmd) og til at registrere det på følgende: chkdsk c: / r (dette er en mulighed, hvis det er et system partition C-drevet). Tryk derefter på Enter-tasten og vente til slutningen af verifikationsprocessen. På det tidspunkt, kan det tage omkring 30 minutter, og endnu mere (afhængig af hvilken størrelse systemets volumen).

I processen med at detektere fejl, som er meget interessant, vil det blive produceret ved omdannelsen af de beskadigede klynge filer (angivet med bogstavet R, der er specificeret i testen holdet). Og det giver dig også mulighed for at undgå tab af brugerdata. I øvrigt, kan du bruge bogstaverne og uden at systemet volumen, stadig vil han automatisk blive opdaget. Det samme gælder for kodeordsmeldingen. I nogle tilfælde er konsollen startes uden.

Når kontrollen er afsluttet med succes, kan du bare komme ud af konsollen eller for at registrere et hold exit. Efter genstart skærmen med den linje e UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME længere vises. Retfærdigvis skal det bemærkes, at den meget chkdsk kommandoen i forskellige variationer med tilføjelse af mere eller mindre bogstaver i stand til at korrigere en masse fejl, så det er nødvendigt at studere dem (jf når det kan være nyttigt nok).

For at rette denne fejl i Windows 7 og højere

UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Windows 7 går ned næsten elimineres på samme måde.

Den eneste forskel er, at for den genvej kommandolinjen i overgangen til et system recovery menu kan du bruge kombinationen Skift + F10, selvom hovedsagelig trøste funktioner og den relevante del af menuen. alt er gjort yderligere på samme måde som beskrevet i det første tilfælde.

konklusion

Her, i virkeligheden, alt om denne tilsyneladende upartisk fiasko og udseendet af en blå skærm. Som du kan se, skal vi ikke være bange. Her er det kun nødvendigt at være opmærksom på midler, der vil være nødvendige for at afhjælpe situationen: bootable flash-drev eller krav, samt forudindstillede indstillinger i BIOS. Alt andet er, som de siger, elementær enkel - kun ét hold. Faktisk gør de ovenstående procedurer kan ikke hvad en utrænet bruger, og selv et barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.