RelationerSeksualitet

Loven om tiltrækning

Alle har deres begrebet tiltrækningskraft. For nogle er det et smukt udseende, nogen sætter pris på indre skønhed. Tiltrækningskraft en person er fast besluttet på ikke blot i forhold til det modsatte køn, men også til hele miljøet. Efter alt, den ene eller den anden måde, som vi interagerer med samfundet hver dag, og du skal være en attraktiv person. Fordi det er sådanne mennesker nå mennesker. At gå til mødedatoen. vi forsøger at se værdig, kjole i pænt tøj, vise vores kultur, vi forsøger at være attraktiv for alle. Og så på denne måde ikke vente offensiv frustration du har brug for at kende de love tiltrækningskraft.

Den første er den mest effektive lov - det er loven om tiltrækning. Vi har hele tiden tiltrække noget i dit liv. Det virker alt en tilfældighed, tilfældighed, og så videre. D. Intet sker tilfældigt, og mange har allerede set dette. Loven om tiltrækning. Nogle gange tankens kraft kan være mange gange højere end fysisk magt. Hvis du er i mine tanker ser dig selv som smuk, talentfuld, attraktive, charmerende, mens andre vil se dig som. Hvis du ser din fremtid lyse og rosenrød, når du smiler hver ny dag, og manden på vejen, du er attraktiv. Og loven om tiltrækning er ved at vinde momentum.

Multiplikation kærlighedens lov. Denne lov følger fra den første. God trækker endnu mere god. Såning kærlighed, får du de bakterier, der fra tidspunktet for blomstre og blive til en smuk blomst eller et træ af kærlighed og glæde. Hvis du elsker folk ubevidst de vil elske dig tilbage. Vi elsker dem, der elsker os. Selv bruger alle mulige love tiltrækningskraft, uden kærlighed til de mennesker, du ikke vil få deres placering.

Efter loven om tiltrækning "kort". Denne lov kombinerer mange begreber. Dit visitkort - er:

-priyatny udseende. Du bør altid se godt ud. Og på arbejdet og hjemme, selv når du går ud med skraldespanden, og en tur med hunden, og en vandretur i butikken. Dette er meget vigtigt. Efter alt, ser - det er den første ting, der fanger øjet, senere begynder vi at sætte pris på de indre kvaliteter første dæksel. Og ikke så mærkeligt. Om hvordan vi ser meget afhænger af vores selvværd og andre interne fornemmelser. Jo mere sikker folk føler sig eksternt, jo lettere er det at behage andre. En manglende tillid kun undertrykker vises frygt og komplekser. At sætte attraktive kvinder under det store spørgsmål.

Succesen med en mere loven om tiltrækning. Hvem er ikke tiltrukket af succesfulde mennesker? Hvis dette var tilfældet, så hele vores berømthed elite ville have længe gået i glemmebogen. Men en eller anden grund er det ikke forlade. Hver af de berømte, den rige mand er altid en masse fans. De efterligner, svarende til dem, bliver de trukket, og, selvfølgelig, succesfulde mennesker tiltrække. De kender lovene i attraktion. Så du skal sigte efter toppen. Sæt mål og nå dem. Altid tiltrukket personen kreative, fantasifulde. Med sit syn på livet. Vi er nødt til at finde dig selv i dette liv. At gøre noget er bedre end andre. At have sin egen smag. Dette er Loven om din personlige tiltrækningskraft.

Efter loven om tiltrækning "Optimisme". Fordi det er sådan folk er. De er altid tiltrukket af, hvor bedre, mere komfortabel, varmere, mere munter. I denne fuldstændige sejr positive mennesker. Hvem ønsker at tilbringe timer at lytte til en persons klager og den konstante klynker? Liv og så er ikke en gave, og det er ingen hemmelighed. Men konstant klynker og klager over, hvordan det vil løse problemet? Begynd at ændre verden fra sig selv. Brug alle mulige love tiltrækningskraft. Venligt smil, evnen til at finde det gode i alt, er det ikke let, især i starten, men det er de mennesker mest tiltrukket af. De, der ikke modløse, de, der håber og positive ladninger. Dem med hvem let og behagelig. Og her mandens appel er ikke anderledes end kvinders. Kind, vil munter, sympatiske mennesker altid tiltrække folk. Det er hemmeligheden bag attraktion for alle.

Den første er den mest effektive lov - det er loven om tiltrækning. Vi har hele tiden tiltrække noget i dit liv. Det virker alt en tilfældighed, tilfældighed, og så videre. D. Der sker ikke noget ved en tilfældighed. hvor mange har set. Loven om tiltrækning. Nogle gange tankens kraft kan være mange gange højere end fysisk magt. Hvis du er i mine tanker ser dig selv som smuk, talentfuld, attraktive, charmerende, mens andre vil se dig som. Hvis du ser din fremtid lyse og rosenrød, når du smiler hver ny dag, og manden på vejen, du er attraktiv. Og loven om tiltrækning er ved at vinde momentum.

Multiplikation kærlighedens lov. Denne lov følger fra den første. God trækker endnu mere god. Såning kærlighed, får du de bakterier, der fra tidspunktet for blomstre og blive til en smuk blomst eller et træ af kærlighed og glæde. Hvis du elsker folk ubevidst de vil elske dig tilbage. Vi elsker dem. som elsker os.

Efter loven om tiltrækning "kort". Denne lov kombinerer mange begreber. Dit visitkort - er:

-priyatny udseende. Du bør altid se godt ud. Og på arbejdet og hjemme, selv når du går ud med skraldespanden, og en tur med hunden, og en vandretur i butikken. Efter alt, er det meget vigtigt udseende er den første ting, der fanger øjet, senere begynder vi at sætte pris på de indre kvaliteter første dæksel. Og ikke så mærkeligt. Om hvordan vi ser meget afhænger af vores selvværd og andre interne fornemmelser. Jo mere sikker folk føler sig eksternt, jo lettere er det at behage andre. En manglende tillid kun undertrykker vises frygt og komplekser. At sætte attraktive kvinder under det store spørgsmål.

Succesen med en mere loven om tiltrækning. Hvem er ikke tiltrukket af succesfulde mennesker? Hvis dette var tilfældet, så hele vores berømthed elite ville have længe gået i glemmebogen. Men en eller anden grund er det ikke forlade. Hver af de berømte, den rige mand er altid en masse fans. De efterligner, svarende til dem, bliver de trukket, og, selvfølgelig, succesfulde mennesker tiltrække. Så du skal sigte efter toppen. Sæt mål og nå dem. Altid tiltrukket af personen kreative, fantasifulde. Med sit syn på livet. Vi er nødt til at finde dig selv i dette liv. At gøre noget er bedre end andre. At have sin egen smag. Dette er Loven om din personlige tiltrækningskraft.

Efter loven om tiltrækning "Optimisme". Fordi det er sådan folk er. De er altid tiltrukket af, hvor bedre, mere komfortabel, varmere, mere munter. I denne fuldstændige sejr positive mennesker. Hvem ønsker at tilbringe timer lytter til nogen klager og konstant nagende. Liv og så er ikke en gave, og det er ingen hemmelighed. Men konstant klynker og klager over, hvordan det vil løse problemet? Begynd at ændre verden fra sig selv. Venligt smil, evnen til at finde det gode i alt, er det ikke let, især i starten, men det er de mennesker mest tiltrukket af. De, der ikke modløse, de, der håber og positive ladninger. Dem med hvem let og behagelig. Og her mandens appel er ikke anderledes end kvinders. Kind, vil munter, sympatiske mennesker altid tiltrække folk. Det er hemmeligheden bag attraktion for alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.