RelationerSeksualitet

Du og jeg - en vidunderlig familie! Som ophidse kone i to trin

Desværre er det meget ofte sex mange par at få noget arbejde af deres opgaver. Dette skyldes den uordnet levende, problemer på arbejdet, syge børn og så videre. Vi kvinder, i disse tilfælde ofte nægtet deres ægtemænd på grund af den "hovedpine". Kære mænd, at dit ægteskabelige forhold ikke er præget af sætningen kone "kommer snart, og søvn", læse denne artikel. I det du vil lære at indlede en kone.

Passer alle klogt

Gutter, ikke antage, at din familie lykke hviler kun på de begivenheder, der finder sted i sengen under sex. Tværtimod, du skal justeres på forhånd på ham. Hvordan? Nu lærer vi.

Hvordan at indlede en kone. trin et

tid

Til at begynde, lave to eller tre telefonopkald til hende i løbet af arbejdsdagen. Utter sådan fraser, som synes at være, og ikke betyder noget, men er ledsaget af søde ord. Hen mod slutningen af hendes arbejdsdag, kan du sende sms spændende. Hans kone vil blive glad - tro mig!

aften

Nat står regne middag med stearinlys. Tal langsomt. Tal med sin kone, hvor glad du er med hende. Glem ikke, kvinder elsker med deres ører. Hvis du er planlagt for en aften nogle husstand ting, gøre dem sammen med sin kone i en temmelig legende måde. Glem ikke at snige kysse hende på steder, der engang var hendes erogene zoner. Hvis din kone kan lide at nappe den til røven, sørg for at gøre det.

Hvordan at indlede en kone. trin to

Så er det første skridt på vejen til ægteskabelig lykke gjort. Din ægtefælle er allerede en ægte sex. Men det er stadig ikke begejstret i en fysiologisk forstand. Husk, at det er meget spændt kone - det er bare en hvirvelvind i sengen! Spørg ikke hendes køn, så snart du fastsætter i seng, eller kan tilbagebetale "flamme af lidenskab". Til at begynde med meget intellegentnogo invitere hende til sengen af kærlighed: Tag en hånd og tage hende til sengen. Sætte sig ned sammen og, for første gang, begynder at skænke kys. Først - på læberne, så - i hele kroppen. Mænd, du dig selv fra denne ophidset, vil og derfor giver sine egne følelser!

Affection og petting. Brug forspil og, hvis du ønsker det, petting. Lad din kone til at få din første orgasme lige fra kontakt med dig gennem tøj (for eksempel, når det antager den udgøre "rider" og gnider gennem hendes trusser på den erigerede medlem af hendes mand). Guys, husk: den store glæde at modtage din kvinde, jo mere hun vil give det til dig!

Cunnilingus. Oralsex fra sin mand - det er det rigtige værktøj til at løse problemet med, hvordan man indlede kone. Skub hendes våde trusser til side og starte med en ægte interesse for at kærtegne hendes klitoris, mens trænge fingre ind i skeden ... Bring ægtefælle, indtil den anden orgasme.

Sex og sex igen! Hun oplevede en anden orgasme og halte? Okay, er det tid til at handle! Slå hende på ryggen og gravet ind i hendes bud barm og glat, som en ung hingst! Hvordan kan du ændre arbejdsstillinger ofte, gøre din ægtefælle bogstaveligt kvæle fra deres orgasmer!

Mænd, husk kardinal reglen om kærlighed: god ikke den mand, der tvang en kvinde til at sove med ham, og den, der var i stand til at behage hende! Held og lykke, gutter!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.