ModeTøj

Kort nederdel: modetrends 2013

Foråret kom, og kort nederdel igen bliver relevante. Bær en smuk slank figur, kan det medføre beundrende blikke af mænd og misundelse af den kvindelige halvdel. Og hvis før mini-nederdel havde en enkel, stram hofte silhuet, nu kvinder i mode stylister har præsenteret en række muligheder og teksturer af stof afskårne produkter.

Meget populær kort denim nederdel, som kan være ikke blot direkte, men også trapezformet. Slidt med en simpel t-shirt (T-shirt), en let halsklud og mokkasiner, kan hun give billedet af nogle sportslighed og kvindelighed på samme tid. I kombination med en streng jakke, bliver det ud fra stil "afslappet". Det er i virkeligheden en kort nederdel Bomuld er en universel ting i kvindernes omklædningsrum, og det var så meget populære. Særligt fordelagtigt at kigge et sådant produkt med en bred åg, som trækker silhuet og endda i stand til at skjule en lille mave. En anden uomtvistelig fordel af korte denim nederdele er, at de kan bæres både sommer og køligt efterår, dygtigt at kombinere det med lys bluser, derefter med hyggelige trøjer og jakker.

På toppen af popularitet i år - en storslået kort nederdel af flere lag stof med flæser og flæser. Sådan en ting ville være at bære figursyet med nem ridning. En advarsel: denne form af skørtet er kun egnet til højbenede piger med en temmelig smalle hofter og skårne, lyse og luftige stof antyder, at disse skørter udelukkende er beregnet til sommeren.

For den kolde årstid vil passe uld sweatere, strik, tweed og andre varme stoffer, der er perfekt kombineret med ensfarvede strømpebukser. Og hvis sommeren og foråret, de mest relevante er en lys blomster print, så faldet ville være passende kort nederdel i et bur, som traditionelt syet af tykke materialer. Fra hvad de skal bære sådan en ting til tøj ikke se kedelig, grå og for forsigtig, fordi på grund af stereotyper celle ses af mange som et symbol på stringens og integritet?

Som regel kort nederdel i et bur kombinerer flere farver, så som en lys accent til ensemblet kan omfatte et tørklæde, et armbånd eller en håndtaske af en af tonerne. Yderbeklædning være monokromatiske, neutrale farver - fx varm rullekrave under halsen. Det maksimale, der er tilladt - det melenky blomst eller tynd diskret stribe. Men hvis du ikke er sikker, er det bedre at give fortrinsret til den første udformning. Også, ikke bære samtidig to ting plaid.

Da disse skørter er i betragtning til denne vinter, er de selv-farvet med sorte strømpebukser og sko eller støvler samt egnet top kort blazer jakke eller Den monteres. Bright accent kan være en beret, handsker og håndtaske.

Kategorien af efteråret og vinteren nederdele inkluderer lædervarer - en tendens i år. Designere tilbyder en bred vifte af farver og stilarter. Hvis du vælger dette punkt, skal den øverste være tilbageholdende og kortfattet.

Endelig, for ikke at se vulgær i en kort nederdel, er du nødt til at tænke grundigt over de andre dele af ensemblet. Det bør tage hensyn til den regel, at hvis bunden er åben, så den øverste skal være lukket, og omvendt. Ellers risikerer du at miste den "smag" af billedet og nogle mysterium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.