ForretningForretningsmuligheder

Anordning til hotdogs - især udvælgelse og gennemgang af fabrikanter

Adepts af en sund kost er magtesløse, når det kommer til fastfood. På sådan en lækker, sådan skadelige. Spises på flugt, desværre, du vil blive talt, hvis du misbruger det, men nogle gange kan man forkæle dig selv. Hotdog - den perfekte repræsentant for "fastfood". Lækre, rig, relativt ikke-fedtet og tilfredsstillende. Ja, maden er ikke for hver dag, men stadig. Hotdogs er ekstremt populære blandt befolkningen - er det praktisk at have, og du kan købe overalt. Overflod punkter, der tilbyder denne parabol, endnu en gang bekræfte vores ord. Hvis du beslutter at oprette et lille selskab til produktion og salg af hotdogs, så er denne artikel vil hjælpe dig med at forstå det udstyr, som helt sikkert vil være behov for i processen. Hvordan at vælge den enhed til produktion af hotdogs enhver medfølgende udstyr nødvendig, se nedenfor.

Hvad det består af, og hvordan at lave mad?

Hotdog - en parabol kendt i hele verden. Denne bolle fra hvidt mel, fyldt med pølse. tilsat forskellige smagsstoffer fyldstoffer, hvis det ønskes. Oprindeligt en hotdog fra USA, men i dag næsten alle lande i verden har sin egen, særlige variation med henvisning til den særlige kultur. For eksempel i den svenske hotdog bolle anvendes i stedet for kartoffelmos, i Australien pølse erstattet hummer.

Det generelle princip er som følger:

 • Boller er opvarmet og skåret langs hele længden, der danner en slags lomme.
 • Frankfurtere opvarmet (i nogle tilfælde, stegt) og indlejret i en knold.
 • Oven i pølse toppings tilføjes at smage - som regel sennep og ketchup. Tilsættes eventuelt mayonnaise, ristede løg, syltede agurker, etc. D.

En komplet liste over nødvendige udstyr

Først skal vi beslutte, hvordan nøjagtigt, som du planlægger at lave mad hotdogs.

Der er 2 muligheder:

 1. Industriel brødrister, som opvarmer og ruller en rullegrillen, som vil blive jævnt steger pølser.
 2. Komplet apparatur til franske hotdogs. Det er en alsidig maskine, der omfatter en emballagebeholder hvor stegte pølser, og varmeelementerne i form af stifter - de skal være monterede ruller. Pins danne et hul i crumb for pølser, parallelt inde i en bolle opvarmning.

Dækker udstyr omfatter:

 • køleskab, hvor pølsen lagres og topfraktioner;
 • desktop udstillingsvindue Gastronorm. Det bruges i processen med opbevaring og udstilling ledsager nedskæringer, som går til de vigtigste hotdog;
 • neutral drev, hvor brødet er lagret.

Dybest set, det er alt. Du kan supplere listen, hvis det ønskes, Skabe køleskabe til drikkevarer, larem fryseren i is salget, og så videre. D.

Apparater til hotdog fra Kina

Kina har altid været foran resten, når det kommer til billig teknologi. Dette udstyr foretrækker at ejere af små prikker, som er sæsonbetonet - udgifter til udstyr fuldt kompenseret for det arbejde periode, den erhvervsdrivende forbliver i positivt territorium, mens mere eller mindre alvorlig skade på det lejede til skrot, der er til at reparere ofte koster mere end en ny enhed for varmt .. -doga.

Også den kinesiske produktionsudstyr har et attraktivt udseende, der tjener som ekstra reklame. Hvis du planlægger at komme i gang med en lille butik, for at prøve deres hånd, anbefaler vi dig at holde på den. Bemærk følgende mærker:

 • Convito;
 • Starfood;
 • Airhot;
 • JEJU;
 • Viatto.

Den prisseddel i kinesisk kunst var en lav - fra 7.000 til 15.000 rubler, afhængigt af præstationer.

Apparater til hotdog fra Rusland

Rækken af russiske producenter, der er engageret i at udstyre catering, kan du også finde udstyr til tilberedning af hotdogs. Deres kvalitet er et hoved højere end de kinesiske producenter. Dette kan ses på materialerne, af samlingens, varmeelementer.

Russisk udstyr til tilberedning af fastfood er i stand til at tjene i løbet af årene, til genstand for regelmæssig service. Vi anbefaler, at være opmærksom på følgende virksomheder:

 • "APEC";
 • "Sik";
 • TMM.

Indenlandske producenter er i stand til at levere en pålidelig, holdbar maskine til hotdogs. Prisen for det, afhængigt af modellen, svinger fra 15.000 til 25.000 rubler.

Maskiner fra Europa

Det udstyr fremstillet i Italien, Frankrig, Tyskland, upåklagelig kvalitet. Den eneste "men" - den er designet til at udstyre de små virksomheder.

Europæiske apparater til hotdog giver hovedsageligt yndefuld fransk hotdog. Producenter har følgende:

 • RollerGrill (en legende på markedet);
 • Sirman;
 • Bartscher.

Den gennemsnitlige pris - omkring 30.000-35.000 rubler.

Amerikanerne ved, hvordan man kokken hotdogs. Udstyr fra USA

US udstyr til tilberedning af hotdogs - valget af dem, der sætter pris på skalaen. Hvis du planlægger at installere boder på et sted med høj trafik, anbefaler vi, at du er opmærksom på mærker fra USA.

Grill til madlavning "hot dogs" af amerikanske producenter i de fleste planetarisk type. Arbejdsområdet består af to uafhængige kamre - det første på holderen på karrusellen skrive ensartet ristet pølse, den anden - gjort opvarmning boller bakke fugt luftmætning.

Så mærker, der kan give dig en fremragende enhed for hotdog. Pølse i en global test er fastsat for dine kunder:

 • Gold Medal Products;
 • Star.

Prisen varierer fra 50.000 til 600.000 rubler, afhængigt af præstationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.