ForretningForretningsmuligheder

Hvordan laver og hvordan du annullerer en ordre på "Aliekspress"

"Aliekspress" - en af de mest berømte shopping hjemmesider, der er indsamlet et stort udvalg af varer. Produkt ordre på "Aliekspress" giver en masse fordele: lav pris, hurtig levering, interessante mønstre, som ikke altid kan findes i deres eget land. Et stort antal russere køber allerede på dette websted, men stadig en stor del af befolkningen, mens ligeglade med Internet shopping. I virkeligheden, for at købe noget på dette websted, du behøver kun at oprette en konto, skal du vælge en sælger til at betale og få dine ting. Men i denne artikel vil jeg fortælle dig mere om, hvordan du annullerer en ordre på "Aliekspress", og hvad man skal gøre, hvis din ordre er frosset. Men første ting først.

Søg og udvælgelse af varer

For at gøre det nemmere at navigere rundt på webstedet, jeg rådgive straks oversætte det til russisk. Dette kan gøres ved at klikke på "Vælg et sprog" i højre hjørne af siden. Nu er alle de mange forskellige produkter til rådighed for at forstå, til hjælp for området er opdelt i mapper.

For at vælge den bedst egnede produkt, du har brug for at sætte et flueben i de relevante kolonner i søgningen. Lad os se på dem i flere detaljer.

Gratis forsendelse - Denne indstilling viser kun produkter med gratis forsendelse fra Kina. Af den måde, de fleste leverandører tilbyder denne mulighed, hvor ordren sendes via luftpost Kina.

  • Topkarakter - viser produkterne kun med en høj rating hos køberne.
  • Salg varer - nedsatte produkter.
  • Sælger Online - forhandlernet.
  • 1 Piece Only - viser kun de varer, der sælges stykvis.

Valg Sælger

Dette afsnit er især vigtigt for dem, der gør en reservation gennem "Aliekspress" for første gang. Når du vælger et produkt, bør der lægges særlig vægt på sælgeren: sin rating, antallet af positive og negative anmeldelser. Til hjælp for købere til at "Aliekspress" indført særlige symboler, der tillader dig at vurdere pålideligheden af denne person. Sælger med "diamanter" eller "krone" kan betragtes som god. Selvfølgelig kan du bestille et produkt og "medaljevinder", betyder det ikke, at det giver en lav kvalitet produkt. Alt sagen i antallet af solgte partier. En snuble på lav kvalitet ting, kan du endda den mest fremtrædende af sælger.

For at undgå dette, omhyggeligt studere sektion med anmeldelser. Der, købere sat på vurdering af produktet en fem-stjernet skala, og ofte efterlade kommentarer. De kan være særdeles nyttig, fordi mange antyder der er overensstemmelse med udbudsbetingelserne og det rigtige produkt, den dimensionelle nøjagtighed af bordet, kvalitet og andre vigtige parametre.

Bestilling og betaling

Ved bestilling, kan du indtaste din adresse eller adressen på slægtninge og venner. Det er vigtigt at bemærke, at alle de data, der udfyldes kun latinske bogstaver. I overensstemmelse med de russisk-postregler, skal du angive ikke kun navnet, men også den mellemnavn. Du kan betale med en hvilken som helst bekvem metode: Visa-kort eller MasterCard, QIWI, Webmoney og andre.

Frosne ordre "Aliekspress"

Vi bør også tage fat på emnet for frosne orden, betegnet FROSNE. købere starte en sådan status kan være skræmmende, men vær ikke bange. Det betyder kun én ting: "Aliekspress" bekymringer om sikkerheden af dine midler. Frosne ordre siger, at der i udtalelsen fra hjemmesiden, sælger er en usikker aktivitet, og din ordre vil blive kontrolleret. Du behøver ikke at gøre noget. Vi kan kun vente. Typisk er sådan en kontrol foretaget i løbet af ugen. Sælgeren skal give administrationen af de nødvendige data for denne periode, og du vil modtage dit køb. Hvis han ikke gør det, så er dine penge tilbage så hurtigt som muligt. Meget sjældent er, at sælgeren ikke kan svare (er på ferie eller syg), så pengene er returneret, og derefter produktet stadig kommer. Igen, det sker meget sjældent.

Hvordan til at annullere en ordre på "Aliekspress"

Lad os sige, du har bestilt varen, men det viste sig, at denne ting er ophørt med at behage dig, du har valgt en anden, og så videre, og nu du er interesseret i kun én ting .. Hvordan til at annullere en ordre på "Aliekspress"?

Den nemmeste løsning - at nægte at betale den. Du skal bare ikke behøver at betale for ordren inden for 20 dage, og det vil automatisk blive annulleret.

Hvis du allerede har betalt for køb, men sælger har ikke sendt det endnu, skal du klikke på «Anmod Ordreannullering», som vil blive vist én dag efter betaling. Det skal forstås, at systemet er kun et mellemled mellem dig og dem, der sælger, så din ordre blive annulleret kun med samtykke fra den anden part.

Du kan få pengene tilbage, selvom ordren er blevet sendt, men kun gennem sektionen debat. Muligheden for en tvist vises et par dage efter afsendelsen. Denne periode afhænger af leveringsservice. Sælgeren at skrive om ønsket om at annullere ordren eller til at klage til administrationen og forværre striden.

Nu hvor du ved , hvordan du annullerer en ordre på "Aliekspress", så du kan trygt bestille dette ønske. Og endelig, en lille, men vigtig råd: vælg sælgeren omhyggeligt, analysere svarene, sammenligne, og så vil du finde en stor ting!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.