HjemlighedHavearbejde

Blomster med lilla blomster. Smukke lilla blomster - navne, fotos og vaskeanvisninger

Lilac gren lækkerier os med sin blomstring kun én gang om året. Men ikke kun hun er i stand til at bringe til haven sarte farver. Der er andre blomster med lilla blomster, som vil oplive dit websted i løbet af sommeren og endda efterår. En række af former og størrelser gør det muligt at skabe interessante kompositioner for enhver smag. Smukke lilla blomster - navne, fotos og anbefalinger om pleje finder du senere i denne artikel.

usædvanlig smuk

Mange børn kan ikke lide løg, men vær sikker på, den slags er det nødvendigt for dem at smage. Vi taler om Allium. Han har gigantiske balloner blomster med lilla blomster, krummer på stammen 80-150 cm høj.

Og med alt dette Allium (Allium giganteum) - denne plante er nem at passe, og selv på lang sigt. Det er uhøjtidelig til jorden, men tåler ikke vand stagnation og generelt klarer godt med tørke. Han har brug for sollys i en stor mængde, men det er tilrådeligt at plante denne blomst i private, ikke blæsende områder.

Den eneste betingelse, der sætter Allium - dette efterår plantning. I dette tilfælde pæren nødt til at grave ned i jorden til en dybde svarende til sine fire diametre og være mellem dem fri afstand på mindst 20 cm. Hvis jorden ikke er rig, er det nødvendigt at gøde.

Forskellige sorter af Allium blomstrer på forskellige tidspunkter, men efter blomstringen, dør sit løv, så du skal sørge for, at andre planter har dækket det, og sengen var ikke tom.

Smukke, duftende og nyttig

Opremse blomster med lilla blomster, kan man ikke glemme lavendel. Med det, vil dit websted være ikke blot et stykke af den franske Provence, men også en glimrende kilde til råmaterialer til hjemmelavede puder og poser, der hjælper lindre stress og søvn. Hvis du lægger dem i skabet, vil du finde ting er ikke kun delikat duft, men du også slippe af med møl, der ikke kan lide denne plante.

Lavendel vokser som en busk med lange ben, på hvilken de små blomster er anbragt.

Formeres ved frø, hvilket er meget tidskrævende, eller lagdeling. også sker for at være til rådighed i form af voksne planter i potter.

Det bør erindres, at det er varme-elskende plante, så hvis du har et køligt klima, er det bedst at holde det i potter og læg dem i et rum med skarpe temperaturgradienter.

Den væsentligste betingelse for en vellykket vækst af lavendel - en solrig og ventileret område, med lette sandjord, som væger fugt godt. Men vanding det kan lide, så længe vandet ikke blive hængende. I modsat fald kan anlægget blive offer for svampesygdomme.

phlox

Dette anlæg har en masse varianter af farve: hvid, purpur, blåt og pink-lilla blomster vil manifestere sig i al sin pragt i det sene forår og sommer. Den vokser godt, det har en behagelig aroma, god forskydning og tiltrækker sommerfugle.

Voksende phlox kan være svært kun i tropiske områder med høj luftfugtighed - så det er udsat for angreb af meldug.

I alle andre tilfælde, er det ganske fordringsløse staude.

Phlox kan lide fuld sol, men kan stille op med en lys skygge. Anlægget er let at formere ved stiklinger eller ved lagdeling i stedet vokset fra frø. Krav til jorden i forskellige kvaliteter kan variere noget, men det absolut skal være løs og godt vand gennemtrængelig.

Phlox skal vandes mindst en gang om ugen, fodre komposten i foråret, dække med barkflis, afbrød døde blomster. Vinteren skal skæres til en højde på 20 cm og dækning.

Hvert 2-3 år bliver nødt til at opdele floks.

Luksus Aquilegia

Hvis du planter denne plante på sitet, så være parat til at gå videre til glæde for gæsterne, misundelse af naboerne, og spørgsmålet: "Hvad er den lilla blomst?" Fordi passere Aquilegia ikke beundre det umuligt. Navnet stammer fra det latinske aquila - Eagle, på grund af ligheden lidt fremspringende lapper med udbredte vinger på en fugl.

Columbines kan formeres ved frø: de er sået i midten af foråret. Men i dette tilfælde planten vil blomstre til næste år. Hvis du ikke kan lide det, kan du købe stiklinger Aquilegia eller allerede dyrkede planter.

interessant feature

Mærkeligt nok, men denne udsøgte på type blomst hører til rhoeas, hvilket er ganske praktisk, fordi hans liv er ikke lang sigt - 3-4 år, og det tidspunkt, hvor de gamle blomster begynder at dø, vil du være klar til nye forandringer.

Aquilegia blomstrer i slutningen af foråret, i ca. 4 uger. For at danne store knopper, skar de gamle bevoksninger. Hvis en sådan pleje til tider ses igen flor.

Aquilegia elsker solskin, men i varmere områder af sommeren, kan hun blive ramt af et overskud af det, så det er bedst at plante den i lyset skyggen af træerne. Jorden skal rigeligt kompost ved plantning og derefter glem ikke at fodre den månedlige blomst vandopløselig gødning for planter.

Uhøjtidelig og smuk

Hvis du er på udkig efter en effektiv og nem at passe blomster med lilla blomster, iris så du er perfekt. Deres palet er meget bred, er det ikke kun flamme-røde arter. Og så mange nuancer af lilla. De blomstrer i forsommeren, der er sorter at re-flor senere. I nogle arter, den blide, sarte aroma, og nogle er i færd med at udvælgelsen næsten mistet ham, men blev større og fik en interessant farve.

Iris har brug for mindst 6 timers sol om dagen - jo mere, jo bedre. Deres jordstængler bør ikke drys jorden, eller de kan begynde at rådne, og det er til skade for anlægget. Af denne grund, bør jorden være lys, med sand og kan ikke bruges bioklip til ikke ophobes fugt.

Iris - planter selvforsynende, den bedste fornemmelse i plantning sammen med naboerne. Men glem ikke at efterlade nok plads mellem dem, fordi de hurtigt vokse, og du bør være i stand til frit at dele buskene efter behov (hvert 3-4 år).

Iris jordstængler formere sig. Selv om de producerer frø, er dyrkning af planter ikke anbefales, da det sjældent sparer sortsegenskaber. Landing af plantemateriale, eller ved at dividere Bush gør i august.

Om vinteren, bør bladene skæres.

Som du kan se, ikke blot en gren af lilla prale delikat farve og smag, det har en masse andre lige så værdige konkurrenter. Selv om det er bedre at sige - kammerater, fordi du ikke skal begrænse dig selv til skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.