TravelingRejsetips

Kulturelle arenakampe - KRK "Uralets", Ekaterinburg

Hovedstaden i Mellemøsten Ural - en metropol med udviklet infrastruktur. Rejsende by byder kulturelle og sportslige en verdensklasse begivenhed. En af grundene til massive hits - KRK "Uralets". Ekaterinburg prale en arena af sportsbegivenheder og koncerter.

Ændring af navnet på objektet - en krønike perioder med social udvikling. Palace of Sports, Ice Palace, arenaen "Uralets". Ekaterinburg gentagne gange set ændringen af navnene på kultur og underholdning kompleks siden 1970.

Is og spænding

Fem og en halv tusinde pladser afventer publikum af sport og musik shows.

"Uralets" - især skøjtebane. Continental Hockey League kampe afholdes på isen af en sports kompleks "Uralets". Ekaterinburg ser "rigtige" slag favorit hockey klub "Motorist", og kvindernes hockey hold.

CBC "Uralets" regelmæssigt russiske kunstskøjteløb mesterskabet. Atleter, trænere og dommere positivt evaluere kvaliteten af isen, omklædningsrum og brusebad arrangement, organisering af ordren på tribunerne.

Blandet kampsport fagfolk afslører den stærkeste i turneringen, som tilbyder en platform for Arena "Uralets". By i december 2016 blev bekendt med førerne af områder, skoler og teknikker til kampsport, og hædret vinderne af turneringen.

Når befriet fra massen programmer Arena "Uralets", Ekaterinburg inviterer beboere og besøgende til hovedstaden i Middelalderens Ural fix skøjteløb færdigheder. Rimelig gebyr for adgang til isen tiltrækker fans til at køre på is.

Tidsplanen for sport stadioner opstår pauser mellem konkurrencer. Så legeplads er til rådighed for showbusiness. Koncerter af stjerner i forskellige områder af rock musik inspireret metropol beboere.

Tilskuere, der deltog koncerterne i andre byer sites, bemærk "lette" inspektionen foran komplekset. Husk, den ydre enkelhed og lethed - en indikator for høj faglig uddannelse. Retshåndhævende myndigheder forstå, at folk kommer til gode følelser, og træffe foranstaltninger til at opfylde forventningerne.

Rent hvor ikke kuld

Fugleperspektiv af kulturel og underholdning kompleks som en bil. Hurtigt det flyver, passer ind i svingene af livet og erhvervslivet. Leje-frit område belastning akkumuleres midler til genindvinding af vedligeholdelse af infrastrukturen koster KRK "Uralets".

Det første tilfælde i steder tusindedele skarer i lang tid - en ren, ordentligt arbejder toiletter. Fordi sanitet - det er ikke nogen lille ting. Publikum sæder er tilfreds med tilstanden af privatlivets fred i den CBC "Uralets". Ekaterinburg bekymrer sig om sit rygte.

At opdage layoutet af komplekset på tidspunktet for hockey spil, andre sportsgrene kampe, koncertarrangementer. Plan af arenaen "Uralets" for hockey kampe præsenteret i figuren nedenfor.

Hvis hockey antal pladser lig til 5000, så på det tidspunkt arena rockkoncerter omformateret i auditoriet, og antallet af besøgende steget til 7.000.

Når du køber en billet til teatret kassereren beder for at vælge den bebyggelsesplan. "Uralets" Ekaterinburg sætter et eksempel for arrangørerne af underholdning komplekser.

"Uralets" lære at

Et af de områder af kulturel og underholdning kompleks - klubber for børn. Sunde børn - Sund Nation.

Den yngre generation af skole og førskole alder kværner færdigheder i sportsklubben "Silver Horse".

Udvikle og fremme sundheden for kroppens tilbyde børn to fitness klub.

Fans musketerer uddannet i skolen af olympisk reserve i hegn.

Planer og muligheder

Konstant udvikling proces ordningen KRK "Uralets". Ekaterinburg beslutter tredobbelt opgave:

  • Reducer den økonomiske byrde for byens budget.
  • Gem den sociale objekt.
  • Forbedre betingelserne for tilskuere.

Planerne omfatter opførelsen af arenaen af et nyt sportskompleks på stedet ved siden af tv-tårnet. Finansiering renovering og byggeri af komplekset tager på haj virksomhed - Ural Mining og Metallurgical Kombiner.

retninger

Din egen bil eller offentlig transport vil ikke være svært at komme til CBC "Uralets". Ekaterinburg loyale over for de fans holde sig og pucken. Varighed af rejseudgifter fra Nord og Syd busstation - 40 minutter. Fem busstoppesteder, sporvogne og taxaer er placeret i en afstand af 200-700 meter fra isen palads.

parkering er til rådighed ved siden af den kulturelle og underholdning kompleks. I løbet af mesterskaber og turneringer parkering lukket "af tekniske årsager", den formodede essensen af "fejl" - muligheden for fri bevægelighed til konkurrenternes, trænere og dommere.

Hvis de herboende tilskuere ser arrangementer er planlagt i et par dage, siden de komplekse "Uralets" beliggende hoteller for enhver stat personlige budget "Moskovskaya Gorka", "Green Park Hotel" og "Art Hostel Green Grove".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.