SundhedAlternativ medicin

Theta bølger for healing og søvn

Ofte i desperate situationer folk begynder at stole på sig selv og ikke på de nymodens opfindelser og resultater inden for medicin. Dette er, hvad der skete i situationen med Viannoy Staybl, der var alvorligt syg og kunne ikke vente på hjælp fra den officielle medicin. Cope med sygdommen var meget vanskelig, og kvinden var på randen af døden. Hun sat på en højere magt, og var i stand til at skabe selvhjælp og helbredende system, baseret på theta bølger. Hvad er det og hvordan fungerer det? Ikke alle vil forstå.

Den unikke metode

Når vi er syge, kan vi klage over den højt liv, og dermed anerkende deres uheld, sort bånd. Der er en teori om, at de tanker, der går ud i rummet, bliver materiale. Det brokkede af mangel på penge, vi fratager os selv penge så godt give os sådan en opsætning. Tænk på resultatet, hvis du søger klager?!

Men for at skabe gunstige betingelser for interaktion med kosmos er muligt gennem den praksis, udvidelse af bevidstheden. I dette tilfælde, vores hjerne skifter til den ønskede frekvens, og fysisk er vi justeret til en mere optimal måde at fungere på kroppen. Her er den tilstand af dyb afslapning af hjernen genererer theta bølger.

Ofte en sådan tilstand fører til at sove. Du kan også løse denne betingelse ved daggry, når drømmen bliver til lys og fragmentarisk og sløret grænsen mellem vågen og sovende. Det er i disse øjeblikke, du kan sætte dig op til at blive helbredt af nogen sygdom. Antagelsen er naturligvis meget fristende. Nu skal du finde ud af, hvad man skal gøre?

Hvad er det her

Så theta bølger - er grænsen mellem det bevidste og det ubevidste. Hvis du lærer at styre det, kan du få mulighed for at påvirke den magtfulde underbevidste del er normalt ikke tilgængelige for os. Der er en vis logik, fordi vores krop har alle de nødvendige ressourcer til korrekt drift og helbredelse af nogen sygdom. Hvis vi kan starte helingsprocessen, kan sygdommen ikke stå.

Theta bølger holde en højere kapacitet til dyb healing, læring og endda vækst. Det menes, at de er karakteristiske for mennesker med høj kreativ data og evnen til at gå dybere niveauer af afslapning samt meditation og hypnose. Men i virkeligheden, sådan betingelse er mere almindelig hos mennesker, der er berøvet opmærksomhed, såvel som i underlagt psykiske lidelser. Det er mere, og folk er drømmere, der lever i sin egen verden.

næsten synsk

Hvis du vil blive beherskes af meditation theta bølger, vil intuitionen vokse sig stærkere. Vil åbne op for muligheden af telepati, clairvoyance, evnen til at se i fremtiden, og endda ændre DNA! Med andre ord, denne færdighed forvandler mennesket til et væsen mere perfekt. Du vil være i stand til at gå til et andet niveau af kommunikation med Skaberen, og der er det nemt at skabe øjeblikkelig healing, til at virkeliggøre det ønskede og endda ændre den fysiske virkelighed. Selvfølgelig omfanget af denne indvirkning på den skæbne bestemmes af graden af bevidsthed. Det vil sige, du bør ikke stole på det faktum, at, at være i stand til at styre din søvn, vil du blive en psykisk.

den menneskelige hjerne ressourcer

Tarme af den menneskelige hjerne og nu studeret kun en lille fraktion. Vi er ikke klar over, hvad vi er i stand til. Men én ting kan allerede siges med sikkerhed. Så vores hjerne er i stand til at generere bølger af forskellige intervaller. For eksempel beta bølger afspejler tilstanden af den normale opmærksomhed, vågen, læsning. Alfa-theta bølger frembringes i processen med afslapning og meditation.

For at forstå, du har brug for at slappe af og tage en vandret stilling. Nedsænkning i den indledende fase af søvnen afspejler theta-bølge. I denne periode er der en lille bevægelse af øjenlåg, øjne trækninger. Gradvist vil du falde igennem i en tilstand af dyb søvn. This deltabølger. I løbet af natten, du furer de "bølge" omkring 4-5 gange. Billedligt kan sammenligne den menneskelige hjerne med avanceret radiomodtager, som kan justeres til forskellige bølger.

Efter at have mestret denne indstilling, kan du opnå personlige mål nemt og hurtigt, at finde den fylde af vitalitet og selvtillid, sigter efter en sund livsstil og bruge den helbredende egenskaber af fuld søvn.

Vi begynder at dykke

Hvordan kan fange theta bølger? Det er blevet sagt, at du har brug for at slappe af, og det er ønskeligt at fastlægge på sengen. Sluk for musikken, og forsøge at blokere alle støjkilder. Hvis du har kæledyr derhjemme, så lukke dem til dit værelse. En god ide at slukke for telefonen. Du bør føle sig afslappet og rolig. Oftest, før de går i seng, vi tænker i erfaringerne fra den dag, problemer og planer for det kommende døgn. Så prøv at vende sig bort fra sådanne tanker. Tænk på det arbejde, som hans krop, blodet løber gennem hans årer, ensartet hjerteslag. Kroppen kan blive følelsesløs. Hænder og fødder bliver tunge, og du kan miste motorstyring. Undertiden kroppen føles prikken. Dette er helt normalt. Mentalt opgive omgivelserne og forestille tomheden rundt. Den endelige grad af nedsænkning karakteriseret ved mangel på tanke og manglende hjernefunktion.

Det er på baggrund af denne indre stilhed født og helbredende tanker. Det kommer efter fuldstændig afslapning og god resten af kroppen.

uddannelse

Nu kan vi tale om, hvordan det er dannet en healing troede. Tror ikke, at det vil ankomme til dig i det første forsøg på at dykke. For det første, er det usandsynligt, du vil være i stand til at opnå den ønskede tilstand uden meget træning. Du er nødt til at arbejde med dem, deres følelser og følelser, til at styre musklerne. For det andet, du har brug for at blive renset for syndige tanker og ønsker. For det tredje, skal du være i fuldstændig harmoni med hinanden. Det er at fange den theta bølge musik samtidig enkel og meget vanskelig. Dette er typisk for de esoteriske og åndelige praksis. Der er de tilhængere, som fra de første dages træning kan tage et kig inde i dig selv, der taler direkte om helbredelse.

Men for de fleste appel til Skaberen indledes med lange mislykkede forsøg. Sagen er, at deres sind er tilstoppede med selvdestruktive programmer. Fungerende vanens magt, som er svært at fjerne. Næsten alle dyk kræver hjælp fra en erfaren mentor. Ifølge statistikker, er teori og rådgivning kun en fjerdedel af den tid, der kræves. Alt andet går i praksis. Hvis du er i stand til at fordybe dig i, er du klar til at arbejde med andre mennesker. Af den måde, huske og fortælle andre, på den måde behøver du ikke erstatte traditionel medicin, men øge dens effektivitet.

Startende fra baseline

Så du ville aktivere den vitale energi. Årsagerne kan være meget forskellige. Nogen lider af sygdommen. Nogen træt af at leve alene, men nogen bare har brug for et formål i livet. theta-band bølger kan hjælpe med at løse dit problem. Under træning i særlige kurser og workshops, vil du lære om den rolle, hjernen frekvenser i behandlingen af sygdomme, vil være i stand til at genkende symptomer på bølger og vibrationer i hverdagen, samt forbedre dit helbred, relationer og økonomi. God praksis vil være i stand til at henvise dig, men her skal du være forsigtig, fordi den fidus ikke er blevet annulleret. Må ikke travlt med at skille sig af med deres penge og finde ud af biografi hans mentor. Det er i øvrigt udstyret med en selvsikker mand fanatiker - du ved, hvornår du kan få kvalitet og ikke pust i øjnene.

Mastering grundlæggende dykke niveau gør det muligt at bo i theta bølge så længe som ønsket. Du har tid til at ændre nogle installationen og erstatte deres tro, som blev dannet på grundlag af fædrene hukommelse, karmiske øjeblikke og kollektive pres.

helingsprocessen

kan påvises Årsagen til nogen sygdom hurtigt og nemt. Det afhænger af dig, hvor hurtigt du vil komme til enhed med Skaberen. Healing Theta bølger - en unik metode, som du ikke er bange for nogen sygdom. I processen med nedsænkning i de Thetabølger du lære at styre tid, at hele sårene og at se verden uden udsmykning. Du vil være i stand til i tide at opdage sygdommen i sig selv at fastslå årsagen, når de opstår, og for at fjerne det. Igen, efter at have mestret teknikken med fordybelse, du slippe af med dårlige vaner, følelser og angst. Og det er snarere bidrager til den hurtige bortskaffelse af enhver lidelse.

Grundlægger Vianna metode Staybl held helbrede en alvorlig sygdom, der begynder med leverbetændelse og slutter med kræft. Med sådanne eksempler motivere ønsket om at beherske teknikken er kun få større.

For en rolig søvn

Hvis du har svært ved at nå frem til theta-wave søvn, men iver nok, så hvorfor ikke bruge en sund stimulering metoder? Undgå stressende situationer eller revidere sit svar på dem. Udvikle din tale, der, ved den måde, mere og hæver IQ. Mere lytte til musik. Det bringer de følelser og øger aktiviteten af theta bølger derved. Juster din søvn tidsplan. Kvalitet søvn er vigtigt for sundheden for dit sind. Nogle gange er det godt at afsætte tid til meditation. Dette er den sundeste måde at øge theta-aktivitet.

Hvad med hypnose eller selvhypnose? I den proces du gøre det lettere indføring i det ubevidste af de rigtige indstillinger. Den regelmæssighed af sådanne aktioner vil reducere stress gennem øget theta bølger. Afsæt tid yoga. Det fører hurtigt til afslapning. Og den mest enkle - glem ikke om kreativ visualisering. Hver gang han lukkede øjnene, så prøv at visualisere, hvad han så. Vær opmærksom på små detaljer. Train, og du kan stille ind på den ønskede måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.