SundhedMedicin

Dispergible tabletter: hvad betyder det? Fordele og ulemper

Alle syge mennesker én ting til fælles - de drømmer om en hurtig bedring. Og til dette er det nødvendigt, da det er muligt at fuldføre den krævede behandlingsforløb, som er udpeget af lægen. Når du kontakter en medicinsk facilitet patient vil helt sikkert få anbefalinger om modtagelse af en farmaceutisk formulering og dosering af ansøgningen.

Specialist vil vælge til din patient og optimale dosering formular. den sidste henrettelse tilstand spiller en særlig fremtrædende rolle i moderne medicinsk praksis.

Former for narkotika

Af stoffer kan have forskellige konsistenser. Formen af deres frigivelse er:

- en gas (gasser og aerosoler);

- væsken (medicin og suspensioner, ekstrakter og infusioner, tinkturer og opløsninger);

- bløde (suppositorier, plastre, salver, linimenter og pasta);

- faste (dragéer og afgifter, pulvere og tabletter, kapsler og granulater, pellets og pulvere).

Moderne krav til de forskellige former for medicin

I hvilken form skal udpeges læge af narkotika? Det er nødvendigt, at hans form, er optimal for en given patient. Dette vil give mulighed for at vise farmakologiske virkninger på kroppen, ikke kun i sin helhed, men med minimale bivirkninger. Endvidere er en vigtig egenskab af det gavnlige middel er bekvemmeligheden af sin form. Og behageligt at være alt: de syge og sundhedspersonale. Og hvis produktet er beregnet til børn? Så skulle det være bekvemt og slægtninge til unge patienter.

Og her er det værd at overveje. Er det bekvemme injektioner, tabletter, som undertiden opdelt i fire dele, og andre sædvanlige for os dosisformer? Selvfølgelig ikke! Dette problem er særlig akut, når små børn bliver patienterne. Ja, problemet med ubekvemme dosering danne store, men på grund af udviklingen af moderne videnskab doable.

innovativ opfindelse

Den gennemsnitlige patient læge nødvendigvis tilbyde lægemidler, formede tabletter. Du accepterer, at en sådan konsekvens af lægemidlet er den mest velkendte for os. Tag piller under en sygdom, vi er vant fra barndommen, og godt klar over, at for mere komfortabel at modtage dem nødt til at bryde eller kløft, og nogle gange hakke. Ja, alle disse handlinger for bedre absorption af lægemidlet patienten skulle gøres indtil for nylig. Men til dato farmaceutiske industri har udviklet en revolutionerende formulering - dispergible tabletter. Hvad er det? Dette er en ny innovativ form for velkendte piller.

Det anvendes i øjeblikket kun for et begrænset antal ikke-receptpligtige og receptpligtige farmaceutiske præparater, især til vitaminer og antibiotika. Fra konventionelle dispergible tabletter adskiller sig i, at de ikke kræver at synke. De kan opløses direkte i munden. Endvidere kan de placeres i vand, idet hvorpå opløsningen som en opslæmning. Og dette er den største fordel af de dispergerede tabletter.

virkemåde

De fleste mennesker er ikke endnu bekendt med denne form for medicin, som dispergible tabletter. Hvad er znachet? Dette spørgsmål - indtil en sjældenhed.

Nye og endnu dårligt forstået og ikke alle kendte form - er ikke løsningen og ikke den sirup, som folk kender i tusinder af år. Hvad er disse piller er anderledes end anden medicin?

Ordet "spredning" forstås slibning. Det viser sig, at tabletter, der har et sådant navn, en bestemt måde knust selv. Hvordan sker det? Den omstændighed, at tabletter er den aktive ingrediens, som kan, for eksempel et molekyle af et antibiotikum, er forbundet med fyldet, danner en særlige perle. Innovation betyder - tusindvis af sådanne enheder. Ved kontakt med et vandigt medium en dispergerbar tablet desintegrerer i dets bestanddele mikrosfærer. Disse "smart" uddannelse fastholde og beskytte det aktive stof, indtil det kommer i optimale betingelser. Således i maven beskytter det terapeutiske mikrosfærebestanddel med saltsyre, og i duodenum på grund fyldstoffet brydes. På dette stadium er det aktive stof frigives og absorberes i blodet.

For hvem de er bestemt?

Lægen har udpeget sin patient dispergible tabletter. Hvad betyder det? Medicin i denne formular, eksperter anbefaler til dem, der, uanset af hvilken grund giver afkald på brugen af konventionelle lægemidler. Vi har brug for denne tablet, og til hvem der modtager farmakologiske middel i denne form vil være så behageligt som muligt. Hertil kommer, at mennesker, der lider dysfagi (synke dysfunktion loven), som foreskrevet dispergible tabletter. Hvad znachet opfindelsen for dem? Denne alternative form for tilskud, som tillader patienten at undergå den nødvendige behandling. Det skal bemærkes, at patienter med dysfagi findes i alle aldersgrupper. Ifølge det amerikanske for Health Statistics, krænkelse af den handling at synke forekommer i 35% af befolkningen. Det påvirker 60% af de ældre. Der er dysfagi og i 18-22% af patienterne polyclinics.

Dispergible tabletter behøver ikke at drikke vand. Det er derfor, de er perfekte til dem, der er lammet og sengeliggende. Foretrækker lignende betyder travle mennesker og rejsende. Efter alt, de, og andre handy ikke altid finde et glas vand.

Også i behandling af børn er vigtige dispergible tabletter. Sådan skal du tage denne medicin? Tabletten kan synkes hele eller opløses i enhver mængde vand. En medicin til babyer kan gives sammen med modermælken. Dette er det bedste, praktisk og en stor solvens til spædbørn.

I første omgang blev skaberne af disse tabletter tænker bekvemmelighed behandling af børn. Men spredbar form viste sig at være meget alsidig. Og det er ikke kun betragtes som en baby i dag. Bekvemmelighed og komfort i behandlingen skal være tilgængelig for alle.

Historien om

Før folk brugte dispergible tabletter kind, eller buccal. I denne form producerede vi medikamenter, som ved normal brug havde lav biotilgængelighed og var ubehageligt at bruge. Sådanne farmakologiske lægemidler er analgetika og steroider.

Næste blev det opfundet dispergible tabletter. Hvad var midlet? I denne form, oprindeligt produceret vitaminer. Tabletterne opløses godt i vand, som børnene elsker.

Efterfølgende denne formular begyndte at finde bredere anvendelse i den farmaceutiske industri. Proceduren blev forbedret og kombineret med levering af lægemidler ved en proces med mikropartikler frigivet under opløsning.

Først dispergible tablet, som kan opløses i munden, blev udstedt i 1990 i USA. Den blev straks godkendt af sanitære kontrol over kvaliteten af medicin og amerikanske fødevarer.

Fordelene ved innovative tabletter

For at sætte pris på den revolutionerende opfindelse af den farmaceutiske industri, er det nødvendigt at sætte sig ind i dem tættere. Hvis vi betragter en parameter såsom absorptionshastigheden, jo bedre, sammenlignet med konventionelle, det har dispergerbar tablet. Hvad betyder det? Denne form af lægemidlet hurtigt opløses i fordøjelseskanalen. Almindelige tabletter med lav sugning hastighed undertiden beskadige den gastrointestinale slimhinde, og i tilfælde af dispergeringsmidler er udelukket.

Hvilke andre fordele gør et innovativ form? Eksperter Bemærk høj biotilgængelighed, som er opløselige tabletter. Hvad betyder det? Denne egenskab i moderne medicin spiller en vigtig rolle i at beskrive egenskaberne for et lægemiddel. Ved biotilgængelighed betyder evnen af lægemidlet absorberes i kroppen. Værdierne af denne egenskab er direkte afhængig af kvaliteten af det terapeutiske forløb. For eksempel samlede biotilgængelighed af lægemidler har som en væske til injektion. For andre måder at bruge stoffet til at overvinde en lang vej for, forårsager ham en vis del, og ikke når målet. Den innovative form af medikamentet, når det opløses falder i mikrogranuler. Heri ligger den vigtigste funktion af som besidder dispergerbar tablet. Hvad betyder det? Klemning ved mikrogranula betyder stiger biotilgængelighed. Det har absorberet i tyndtarmen, der producerer en terapeutisk virkning svarende til anvendelse af injektioner.

Den positive side af sådanne tabletter er deres smag og øget sikkerhed, som er skabt ved at reducere risikoen for kvælning, når at tage stoffet.

Ulemper ved innovative tabletter

Har farmaceuter har fundet den perfekte formulering? Næsten. Og disse piller er ikke uden nogle ulemper. Den vigtigste indesluttet i en høj pris dispergerbare midler. Prisen for sådanne tabletter er øget på grund af kompleksiteten i deres produktionsproces. Hertil kommer, at denne form af lægemidlet kræver en særlig kvalitet emballage. Hun bør undgå kontakt med vand betyder for det øjeblik, hvor en person ikke er forpligtet til at acceptere det.

"Amoxiclav"

Overveje effekten dispergerende organer til eksempel tabletter, som er en kombination af clavulansyre og amoxicillin. Det er et stof "amoxiclav", er et semisyntetisk penicillin antibiotikum, der er.

Tilgængelig medicinalfirma "Sandre", som tillod patienterne til opnåelse af en doseringsform med maksimal tilgængelighed. Betyder "amoxiclav" har alle de registrerede indikationer særegne for konventionelle tabletter. Hans ansættelse muliggør effektiv behandling af kronisk og akut sinusitis, otitis media, forskellige typer af infektioner og retropharyngeale absces.

Denne form for "Amoksikav" stoffer er foreskrevet og patienter, der er i en tilstand af moderat sværhedsgrad. Wonderful hjælp for dem - dispergible tabletter. Hvordan at tjene penge med den sædvanlige synkebesvær? Svært! Her spredbar form "Amoksikav" stoffet er simpelthen uerstattelige. Ud over alle fordelene ved dispergerbare tabletter er et værktøj skabt under hensyntagen til behovet for patienten dosis af det aktive stof. Behandlingen bliver mere effektiv og kræver ikke korrektion.

Dispergible tabletter "amoxiclav" perfekt opløses i vand, te eller juice. Som følge heraf modtager patienten lægemidlet suspensionen. Til en tablet 1-2 kopper væske nødvendig, men ikke mindre end 30 ml. Før du tager løsningen blandes grundigt. Dispergerbare tabletter "amoxiclav" kan simpelthen suget i mundhulen. Forudgående opløsning er ikke nødvendig.

Det er meget praktisk og emballering af lægemidlet. Tabletterne anbringes i blisteren med en forenklet adgang system. Med andre ord, er stoffet ikke behøver at gå efter ud af pakken. I én blister er to tabletter. Denne mængde svarer til en daglig dosis.

"Nise"

Denne effektive medicin er velkendt for mange af os. Dens anvendelse gør det muligt at lindre smerter og lindre feber.

I dag på apoteket kan du finde dispergible tabletter "NISE". Sammensætningen af hver af dem er 50 mg af det aktive element - nimesulide. Blister pakket på 10 tabletter.

Innovative midler skal opløses før anvendelse i vand. Endvidere er én tablet 1 teskefuld væske.

Især praktisk givet den spredte narkotika "NISE" små patienter.

konklusion

Moderne videnskab har tilladt hver af os til at tage en effektiv behandling uden at ty til injicerbare former af farmakologiske agenter. Prik den perfekte erstatning dispergible tabletter. I dette tilfælde, kan patienten være sikker på at tage medicinen, ikke kun behageligt at smagen, men også har en meget høj virkningsgrad, og behagelig at bruge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.