Nyheder og SamfundNatur

Butterfly citron græs - den første forår insekt

Så snart voren opvarmer solen, kan du se sommerfugle flirte over græsset. Disse er de smukkeste insekter på Jorden, der er et stort udvalg af deres arter. De er daglige og natlige, store og små, de adskiller sig i forventet levetid og type ernæring. Den første vises i foråret sommerfugl citron græs. Hun er et af de få, der kan udholde vinteren.

Der er sommerfugle almindelig og bleg, men der er skønheder, der ikke rive øjet. De modtager deres farve takket være placeringen og de forskellige nuancer af de mindste skalaer, der dækker deres vinger. På grund af dette bliver de glatte, som hjælper sommerfuglene til at flygte fra fjender. Og den sidste af disse skønheder er mange, ikke kun fugle kan lide at fejre på dem.

Derfor har nogle sommerfugle en beskyttende farve, fx fusion med bark af et træ. Andre er beskyttet, tværtimod ved en lys farve, farvede pletter, der ligner øjnene. Sådanne skønheder udsættes også for faren for at blive fanget af en person.

Sommerfugle i Rusland er meget smukke og forskellige: et påfugløje, en machaon, en lilla, en perlemor, en overflade, en admiral - disse navne gives til dem i forbindelse med egenskaberne af vingerens farve og struktur. Nogle fik deres navn fra, hvad deres caterpillere spiser: urticaria, kål, hindbær og hale plomme.

Generelt er sommerfugle som alle insekter nyder godt af det faktum, at planter pollinerer, Er mad til fugle og endda hjælpe med at bekæmpe ukrudt.

Men mange lægger deres æg på dyrkede planter, og udklædte larver forårsager stor skade på landbruget. Disse omfatter sommerfuglkålen. I sig selv gør det ikke nogen skade, som det føder på nektar, men dets larver lever på kål og er i stand til at dreje hoveder ind i et lacy skelet.

En af de mest almindelige - butterfly citron græs. Hun tilhører familien af whitecaps. Sandt nok har mænd en gulgrøn farve, og kvinder er hvide med grønlig farvetone. De har en speciel form for vinger, altid en orange plet på hver. På grund af sin specielle struktur, smelter insektet næsten sammen med planterne.

Æggens sommerfugl citrongræs lægges en efter en på skovlens eller buktornens blade. Deres larver kan kun spise disse planter. Derfor kaldes denne sommerfugl også et vrag. Hun spiser selv nektar og bærer pollen, pollinerende planter. Selvfølgelig har hun også brug for vand. Sommerfugle drikker dug eller suger fugt fra jorden. Til dette har de lange problemer.

Deres larver er klare, grønne, de skjuler sig godt fra fjender. Efter udklækningen fra chrysalisen fodrer citrongræs på alle de resterende sommernektar og forbeholder sig styrke til vintering. For at vinde, søger hun en stedsegrøn busk, som regel en gammel efing. For hele sommeren lukkes kun en generation af disse insekter.

I lang tid blev folk tiltrukket af skønheden af sommerfugle. De gamle grækere kaldte dem levende blomster. Folk har altid indsamlet samlinger, pinning disse skønheder med stifter til albumark. Men for nylig er levende sommerfugle populære. Der er udstillinger, hvor folk beundrer ikke kun deres skønhed, men også deres flyvning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.